本日精句新版-賤友文摘

• 我愛PZ

by 欣宜 - 01/03/06 12:14

by ... - 01/06/06 01:42

• 條女一定係木魚,絕對唔會係金魚。

by great_china - 01/06/06 03:20

topic : 頭先去飲茶, 見到茶樓有個乜乜聯婚牌, 上面寫住 "Fish & Tony"......我真係忍唔住笑左出黎. d人真係咩"英文名"都夠膽改...... 遲下可能有Rabbit, Panda, Lion......

thread id: 1578986 posted by :O

on 2006-01-05 17:18:05

唔知個女仔係咩魚呢? 淡水定鹹水? 有無食過孔雀石綠呢?

by 人 - 01/05/06 17:28

• topic : 有冇試過同過男仔傾得好好...當你比左幅相佢睇...佢即係變得好冷淡

thread id: 1580466 posted by ai

on 2006-01-07 21:08:06

樣衰無罪,即閃有理!

打倒XXX!

by cykong - 01/07/06 21:53

• topic : 最近天氣咁凍沖番熱水涼本來好正,但沖完就週身行,越蛙越行點算有咩止行好方法

thread id: 1570730 posted by 清蛙仔

on 2005-12-24 00:35:37

片糖水淋身...

淋埋頭得唔得架...

因為用太熱水沖涼...

好頭痕呀!!!

by jojo - 12/25/05 22:45

又唔係叫你用糖漿, 用片糖水咁稀, 點會惹蟻?

唔通糖屎病人訓左又會有蟻捐佢個X, "嬲"佢周周咩?

by Chapped skin - 01/03/06 23:06

• topic : 港女大大話話建議嫁比多國型男, 發姣發出面, 摟到唔值錢, 型男係咁先, 哈哈

thread id: 1579802 posted by 你有say

on 2006-01-06 18:58:40

女人專用地盆咪又係比男人愛黎射精!仲要臭的!

by say - 01/07/06 10:22

d男人既專用戰機咪又係要泊0係"港女"既地盆加油~咁巴閉自己黎啦駛咩性交姐

by to say - 01/07/06 19:46

• topic : 如果真的平胸(A cup 都冇呀)~我好唔好去隆胸呀??因為我真係好驚男朋友摷我果時,發現我係平胸,...所以我一直唔敢交男朋友呀....我想隆胸,大家點睇?

thread id: 1580575 posted by air

on 2006-01-07 23:54:17

知道女友係隆胸o既失望同震撼程度, 一定比知道佢係平胸大.

by paco05 - 01/08/06 00:27

a級既好處係,

佢唔會為左你既身材而追你~

到你隆到34d,

你可能又會覺得個個男人都係想厄你上床先追你姐~

by 栗子 - 01/08/06 02:10

• topic : 而家有好多人都係DEGREE HOLDER同MASTER, 我好驚呀, 我得F.5咋, 點算, 我對讀書又冇興趣...

thread id: 1580755 posted by GIGI

on 2006-01-08 12:29:30

人生有好多條路, 唔一定係讀書, 我自己都有個唔錯o既 degree, 坦白講, 我另願自己當時讀唔到, 依家都只係做o的卒仔o野.........又唔係好 paid. 假如你夠靚, 可以去選美, 搵個老公呀...

又或者學門手藝.. 唔一定講到就係好o羅

by hihi - 01/08/06 14:29

選美都要有學歷先拿到冠軍

by 選美 - 01/08/06 14:48

• topic : 有冇人知阿煦近況?好耐冇見佢o係度出現...咁

thread id: 1580479 posted by marywing

on 2006-01-07 21:35:56

佢入咗重症禁閉室。

by bb - 01/07/06 21:52

可能打飛機打大左,要入廠打石膏…

by 我估 - 01/07/06 22:37

• topic : 正經問:有無女仔個乳頭有許多又黑又粗的毛?我每次同BF做之前,都快快手走入toilet抆走去,怕俾BF見到.點算好?其實點解乳頭會生毛?

