二百年後再一起 應該不怕旁人不服氣 ...... 我要妳做我太太

• 神秘人,
    <br> 好樂觀的說話係人都識得講,記得他有唔開心時我曾經都識講,最後大家始終各自回到另一半身邊,連好朋友都無辦法做番,路係自己揀,曾經狠心傷害他,但最終只係傷咗自己,送走咗一生我最愛的男人!

• 神秘人,
    <br>好樂觀的說話係人都識得講,記得他有唔開心時我曾經都識講,最後大家始終各自回到另一半身邊,連好朋友都無辦法做番,路係自己揀,曾經狠心傷害他,但最終只係傷?自己,送走?一生我最愛的男人!
    <br>by 乖乖 - 01/09/07 22:35
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我都系親手送走?一生我最愛的女人,只因個天實在好喜歡玩人....

• 甘又唔可以甘講,我慘過您,我覺得他本身都好中意個個女仔.我記得他曾經陪我等巴士,一見到有msg找他而我仲系他身邊個個失落表情,我就知也許她對他始終重要,希望他宜家幸福.其實每次開心好想第一個同他講,唔開心又想同他講,但他講過永遠唔會忘記有一晚我曾經放棄過他,好唔開心.以前為咗見他,成日唔見客,宜家見到我online,他就offline la.我傷得慘您好多

• 大家都系同病雙連

• 一齊聽首歌:最心痛是愛得太遲,有些心意不可等某個日子,.......愛一個字也需要及時,只差一秒,心聲都已變歷史....
    <br>幸福會略過,再也沒法說中意.
    <br>抱緊所愛要花幾多秒,這幾秒能夠做到又多少...足夠遺憾忘掉..

• 最愛是誰 - 林子祥
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>在世間尋覓愛侶 尋獲了但求共聚
    <br>然而共處半生都過去
    <br>我偏偏又後悔
    <br>
    <br>別了她原為了你 留住愛亦留住罪
    <br>誰料伴你的心今已碎
    <br>卻有她在夢裡
    <br>
    <br>*為何離別了 卻願再相隨
    <br>為何能共對 又平淡似水
    <br>問如何下去 為何猜不對
    <br>何謂愛 其實最愛只有誰
    <br>
    <br>任每天如夢過去 沉默裡任寒風吹
    <br>誰人是我一生中最愛
    <br>答案可是絕對
    <br>
    <br>重唱 *
    <br>
    <br>為何離別了 卻願再相隨
    <br>為何能共對 又平淡似水
    <br>問如何下去 為何猜不對
    <br>何謂愛 誰讓我找到愛的證據
    <br>

• 我以前的他好中意呢首歌加,不過您唔係他,因為他無33歲,日日很想他,不知他還好嗎?想著他時總愛發呆,不願工作.
    <br> 不知要花多少年時間才能忘記他呢?希望今晚夢見他就好喇!
    <br>

• 乖乖
    <br>
    <br>
    <br>一定有幾會的,祝妳好運,明天會更好...

• nothing scary wor, only the song lyric je mah.
    <br>
    <br>by Edmond Leung - Tai Tai, Tai Tai...

• 您都係,有機會,希望我同您都會有好結果!我個個係真人真事,您個個故事係咪''留''(假)加,不過多謝您陪咗我甘耐.heehee~
    <br> 您就好喇係男人,可以追女仔,如果下生做女仔要同他一齊,再下下生做男子要追到一生最中意的女仔,哈哈!

• Thank you !!

• 您都係,有機會,希望我同您都會有好結果!我個個係真人真事,您個個故事係咪''留''(假)加,不過多謝您陪?我甘耐.heehee~
    <br>您就好喇係男人,可以追女仔,如果下生做女仔要同他一齊,再下下生做男子要追到一生最中意的女仔,哈哈!
    <br>by 乖乖 - 01/09/07 23:51
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>傻瓜,我尼個不是古仔,系真的,我地真系命運同時間令我地唔可以一齊,希望明天會更好啦,希望妳都系明天會更好啦......
    <br>

• 神秘人,
    <br> 希望您發個好夢,您好慘,唔好唔開心,加油,加油,原來這個世界有人陪我慘!我自己慘就算喇!
    <br> 晚安喇!

• 神秘人,
    <br>希望您發個好夢,您好慘,唔好唔開心,加油,加油,原來這個世界有人陪我慘!我自己慘就算喇!
    <br>晚安喇!
    <br>by 乖乖 - 01/10/07 00:03
    <br>
    <br>
    <br>晚安乖乖 .......祝好發個好夢
    <br>
    <br>

• Oh Erica 知你其實想找一個水泡救生嗎
    <br>Oh Baby Erica 跟我同渡相處一晝不會拒絕嗎
    <br>讓我手拖你去坐木馬 .........

• 神秘人
    <br>可否形容下你心儀的女仔是怎樣的? 我地女仔好敏感架, 會在想你是否認識的呀?
    <br>
    <br>我都好掛住一個人, 明明有一排已經不再想他, 但不明白為什麼會在DREAM見過他呢?

• 天總喜歡捉弄人, 安排大家遇上但偏偏係錯o既時間, 我亦同樣體會呢點. 希望, 真係有機會..........
    <br>祝福各位同病相憐o既朋友...

