已婚男女募集中!!!!!!

• 大家唔好迫我飲就得...慢慢咁飲都可以飲到一支細的∼

• 唔係無奈...無所謂啦...佢鐘意就得
    <br>by wakasilee
    <br>
    <br>好~ 記住要錫老婆呀~ hahaa

• 我出去玩,一係唔好俾佢知,一俾佢知就問長問短...又話一定係同女玩= =

• 大力,
    <br>
    <br>呢個要問吓你啦 ..點做野, 都唔識留客

• frakie5400 replied 3 mins ago :
    <br>
    <br>wakasilee: 唔識飲酒咪好蝕∼
    <br>
    <br>可以飲汽水食小食架
    <br>
    <br>__________
    <br>
    <br>猜橙汁加奶啦~
    <br>都得架...我同你玩啦~

• 橙橙唔見左~~~
    <br>
    <br>doll518 +辣椒女﹐
    <br>我地出得黎一次咋麻﹐不過我突然諗起個晚有個靚女又唔見頸巾又唔見銀包架﹐後尾又搵得返~

• 力力
    <br>key同車車係度講結婚d野
    <br>咪同圍拱下囉
    <br>

• doll518 replied 1 min ago :
    <br>
    <br>大力,
    <br>
    <br>呢個要問吓你啦 ..點做野, 都唔識留客
    <br>--------
    <br>好忙呀,無計啦!

<br>
    <br>字裡行間藏有玄機

• doll518 replied 1 min ago :
    <br>
    <br>frakie5400 replied 3 mins ago :
    <br>
    <br>wakasilee: 唔識飲酒咪好蝕∼
    <br>
    <br>可以飲汽水食小食架
    <br>
    <br>__________
    <br>
    <br>猜橙汁加奶啦~
    <br>-------
    <br>又�謙磳譟墨豐之r

• 猜橙汁加奶啦~
    <br>
    <br>by doll518 - 04/25/07 12:51
    <br>
    <br>橙汁加奶@@會飲到肚痛

• 辣椒女 replied 1 min ago :
    <br>
    <br>力力
    <br>key同車車係度講結婚d野
    <br>咪同圍拱下囉
    <br>-------------
    <br>哦~~~

• 猜橙汁加奶啦~
    <br>by doll518
    <br>
    <br>飲完之後..........哈哈哈...........

• 我出去玩,一係唔好俾佢知,一俾佢知就問長問短...又話一定係同女玩= =
    <br>
    <br>by wakasilee - 04/25/07 12:50
    <br>
    <br>
    <br>咁唔係男就係女架啦
    <br>怕煩咪唔好比佢知囉^^
    <br>唔係樣樣都要咁坦白嘛
    <br>做衰個頭就有排你煩喇....

<br>
    <br>字裡行間藏有玄機
    <br>
    <br>by frakie5400 - 04/25/07 12:53
    <br>因為太急了...沒心理準備

• 橙汁加奶...
    <br>
    <br>有奶比呀橙溝下﹐咪開心死佢

• rakie5400 replied 1 min ago :
    <br>
    <br>猜橙汁加奶啦~
    <br>
    <br>飲完之後..........哈哈哈...........
    <br>
    <br>______________
    <br>
    <br>點解無人信..真係好味+無all boo
    <br>
    <br>唔信問吓大力啦, 佢同我玩過

• 送給wakasilee:
    <br>
    <br>香港男人傻又憨、比佢搵足了老襯
    <br>嫁得比我免佢捱、做到頭髮都白曬
    <br>每朝出門要宣誓、夜歸必定被照肺
    <br>婚書一簽無路歸、畢生武功從此廢
    <br>
    <br>

• hee
    <br>板主lunch返到黎比我地激死左
    <br>攪到呢度變左聯誼會^^

• doll518 replied 1 sec ago :
    <br>
    <br>rakie5400 replied 1 min ago :
    <br>
    <br>猜橙汁加奶啦~
    <br>
    <br>
    <br>______________
    <br>
    <br>點解無人信..真係好味+無all boo
    <br>
    <br>唔信問吓大力啦, 佢同我玩過
    <br>------------
    <br>無錯,真係好好味,而且絕無副作用,可以放心飲用!

• 因為太急了...沒心理準備
    <br>
    <br>2007-7-7甘好日都搞到個日結﹐應該plan左好耐窩
    <br>
    <br>等係拍拖無耐就話結婚?
    <br>
    <br>

• 咁唔係男就係女架啦
    <br>怕煩咪唔好比佢知囉^^
    <br>唔係樣樣都要咁坦白嘛
    <br>做衰個頭就有排你煩喇....
    <br>
    <br>by 辣椒女 - 04/25/07 12:56
    <br>
    <br>咁應該呃佢?

• 我都去lunch,翻�薯A傾過

• yan
    <br>你係幾耐之前出過黎呀??

• 香港男人傻又憨、比佢搵足了老襯
    <br>by frakie5400
    <br>
    <br>唔係甘慘呀麻﹗

• 香港男人傻又憨、比佢搵足了老襯
    <br>
    <br>by frakie5400 - 04/25/07 12:58
    <br>
    <br>哈哈∼∼你個心聲??

• <br>香港男人傻又憨、比佢搵足了老襯
    <br>by frakie5400
    <br>
    <br>咁慘點解要結婚呢?

• 咁應該呃佢?
    <br>
    <br>by wakasilee - 04/25/07 13:00
    <br>
    <br>
    <br>比我就會
    <br>佢可以安心d
    <br>咁就唔會嘈
    <br>感情都好d啦^^
    <br>況且只係出黎happy hour
    <br>為左咁鬧交唔值呀....