thread id: 1380677 posted by PoPo

on 2005-05-12 23:48:56

我兩粒乳頭粉紅色仲好靚.....我bf 一見到即刻啜到唔停.........登你地可憐~~

by e - 05/13/05 15:16

e: 你男朋友未戒奶咋呱

by amy - 05/13/05 17:23

• topic : 大家點睇葉璇?

thread id: 1581143 posted by 冇眼睇

on 2006-01-08 22:58:02

cheap精醜樣呃阿伯

by 用眼睇 - 01/08/06 23:30

• topic : 正經問:親切可愛的女仕們,妳地係咩情况或條件下,會同2個男人同1時間地做愛??(即喺簡稱3p)

thread id: 1577995 posted by 哥池

on 2006-01-04 12:58:31

仲使問﹖

一個係吳彥祖,一個係金城武

如果加多個古天樂,4p 都得呀

by mimi - 01/07/06 00:14

• topic : 淫葉証明女人唔應該讀書,做雞才是正職

thread id: 1581280 posted by jj

on 2006-01-09 05:37:18

相信你啊嫲,你阿媽,你d 姊妹都係, 你老婆同你個女將會係,咁就係一個淫業大家庭!

by bb - 01/09/06 06:47

• topic : 香港真係冇靚女,要搵番個大陸女朋友?有冇兄弟有同樣諗法?佢地通常都比較香港女仔身材好索d,同埋溫柔d,諗起都堄覺得正呀!

thread id: 1579068 posted by CINDY

on 2006-01-05 19:46:05

問題在於..

睇法可以認同與反對

事實冇得認同或反對

by 請問 - 01/09/06 17:02

• topic : 三個決定去救火的少年!

thread id: 1581624 posted by gcru167

on 2006-01-09 16:30:03

2005年12月24日下午, 如常獨自在皇崗排隊過關, 如常的人多. 排在我前面是三個樣貌稚氣未消, 聲音未轉聲的香港少年, 聽到他們對話 :

少年A : x樣, 你 Low Mo 一陣識唔識路 ?

少年B : 你放 Lun 心, 我一早上網攞x曬料, 一陣出關口轉左搭5蚊車就到沙咀.

少年C 問少年B : 一陣係咪比$150 D 女1Q 就得 ?

少年B : 係呀, 公價呢. 咪x比多, 比人笑.

少年A : 你有無嗰D 0.03 Dum Dum ?

少年B : x, 買x咗, 預埋比你地. 咪咁x煩. (少年B突搶少年A的回鄉証) 睇下你條X樣映得幾樣衰… 咦, 你細我1個月….

少年A伸手去搶 : 咪x玩, 比返嚟…..

二人爭搶間少年A的回鄉証掉在我手挽的 屈人士膠袋中 (剛買了日用品拿上去)

我伸手入個膠袋攞番少年A的回鄉証出嚟比少年A, 無意間見到 :

出生日期 : 1992-8-XX

13歲 !

by gcru167 - 01/09/06 16:35

你個topic應該改做 "三個決定去出火的少年"

by cat - 01/09/06 16:59

• topic : 如果有人暗戀你, 在向你表白前會做d乜?

thread id: 1581991 posted by wonder

on 2006-01-10 01:25:41

齋戒沐浴三日囉!

by bb - 01/10/06 10:39

刷牙

by GILL - 01/10/06 11:50

• topic : 其實做教師壓力係咪真係咁大架? 大都要跳樓?

thread id: 1582119 posted by ?

on 2006-01-10 10:48:00

你咪話..日日諗煮咩送都幾頭痛

by ken - 01/10/06 11:01

• topic : 睇到男友同班朋友去旅行既時, 見到有張係佢揹住左同行女仔既bag, 佢地有無野呢?

thread id: 1582115 posted by kk

on 2006-01-10 10:46:20

有...你男友佢偷野

by ken - 01/10/06 10:48

• topic : 三個決定去救火的少年!

