易經問卦﹐每支20元﹐可問一事﹐全在msn中解答﹐詳情可e-mail或msn查詢﹐[email protected]

• 唔準嘅!!!

by 搵笨7 - 01/24/07 15:19

搵笨7

佢無講過話一定準喎

by 睇清楚 - 01/24/07 15:24

咁咪係囉,

你自己都識講唔一定準嘛,

$20都呃, 係人都可以話自己識占蔔啦!

況且成日係咁push啲廣告,

你都好煩厭!

by 搵笨7 - 01/24/07 15:46

搵笨7

我叫睇清楚,唔係叫雷火豐

版主

有人賣廣告呀,好討厭呀

by 睇清楚 - 01/24/07 15:50

此廣告並沒有任何不妥﹐請各人不要在此造謠生事﹐有問題可e-mail或msn查詢﹐[email protected]

by 雷火豐 - 01/24/07 16:18

留言版根本唔係賣廣告嘅地方,

點解有人賣廣告都可以咁理直氣壯!

by 搵笨7 - 01/24/07 16:31

有神棍招搖撞騙呀喂............)))))))

by 睇清楚 - 01/24/07 17:27

• 各位﹐有關有人刻意針對﹐產生流言蜚語﹐實在令人遺憾

以下我是我於另一個topic與某人討論紫微鬥數時的詳細留言﹐或者會了解為何有人會刻意針對本人。

index.cfm?bdid=18&topic_id=1817742

• 你幾年嚟成日喺唔同留言版賣廣告,

不斷係咁push,

知唔知咁做好乞人憎?

況且she.com已明文禁止交易宣傳文章,

你唔自律不特止,

仲轉移視線,

反咬其他人針對你,

你都要檢討一下自己態度!

「為照顧會員的需要,she.com特別於message board加設「classifieds」一欄,會員可於當中出售或洽購商品,享受網上交易的樂趣。

而當「classifieds」成立後,任何刊載於其他欄目中,卻與買賣有關的題目,將一律予以刪除而不需作另行通知。除此之外,任何與色情有關之交易亦不可刊載於「classifieds」一欄,如有發現將一律予以刪除而不需作另行通知。會員亦可透過「report」作出投訴。」

我不厭其煩post多次she.com嘅告示,

你自己睇清楚啦,

再話你都冇意思,

我唔想再同你嘈,

拜拜!

Log in to reply