• 辣椒女﹐
    <br>好似介乎年尾同年頭掛﹐我係前排8下掛走左去你地條thread到﹐見到有D人D名甘似個晚見個D﹐就諗係你地咋
    <br>

• 2007-7-7甘好日都搞到個日結﹐應該plan左好耐窩
    <br>等係拍拖無耐就話結婚?
    <br>by yan記~ - 04/25/07 13:00
    <br>
    <br>並不是...拍了8年了,不過近一年出現了第三者(男人)她又做錯了事...不過我都原諒她...都係3月2x號決定結婚...註冊不擺酒...

• 比我就會
    <br>佢可以安心d
    <br>咁就唔會嘈
    <br>感情都好d啦^^
    <br>況且只係出黎happy hour
    <br>為左咁鬧交唔值呀....
    <br>
    <br>by 辣椒女 - 04/25/07 13:03
    <br>
    <br>試過好多次...我d朋友都不滿,不過成日都係為左呢樣野鬧交就真.

• wakasilee,
    <br>
    <br>咁你呃得唔夠真 ..你要向椒女學吓
    <br>
    <br>反過嚟如果想講真話我又可以教你 ...哈哈...只要講得有技巧就得

• 辣椒女﹐
    <br>好似介乎年尾同年頭掛﹐我係前排8下掛走左去你地條thread到﹐見到有D人D名甘似個晚見個D﹐就諗係你地咋
    <br>
    <br>
    <br>by yan記~ - 04/25/07 13:03
    <br>
    <br>
    <br>唔見條頸巾係咪紅色架??

• wakasilee,
    <br>
    <br>咁你呃得唔夠真 ..你要向椒女學吓
    <br>
    <br>反過嚟如果想講真話我又可以教你 ...哈哈...只要講得有技巧就得
    <br>
    <br>by doll518 - 04/25/07 13:08
    <br>
    <br>頂
    <br>即係話我大話了得啦.................haha
    <br>喂~~
    <br>30gal比自己人玩揚左lu
    <br>無人落答................哈哈~~~

• wakasilee﹐
    <br>你好似結得唔多願甘既

• 試過好多次...我d朋友都不滿,不過成日都係為左呢樣野鬧交就真.
    <br>
    <br>by wakasilee - 04/25/07 13:05
    <br>
    <br>咁叫埋佢出囉
    <br>玩夜d
    <br>佢捱唔住
    <br>出多幾次又悶
    <br>佢就唔出啦.....

• 辣椒女 replied 24 sec ago :
    <br>
    <br>試過好多次...我d朋友都不滿,不過成日都係為左呢樣野鬧交就真.
    <br>
    <br>by wakasilee - 04/25/07 13:05
    <br>
    <br>咁叫埋佢出囉
    <br>玩夜d
    <br>佢捱唔住
    <br>出多幾次又悶
    <br>
    <br>___________
    <br>
    <br>yeah ~ 我做緊, 不過佢越玩越high

• 咁你呃得唔夠真 ..你要向椒女學吓
    <br>
    <br>哈哈∼要喇∼
    <br>
    <br>你好似結得唔多願甘既
    <br>
    <br>by yan記~ - 04/25/07 13:11
    <br>
    <br>唔係...太急掛可能.

• 唔見條頸巾係咪紅色架??
    <br>by 辣椒女
    <br>
    <br>係b牌紅色格仔款

• 辣椒女﹐
    <br>唔記得顏色﹐咩唔見好多條架拿? hahha
    <br>不過個銀包同頸巾都係ar糕搵返

• 咁叫埋佢出囉
    <br>玩夜d
    <br>佢捱唔住
    <br>出多幾次又悶
    <br>
    <br>by 辣椒女 - 04/25/07 13:14
    <br>
    <br>佢知道會悶,佢都唔肯出,不過又唔想我出去玩,唔知佢諗乜

• wakasilee﹐
    <br>甘你下次撲暈佢先出去啦

• 佢知道會悶,佢都唔肯出,不過又唔想我出去玩,唔知佢諗乜
    <br>
    <br>想你個世界只得佢一個

• 甘你下次撲暈佢先出去啦
    <br>
    <br>by yan記~ - 04/25/07 13:20
    <br>
    <br>又唔捨得咁做...你都唔想俾人撲暈架...醒左就大獲

• 想你個世界只得佢一個
    <br>
    <br>by ar糕 - 04/25/07 13:23
    <br>
    <br>得佢一個= =?咁咪悶死大家

• 又唔捨得咁做...你都唔想俾人撲暈架...醒左就大獲
    <br>
    <br>佢醒時你醉左.. 無問題啦~ hahaaaa

• I'm back....
    <br>
    <br>果然有d人氣.....
    <br>
    <br>
    <br>我d奶去左邊? 唔係有得溝咩??

• 又唔捨得咁做...你都唔想俾人撲暈架...醒左就大獲
    <br>
    <br>我唔撲佢都偷笑
    <br>
    <br>想你個世界只得佢一個
    <br>by ar糕
    <br>
    <br>甘大鑊﹐得一個....

• 我d奶去左邊? 唔係有得溝咩??
    <br>by Orange2007
    <br>
    <br>頭先未食飽呀? 一黎就搵奶.. hahaaa

• 頭先未食飽呀? 一黎就搵奶.. hahaaa
    <br>
    <br>---我餓左好耐啦喎..........ooooo

Log in to reply