thread id: 1581624 posted by gcru167

on 2006-01-09 16:30:03

你個topic應該改做 "三個決定去出火的少年"

by cat - 01/09/06 16:59

我認為應該叫做《三個撲火的少年》。如果佢地叫雞中咗愛滋仲唔係「燈蛾撲火

by meow - 01/09/06 21:32

• topic : 第一對新人駱生駱太上鏡睇完~~~~~騎呢怪影x衰海洋公園迪土尼果pair 又係

thread id: 1581048 posted by xx

on 2006-01-08 20:23:07

我屋企有人話個女仔緊係好有錢架啦。

我見個男既苦口苦面, 睇到佢都覺得可憐....

by HAHAAA - 01/10/06 00:45

慘, 咁就一世囉......

by HAHAAAA - 01/10/06 01:08

• topic : 大家點睇葉璇?

thread id: 1581143 posted by 冇眼睇

on 2006-01-08 22:58:02

agree & also 睇唔起以上話佢出賣自己為名利冇問題既人

cheap 霸

by 臭船=cheap 霸 - 01/11/06 00:56

出賣自己為名利再cheap,都不及出賣他人為名利既cheap。

by 懲戒男 - 01/11/06 01:08

• topic : 狗仔死了, 好傷心...想買支硫酸將牠的遺體溶掉, 請問哪裡可以買到硫酸?

thread id: 1582817 posted by 傷心的狗主

on 2006-01-11 00:26:09

我有一對化骨無情掌, 你要唔要?

by ?? - 01/11/06 00:30

你冇野呀???

你估溶左真係化煙就冇左呀?

溶溶爛爛好核突ga,到時你先唔知點清理.....

by 唔好睇咁多戲啦 - 01/11/06 03:22

仲有,你係邊度溶呀?

浴缸呀? 浴缸都"拿"難你ga!

by 唔好睇咁多戲啦 - 01/11/06 03:24

• topic : 我家姐o既大嫂個姑姐,佢係一個律師,咁真係唔知佢點諗,佢係一個唔喜歡扔o野,包括小朋友衫,褲鞋襪玩具等.. 佢會將d唔要o既o野比人,比人我都覺得冇問題,弊在佢可以好似當人乞兒咁,D o野好似垃圾咁比人,D鞋又舊又殘, 連把殘遮都有.你比人都會執得整整齊,唔會成堆垃圾啦,最後我家姐有大部份都要唔落,要扔左佢.

thread id: 1582346 posted by 究竟邊個有問題

on 2006-01-10 15:21:45

家姐o既大嫂個姑姐 = ?

by Pz - 01/10/06 15:37

嘩哈哈哈....

啊哈哈哈....

哈哈哈哈....

by 三姨婆個表姑媽個表姨丈個六舅夫 - 01/10/06 17:34

• topic : 簡易蘿蔔糕制法, 一定成功!

thread id: 1582453 posted by 方太

on 2006-01-10 17:06:36

材料: 蘿蔔, 臘腸,臘肉,蝦米,沾米粉..

大約兩條大蘿蔔, 可做一底糕. 首先將蘿蔔刨絲, 然後將臘腸,臘肉,蝦米炒香.

將蘿蔔絲放入鍋中炒至透明, 再加其他材料入內再炒, 然後可以加糖同鹽,較�琩�就可以將沾米粉(不用加水)加進鍋中, 不停搞伴, 直至傑身, 然後放進糕盆中蒸大約45分鐘, 便大功告成!

by 方太 - 01/10/06 17:07

你咁叫做簡易,點做先叫繁複呀!

by bb - 01/10/06 20:11

剩係將蘿蔔刨絲已經有排搞=..=

by 懶人 - 01/10/06 20:34

• topic : 懲戒男衰o係YASMIN手上!!!!!!!!!!!!!!!topic_id=1573975

thread id: 1574378 posted by topic_id=1573975

on 2005-12-29 23:33:41

Jackie戇柒鳩鳩食賓周

by . - 01/10/06 23:44

你就七.x.懵懵食甜筒

by ... - 01/11/06 00:45

(按:玩對聯?)

