【WANT】Full Time LOVER...26up single man, pls come in!

• 細哥哥由頭到尾唔係同你傾.講Q完自己d私事,你無品到又話人地老婆走路,又話人地失能敗....by 看更 - 03/18/07 12:03

>>>一路以黎佢同情人傾咩我唔會插嘴, 亦都唔會去俾意見 (如果我要, 我淨係寸佢頭兩日就話"著迷"已經可以有排講) 我諗看更你講o既口甜舌滑係呢d, 唔信自己去前面搵返...我唔明佢憑乜去"指導"我, ok, 佢要指導丫嘛, 咁我咪又問返佢野囉, 定係我要坐定定俾佢指導? 再講我之後第一篇"問題"亦都針對佢呢d"道理"喎, 結果佢咪又係則則膊囉, 我第一篇仲要係講自己多過返問, 只不過同佢處事作風唔同, 佢就話係"寫同講兩回事", 唔通呢個世界所有人做野方式都一樣? 一定要佢叻曬? 叻過佢就叫"講就易"? 第一篇太長廢事quote, 有興趣可以睇返第7頁...結果之後佢將我問o既野完全視而不見, 當然無規定一定要應我, 不過既然佢係要撩事先, 咁樣扮睇唔到就cheap得濟囉, 真正o既"明眼人"就睇得出係佢要玩人點知捉蟲...

• 唔能講自己? 驚咩?明眼人一睇就知細哥哥明醒你上版主啦! 臭吋得你重扮能曬野!成兒頁講能得唔夠十行,又話有份! 很she.你d 正一曲街. by 看更 - 03/18/07 12:03

>>>原來係咁, 你問得出呢句就已經知你根本無睇清楚我果兩大篇野講乜, 我都係講自己架喎; 明醒? 我洗乜要佢醒? 我一早講左了解多d先, 不過你地呢班搵食狗公聽唔入耳咋喎, 諗住全世界都好似你地咁丫嘛, 話要了解先就第一時間覺得係扮野...

• 唔能講自己?驚咩?明眼人一睇就知細哥哥明醒你上版主啦! 臭吋得你重扮能曬野!成兒頁講能得唔夠十行,又話有份! 很she.你d 正一曲街. by 看更 - 03/18/07 12:03

>>>原來係咁, 你問得出呢句就已經知你根本無睇清楚我果兩大篇野講乜, 我都係講自己架喎; 明醒? 我洗乜要佢醒? 我一早講左了解多d先, 不過你地呢班搵食狗公聽唔入耳咋喎, 諗住全世界都好似你地咁丫嘛, 話要了解先就第一時間覺得係扮野...

我就定過枱爆彈傾通宵先俾contact 又得, 因為揀情人要慢慢來 by 細哥哥 - 03/11/07 20:54

死啦一早講咗唔留msn住而家妳睇唔明,面子問題又唔可以.今次大獲 by 細哥哥 - 03/11/07 21:35

我唔係扮曬野果種人.有陣時傾吓啱既咪留msn做個friend囉 by 細哥哥 - 03/11/07 22:48

[email protected] by 細哥哥 - 03/11/07 22:57

咁抄低我msn 啦! 一訓醒心血來潮咪add 咗我囉 by 細哥哥 - 03/11/07 23:33

add 細哥哥做�麊B友仔先!! 咁就無得頂lu.hehe by 細哥哥 - 03/13/07 16:20

>>>睇完呢幾個quote, 佢係咩人唔洗我多講, 引用阿看更你果句 "很she"

• 執死雞個係你先啱呀! sainttman 睇唔過眼我都係! 開埋飯俾你食好唔好?正白痴仔.

>>>幫人係好, 但係都睇下係咩人先好幫先出聲囉, 佢呢種一開始淨係識用錢撻人, 一開始就有掛住又乜又物, 果頭話自己知自己無行, 轉頭又死纏難打 (以退為進?), 再唔得就sell可憐, 話老婆走佬, 點知最吹漲係話唔知自己錯乜, 乘機卸膊; 我係講佢屋企人, 但係有講錯咩? 係好就唔會咁啦, 果頭走佬果頭出黎搵食, 我無屈佢喎...

叻極有限啦你. 家陣唔關咩言論問題,係你做人好有問題!

>>>佢咁你都仲死雞撐飯蓋, 你都唔好得去邊 = ="

去睇吓人家係she性版玩d咩啦! 咪知呢位細哥哥係咪好似你咁講咁"狗"---->ID1853413

>>>睇完, bbq丫嘛, 有乜特別? 咁就叫好? 咁快又諗住去搵食, 死性不改; 佢係咪咁狗你睇呢個post就一清二楚

版主要帶眼識人呀!口甜舌滑信唔能過架!

>>>多謝你提醒細哥哥係咩人, 上面d quote全部出自細哥哥, 版主一定識分

• 愛要耐心等待

我知你比人話你一定好唔高興,但係成日同人嘈都冇意思!

我咪同你講過~如果人地講既野唔o岩傾既就 skip 左去,當睇唔到!

我唔想成日係我個版見到有人嗌交!

難得見到你上黎,你都係同人嘈...唔係同我傾計,失望!

• 情人,

我要skip左去當睇唔到唔難, 但係咁樣只不過會令看更呢種人以為自己o岩曬, 我都講過最初就算細哥哥撩我我都好客氣無同佢嘈, 但係佢越講越過份, 我先踢爆佢講野好多矛盾位; 佢地咁樣惡人先告狀我都唔出聲咁同我默認我係佢地講果種人有咩分別?

我都想好好地咁傾計, 無奈點都係有人鐘意搞事, 或者佢地嬲我踢爆佢地, 搞到佢地搵唔到食掛.

亦都想借呢個機會同細哥哥, 細哥哥o既分身, 細哥哥o既"X朋X友"講, 我無興趣同你/你地o係呢度爭坳落去, 我今日5個回應看更o既留言已經夠大家去分辯對同錯, 要嘈o既歡迎quote返我果5個留言再出去開個個post黎"逐一回應", 唔好阻情人搵fulltime lover...

• 愛要耐心等待

乖啦同我傾計好啦好冇?

• 見到妳有出新post, 咁係咪打算由得呢個沉落去 @@? 如果係, 我就去你新果個度傾...

• 咁由呢度沉啦去新果邊啦 ^^

你都幾留意到我既動向喎

Log in to reply