心在悸痛

• 當你半醒半醉話我知你失戀

我先知原來你一直都有戀人

收得好祕密

一直以為你只係玩家

原來你都會專情

只係專情對像唔係我

既然我無份

咁解又要對我甜言蜜語

又何必每次都要問我我有無鐘意過你?

• 一直都以為自己只對你存有好感

直至尋晚我肯定

原來我係不知不覺間

已經鐘意左你

如果唔係

我諗我到而家le刻都唔會覺得心痛

• 佢失戀,咁你咪有機會囉,諗野正面d

• 傻小妹, 係時候做野啦

機會黎啦, 你去唔去掌握?

• 佢只當我係聆聽者

連朋友都講唔上

• 佢真係好愛佢女朋友嗎~?

• 點解連朋友都講唔上?

你地係咩關係架?

• 只係識左幾年既網友

有交換個張咁咋

• 佢真係好愛佢女朋友嗎~?

by fannysum - 04/25/07 15:53

應該係

• 咁你知唔知佢地點解會分手呀~?

• 佢女友覺得佢無乜安全感

(可能佢本身條件幾好,好多女人欣賞佢)

所以離開佢

• 傻小妹, 你地未見過面架?

• 傻小妹

如果未開始..點解唔俾自己放開佢呢..??

有時冇開發..總好過開始左唔開心呀..

• webcam1 次算唔算

交換過相

• 傻小妹

原來同我個case差唔多..

咁妳地咁幾耐啦..??

• 女人因為無安全感而分手.

安全感對女人黎講又的確幾重要0既.

• 我一心諗住我地係網上朋友

應該無乜秘密

我有時問佢有無女友

佢每次比我既答案都唔同

一時又話有幾個女友,一時又話無

不過我估佢應該有

既然個時有女友

點解要對我有所穩瞞?

• 傻小妹

原來同我個case差唔多..

咁妳地咁幾耐啦..??

by 落花流水 - 04/25/07 16:40

幾年

• 傻小妹

你就真係人如其名...

你唔好再執著佢係網上有無對你講大話啦~

因為對你無影響, 而你呢0的叫做一廂情願.

網絡世界, 好多野都唔好盡信呀~

其實, 我覺得佢無話0岩定錯0羅.

• 傻小妹

聽妳咁講..咁真係太快啦..

雖然我唔覺上網識人..拍拖係有問題..

但係妳咁快就諗佢對妳係點..會唔會太多呢..??

如果妳知佢有女朋友..妳仲要諗嗎..??

• 傻小妹

fannysum就講得岩啦..

我岩岩都想話妳個名同妳一樣..

不過妳既然都傾左幾年..如果個男仔係對妳有野..

就一早追左妳啦..佢有又好..冇又好..妳都唔好諗咁多啦..

我都係覺得妳真係太過一廂情願..

唔係話妳咁樣唔好..不過唔係對呢個男仔姐..

• 不過妳既然都傾左幾年..如果個男仔係對妳有野..

就一早追左妳啦..佢有又好..冇又好..妳都唔好諗咁多啦..

by 落花流水 - 04/25/07 16:52

agree~

我認為, 對於一個男人黎講, 如果佢真係見到喜歡0既, 鐘愛0既女人, 佢地都願意一試去追.....

但睇你地依家..... 個男人其實都應該對你無乜反應.

• 版主

我唔知你有無睇過"He's just not that into you" ---> (串錯字, 唔好見笑).

佢�堶探ㄗ鴗@點我覺得好0岩:

男人都鐘意追逐, 遇見鐘意0既女人, 會不顧一切咁去接近, 男人從來都唔會覺得咁樣係會傷害到佢同女人之間0既友誼.

• 係架..

好似我咁..對個女仔..傾左2個week電話..

真係有d野..就會去架啦..如果冇去追..

有幾個原因..

1..冇feel..呢樣係主要原因..

2..有女朋友..所以會想有人鐘意..但係唔想一齊..

3..冇所謂..可以同妳傾下..妳鐘意佢..攪攪錫錫都得..但係唔係care妳..

• 落花流水

原來你係男~

• 版主

講個親身經驗過你知:

男人如果真係好鐘意一個女人, 就算個女人拒絕過佢一次, 個男人都唔會咁易放棄.

咁你試下去衡量返你依家呢個case0羅.

• 傻小妹

聽妳咁講..咁真係太快啦..

雖然我唔覺上網識人..拍拖係有問題..

但係妳咁快就諗佢對妳係點..會唔會太多呢..??

如果妳知佢有女朋友..妳仲要諗嗎..??

by 落花流水 - 04/25/07 16:49

佢尋晚打尼已經飲醉兼喊住甘同我講

同女友分開已有一排

佢對自己感情上又失敗覺得頹喪

我個刻雖然係安慰�

離奇係我心覺痛

我個刻先知我對佢有feel

我會對佢有feel

可能係佢一直無直認佢有女友

又成日問我有無鐘意佢,掛住�

落藥落下又多d落下又多d

令我不知不覺咁在意佢呱

明明唔應去諗,但已經太遲

• 佢尋晚打尼已經飲醉兼喊住甘同我講

同女友分開已有一排

佢對自己感情上又失敗覺得頹喪

我個刻雖然係安慰?

離奇係我心覺痛

我個刻先知我對佢有feel

我會對佢有feel

可能係佢一直無直認佢有女友

又成日問我有無鐘意佢,掛住?

落藥落下又多d落下又多d

令我不知不覺咁在意佢呱

明明唔應去諗,但已經太遲

by 傻小妹 - 04/25/07 17:09

網上世界, 帶眼識人呀要∼

唔係個個都咁好彩,可以係網上搵到個好架.

我曾經都試過好似你咁,係網上識左個男人,傾過電話,出過街,佢仲表明話鐘意我,但我唔彩佢,因為佢要去英國讀書...

要我談異地戀愛∼?傻的嗎∼?!

• 傻小妹

我係男仔..我唔否認我都有咁做過..

但係唔代表我係鐘意果個女仔..

呢樣野都係最重要既..係唔係鐘意個女仔..

妳剩係記得呢樣野就得啦..

定係妳想話..佢唔鐘意妳..搵妳kill下時間..

咁都開心..??

• 佢本身係外國

曾返過尼hk幾次

每一次返都約我見面

我拒絕左

我都唔知點解

我有d怕會見到佢... ...

我開始唔知自己想講乜

我有種想喊既感覺

• 傻小妹

唉..仲要係外國..咁算啦..

真係冇可能..其實妳都唔了解佢..

更加重要係..妳唔知自己想要咩啦..

• 落花流水 fannysum

好多謝你地講最真實既說話

我已經清醒左好多

係欠喊番�

屈住真係好辛苦

• 落花流水 fannysum

好多謝你地講最真實既說話

我已經清醒左好多

係欠喊番?

屈住真係好辛苦

by 傻小妹 - 04/25/07 18:18

最真0既說話永遠都係最殘酷......

希望呢一件事可以點成你啦.

Log in to reply