• topic : 愛 心 反 虐 畜河 國 榮 十 犬 一 兔 不 再 流 浪

thread id: 1582911 posted by nice

on 2006-01-11 03:40:55

佢d狗好得意架!

by 為食狗狗 - 01/11/06 04:23

我得意d!!

by Pz - 01/11/06 04:26

A貨Pz,你kam得意,我收養你lar =P

但我要帶你去愛護動物協會"yim"左你先 XDD

by Pz - 01/11/06 05:05

• topic : 正經問:有幾多男仔痾完尿會用紙巾抹架?

thread id: 1582334 posted by 好奇問

on 2006-01-10 15:07:17

男人老狗,好似狗咁,d狗毛濕左,咪fing倆下算囉!

by 男人 - 01/10/06 17:27

屙尿都會濕到毛? 你條野一定好短

by Shorter than the hair - 01/10/06 17:31

我bf會抹

by . - 01/10/06 16:57

你知唔知掉tissue落尿兜會整塞佢架!咁冇公德心。

by . - 01/10/06 17:30

你又知? 你入過男廁咩?

by to . - 01/10/06 17:34

有時唔只尿壓味, 仲聞到D jer 味添, 到底D男人自己知唔知有味既呢?

by 好奇問 - 01/10/06 17:44

help

係巴士除左有男人既jer,仲有其他野嫁喎..你咁肯定係jer味?

by 見識少 - 01/10/06 17:48

請問jer味大約似咩味呢?

by 香香公主 - 01/10/06 17:49

似魷魚味

by 好奇問 - 01/10/06 17:50

jer 味?

你係唔係聞到司華力腸味呀?

by 香香公子 - 01/10/06 17:51

尤魚味幾好丫,大把人排隊買煨尤魚,哇有 jer 味都幾吃香 wo!

by 魷魚仔 - 01/10/06 17:52

但係魷魚要煨先正

咁係咪要去燒jer

by 香香公主 - 01/10/06 17:54

我想問男仔會點抹?

好似腸仔包咁搵tissue包住抹呀? 定係好似打�^波咁..碎下個支q棍呢

by 香香公主 - 01/10/06 17:56

我去咁多年男厠, 未見過有人抺. 如果有人柯完, 又發覺個 toilet 無厠紙, 會吾會打出條 jer jer, 走埋黎問我: 先生, 有無 tissue 呀, 我要抺抺 ar.

by 香香公子 - 01/10/06 17:57

用手抹...

by 抹唔抹 - 01/10/06 17:59

乜唔係除左對襪黎抺咩?搭車急屎個post好多女仔都係咁做喎!

topic_id=418700

by . - 01/10/06 18:01

男仔們, 不如你地而家聞吓自己隻食指, 都可能有陣jer 味架~~~~

by 好奇問 - 01/10/06 18:04

其實男仔去咮咮既時候,隻手會有咩做呢? 會吾會點到jerjer嫁呢? 係咪凌空咁柯就得呢?

by 香香公主 - 01/10/06 18:08

開水喉, 閂水喉, 隻手都唔知掂唔掂到D水.....

by 好奇問 - 01/10/06 18:08

係咪凌空咁柯就得呢?

by 香香公主 - 01/

如果凌空唔捉住jj咁米會好好似水喉週圍360度咁fing?

by 濕曬身 - 01/10/06 18:11

360度咁fing, 有無咁堅呀???

by 好奇問 - 01/10/06 18:12

我好乖架,次次去完廁所都洗手。

by 男仔 - 01/10/06 18:15

淨洗手唔抹jer都唔算乖呀~~~

by m - 01/10/06 18:17

• topic : 影身份證著咩衫好? 無領家樽領? 深色定淺色? 請俾D意見, thanks!

thread id: 1582749 posted by Mani

on 2006-01-10 23:47:26

tube-top

影出黎好似冇著衫咁

by sexy - 01/11/06 00:01

• topic : 令塊面紅粉飛飛既方法, 請大家俾d意見!

thread id: 1582489 posted by skII

on 2006-01-10 17:55:46

inhale some CO gas.

by CO - 01/10/06 19:51

你好毒

by Re CO - 01/10/06 19:54

• topic : 香港女星誰人最有潛質拍鹹片?

thread id: 1582064 posted by 中國星*

on 2006-01-10 09:34:04

所有自稱係model, 但又唔見佢地行catwalk同拍廣告嗰啲

例子:

中國星太子爺向X平條女

by violet - 01/10/06 21:39

• topic : 大多數係咩原因會令個男人唔多帶老婆出黎見人﹖大男人﹖唔鐘意老闆或其他男同事見自己老婆﹖老婆唔靚驚失禮佢﹖

thread id: 1582805 posted by 老婆大人

on 2006-01-11 00:20:48

亂估唔緊要, 但唔好將亂估既答案當係事實

by 好心 - 01/11/06 11:28

• topic : Pz 你夠薑就出黎同我隻揪 !!

thread id: 1583851 posted by 懲戒男

on 2006-01-12 12:36:33

我要做Predator!!

by Pz - 01/12/06 15:02

咁懲戒男做邊種異型? 打機都有得揀啦! 好玩..大家有無打? 頭都暈呀!

by a v p - 01/12/06 15:05

我要做Predator!!!

by Pz - 01/12/06 15:29

Predator太型lar!!

by Pz - 01/12/06 15:29

avp絕對係一套垃圾!ending爆炸果幕低能到爆!你條Pz同條alien懲戒男快回水!!

by 垃圾 - 01/12/06 15:32

• topic : 死啦...我發覺..自從我決定唔再理佢之後....我食野唔停...不斷咁食....短短一個月重左6磅

thread id: 1583467 posted by 6 lbs

on 2006-01-11 21:16:23

what u eat la

i wanna gain weight wo

by feef - 01/12/06 11:31

食石仔.肯定即時見效

by 石 - 01/12/06 15:37

• topic : 係碌鳩度搽左蕃茄醬,都幾好含啊~

thread id: 1583475 posted by 淫娃

on 2006-01-11 21:25:57

係呀...係呀...我都好鐘意架~男朋友都話正!!!

by 小賤精 - 01/12/06 12:30

淫娃同小賤精, 你地下次試下搽washiba, 2個都好刺激架.......

by @@ - 01/12/06 16:12

• topic : 好唔開心呀~ 次次post個thread都冇乜人回應,最高紀錄都係十幾個回應咋... 仲要我既佔咗三分一...

thread id: 1581859 posted by 點解?

on 2006-01-09 22:19:56

當一個人無法拿出論點與人爭辯,往往只能訴諸〔鬧〕。

明未?

by 懲戒男 - 01/11/06 14:30

• topic : 我要同基督徒講既說話

thread id: 1535693 posted by 徒督基

on 2005-11-07 00:49:26

只要信不要問﹗

by tt - 11/07/05 09:33

thread id: 1583851 posted by 懲戒男

wow... Alien Vs Predator

by audience - 01/12/06 14:50

我要做Predator!!

by Pz - 01/12/06 15:02

avp絕對係一套垃圾!ending爆炸果幕低能到爆!你條Pz同條alien懲戒男快回水!!

by 垃圾 - 01/12/06 15:32

呢場毆鬥, 等我同政府申請下有無得賭

初盤: Pz讓拳半1.85倍

by 馬會開盤專家 - 01/12/06 17:18

我既當事人懲戒男先生話想選擇文鬥

by 懲咬金 - 01/12/06 17:22

不如比武招親

by Pz - 01/12/06 17:23

咁咪要招內地女子?懲戒男先生至憎港女.

by chickymonster - 01/12/06 17:26

我既當事人懲戒男先生話佢無興趣娶港女. 而且選擇文鬥

by 懲咬金 - 01/12/06 17:27

又係我...

懲戒男和Pz開始變做超級撒雅人...正在對打中..

對打是為了爭七粒龍珠...

懲戒男想叫神龍幫佢實現消滅所有港女既願望...

Pz想叫神龍幫佢實現溝曬所有港女既願望...

嘩..佢地d氣都好�L...

戰鬥力超過100億...

宜家兩個都用龜波氣功互射中...

互射狀態呈現100日死鬥的局面..

究竟誰勝誰負呢???

by State's Secret (Deep Throat) - 01/13/06 10:50

通常龍珠都拖到好鬼死長架wor..你要講慢d先得!

by windrider - 01/13/06 10:56

• topic : 請問你地憎Pz多d定懲戒男多d?

thread id: 1584098 posted by 玩野

on 2006-01-12 17:33:39

Pz係我良師,懲戒男係我益友。

by 青山醫院院友 - 01/12/06 17:56

Pz 多口,懲戒男多字!

by bb - 01/12/06 19:45

我投死鹹蟲 Pz 一票

by Pz win - 01/12/06 22:52

咁我買$50蚊和, $100蚊Pz勝, $1000蚊懲戒男勝啦

by Cherry - 01/12/06 23:34

可能Pz會讓半場ga,小心!

by Cherry - 01/12/06 23:39

• topic : 我想問下男人開大時﹐條野會唔會惦到屎阬

thread id: 1584622 posted by 娛樂大家

on 2006-01-13 12:24:59

咁一路睇風月板,咪好大機會掂到。

by 太太 - 01/14/06 21:43

睇風月板果陣會升起,點會掂到呀?

by oh - 01/14/06 22:14

哈哈!係喎,咁有時唔覺意苛尿,咪會射到四圍係。

by 太太 - 01/14/06 22:32

係果個情況下

我覺得射精既機會,會大過呵尿

by oh - 01/14/06 23:25

又係我...

話說懲戒男和Pz之辯論在香港終審法院展開...

佢地對"港女一出世就有罪"進行世紀裁決辯論...

懲戒男粟師 - 主張把所有港女收監,並進行徹底之思想改做及勞改!

懲粟師引用牛頓定律,廣義相對論,量子力學,大霹靂理論,可蘭經及國家反分裂法等大量文獻去証明港女頑劣及無人要...

Pz粟師 - 主張港女只可以嫁給外星人或Pz自己!

Pz粟師九唔搭八兼無理頭,自己講緊乜都唔知...

主審法官及陪審團看見如此激烈之世紀論戰,全部都心臟病發及吐血身亡,並已發出屍臭!

論戰狀態呈現100日死鬥的局面...

究竟誰勝誰負呢???

by State's Secret (Deep Throat) - 01/14/06 20:53

• topic : anyone have photos of 古代四大美人 or any 古代美人?

thread id: 1585868 posted by tt

on 2006-01-15 09:47:09

要相牙?等我今晚揸架神七時光機,攞埋我架DC, 幫你去影番幾張啦,要全身定半身呀?

by 眼袋王 - 01/15/06 10:12

有無人有我老婆 ' 秋香 ' 張相呀? 眼袋王~ 順手啦~~ 要全身!

by 唐伯虎 - 01/15/06 10:40

要全裸定半裸?

by 眼袋王 - 01/15/06 10:47

• topic : 好唔開心呀~ 次次post個thread都冇乜人回應,最高紀錄都係十幾個回應咋... 仲要我既佔咗三分一...

thread id: 1581859 posted by 點解?

on 2006-01-09 22:19:56

港男港女topic先多人re,郁D都幾版。

by 懲戒男

仲要我既佔咗三分一

by 版主

懲戒男嘅港男港女topic, 佢自己打嘅佔咗百分之九十九。

by bb - 01/15/06 23:46

• topic : 星期1晚在地鐵上

thread id: 1586995 posted by TT

on 2006-01-16 20:11:06

星期一晚, 我一個人在金鐘轉車, 往太子方向。 我企喺中間扶手, 睇緊書, 我後面企咗3個著西裝嘅男人, 不停講嘢, 對話如下

"喂, 星期五晚去邊"

"你有咩意見呀"

"去偷跳囉"

"都好喎, 啱啱至送走我女朋友, 佢番咗美國啦。"

"去邊好?又CP呀"

"我前晚先去完, 駛咗我成千蚊, 但喺D女都唔惦"

"咁最後有無執番劑先"

"執咩呀...個女仔好似我個妹咁大, 攪唔落手"

其實我喺好奇, 叫雞好似已經成為家常便飯, 喺地鐵都可以大大聲講。

雖然叫雞的確唔喺咁大不了嘅事, 但喺喺公眾場合, 喺咪要收歛吓呢?

by TT - 01/16/06 20:13

你•錄低左?

咁詳細嘅?

by lki - 01/16/06 20:15

• topic : 邊個想Pz係地球上消失? 想就入黎簽個名

thread id: 1586539 posted by Pz正一陷家產

on 2006-01-16 10:18:52

佢無殺我, 但我個女因姦不遂..

by 板主老豆 - 01/16/06 12:36

邊個想姦邊個?

by bb - 01/16/06 13:19

• topic : 有冇姊妹有棉條?我第一次用,放唔到入去呀?

thread id: 1586154 posted by 點算呀?

on 2006-01-15 18:38:55

點算呀!?

唔好用囉!

by 懲戎男 - 01/15/06 21:45

懲生,棉條點用呀,教o下班姊妹啦~

by 學生妹 - 01/16/06 00:21

• topic : 聽日見工,著條白色低腰褲加高跟鞋好嗎??

thread id: 1587312 posted by 好嗎

on 2006-01-17 01:51:11

你見大富豪定英皇?

by 楊生 - 01/17/06 03:28

我見工通常都唔打底,俾個好印像俾老闆

by liz - 01/17/06 12:18

著鐵甲呀苯

by kk - 01/17/06 14:52

• topic : QC is the goodest !!!!

thread id: 1587404 posted by QC student

on 2006-01-17 10:43:09

good, gooder, goodest

bad, bader, badest

版主d 英文簡直係驚天地, 泣鬼神

by . - 01/17/06 13:32

• topic : 我發覺港男真係食能屎架, 都唔就下D女仔0既, 女仔係比男人錫0架, 搵唔倒錢就收能皮啦,D男人自己冇用又?度扮大爺, 唔鬧下你D男人都唔知衰架 ~O~

thread id: 1587880 posted by bibi

on 2006-01-17 21:47:37

乜咁好心機撩咬嗌呀?

by Mendy - 01/17/06 21:52

係啦,港男係衰,知到,收到。所以我地搵到錢咪溝大陸妹,溫柔又可愛。搵唔到錢就食自己。唔會同你地有乜瓜割,反正又冇野要靠你地,又冇欠你地乜野。各位兄弟請自重,做番個男人,好過做隻狗。

by 知啦 - 01/17/06 22:18

非常同意 知啦 兄!

有幾大個頭,就戴番幾大頂帽.....次次埋單,無拖無欠.....

by 雞糠 - 01/17/06 22:21

by 知啦 - 01/17/06 22:18

冇用既男人先要食自己或返大陸溝女乜;

by 路過 - 01/17/06 22:26

本是同根生...

by 曹植 - 01/17/06 23:16

• topic : 點解d人係都要響Gossip版問關於SEX既問題?唔好答我POST去SEX版冇正經人答喎!

thread id: 1589019 posted by  

on 2006-01-19 10:36:57

咁你又唔話:

薯條無味做乜唔係food版問?

媽媽訓唔好做乜唔係health版問?

返工無聊做乜唔係career版講?

男朋友發嬲做乜唔係relationship版問?

禁煙做乜唔係current affaris版傾?

話明係gossip就係乜都傾得架啦

只要唔係攪事有何不可?

by SL - 01/19/06 11:50

不如限制埋過左18歲先準買m巾好唔好?

by 食飯食到上曬腦 - 01/19/06 11:54

• topic : 想要一個識打扮,月入約一萬,但每月會儲蓄,上進又聽話的女仔係咪好難?

thread id: 1588677 posted by 請問

on 2006-01-18 22:25:54

建議將月入修訂至三萬再問。

by 答案一樣 - 01/18/06 22:34

駛唔駛大波?

by ? - 01/18/06 22:38

• topic : 請問如果想形容一個人好嘈好多咀,英文可以點講?

thread id: 1588681 posted by 小毛

on 2006-01-18 22:32:47

如果通俗o既講法,

你可以話佢好 "懲戒男" 或者好 "Pz".

by 劉家傑 - 01/18/06 23:08

Log in to reply