• by 愛一個人 - 01/10/07 20:43
    <br>
    <br>by single - 01/10/07 20:55
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>仲有一日,一定會得到的....
    <br>
    <br>(亦決心等到你 等得起...)
    <br>
    <br>

• 唉.........睇完成個thread, 又令我想起佢........

• 唉.........睇完成個thread, 又令我想起佢........
    <br>by 有點無奈 - 01/12/07 19:39
    <br>
    <br>
    <br>只要有夢想,凡事可成真....

• 神秘人
    <br>其實,當你同你愛既人一起時,你有無辜負過佢 ?? 如果有, 佢係死心而走.....係你令到佢死哂心......你明唔明.... 女人,無哂自尊去挽留一個男人...但,事與願事違...個刻...佢比你今日既心情難受多10萬賠

• 真的希望佢有睇..

• 願我會楂火箭 帶你到天空去
    <br>在太空中兩人住

• 下雨,妳要小心開車呀.....

• 倆個人今世係得埋一齊,係前世結好多個果,唔係你話點就點,隨緣啦!

• 希望你唔使等咁耐, 改為200日啦.

• 神秘人
    <br>
    <br>我都好想睇倒留言係你, 好可惜你話你係三十三歲, 足足大佢十二年.........................
    <br>
    <br>...
    <br>
    <br>.......
    <br>
    <br>..

• 原來大家都有差不多的經歷, 跟仔分開已經有一個月時間, 知道永遠都不能做回朋友的了, 但心裹還是眷戀著跟他一起好開心的日子, 相處日子需短暫, 但難忘, 各自有另一半, 但又想開始, 始終連朋友都做不成, 世事往往令人遺憾

• 倆個人今世係得埋一齊,係前世結好多個果,唔係你話點就點,隨緣啦!
    <br>by 大師 - 01/17/07 20:51
    <br>
    <br>多謝大師
    <br>
    <br>
    <br>希望你唔使等咁耐, 改為200日啦.
    <br>by queer - 01/17/07 20:58
    <br>
    <br>多謝queer
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>神秘人
    <br>
    <br>我都好想睇倒留言係你, 好可惜你話你係三十三歲, 足足大佢十二年.........................
    <br>by wo.... - 01/18/07 01:30
    <br>
    <br>一定有幾會的,祝妳好運,明天會更好.
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>原來大家都有差不多的經歷, 跟仔分開已經有一個月時間, 知道永遠都不能做回朋友的了, 但心裹還是眷戀著跟他一起好開心的日子, 相處日子需短暫, 但難忘, 各自有另一半, 但又想開始, 始終連朋友都做不成, 世事往往令人遺憾
    <br>by kaka - 01/18/07 10:53
    <br>
    <br>一定有幾會的,祝妳好運,明天會更好.
    <br>

• 一定有幾會的,祝妳好運,明天會更好.
    <br>
    <br>
    <br>by 神秘人
    <br>
    <br>點解你次次留言都係呢句既 .哈哈
    <br>我同佢無可能架啦. 做朋友都唔可以, 因為某種原因唔可以, 係好無奈.

• 神秘人: 希望有朝一日可以響處同你講我等的他終於肯回頭返來我身邊la~

• 200 年段再一起~~
    <br>
    <br>我等左一年, 仲有199年~~

• 一定有幾會的,祝妳好運,明天會更好.
    <br>
    <br>
    <br>by 神秘人
    <br>
    <br>點解你次次留言都係呢句既 .哈哈
    <br>我同佢無可能架啦. 做朋友都唔可以, 因為某種原因唔可以, 係好無奈.
    <br>by kaka - 01/18/07 15:56
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我成日都覺得,只要有夢想,凡事可成真.....明天會更好呀....

• 神秘人: 希望有朝一日可以響處同你講我等的他終於肯回頭返來我身邊la~
    <br>by 我都想 - 01/18/07 16:03
    <br>
    <br>
    <br>祝妳好運,俾心幾呀
    <br>
    <br>
    <br>

• 200 年段再一起~~
    <br>
    <br>我等左一年, 仲有199年~~
    <br>by kiki - 01/18/07 16:03
    <br>
    <br>
    <br>me 2 la
    <br>

• 神秘人
    <br>why you wait her here? you think that she should know you leave her these messages?
    <br>
    <br>to me, if i got the contact of my dream man, i would talk to him directly and tell him the words in my heart.
    <br> i really regret for not having told him that i really fall in love to him and finally he left.....now i might not able to see him again.
    <br>
    <br>it's so sad the days without him.
    <br>

• 是什麼原因連朋友也做不成呀?

• 情人節又到啦

• 你死q左,二百年後,都唔好再返來找我呀!

• 你死q左,二百年後,都唔好再返來找我呀!
    <br>by 女人 - 01/29/07 11:26
    <br>
    <br>
    <br>有D口德好唔好

• 話你呀?老土!

• 神秘人,
    <br>嗯, 今年嘅情人節咪又係自己一個過. 哈哈!

• 神秘人,
    <br>嗯, 今年?情人節咪又係自己一個過. 哈哈!
    <br>by 有心人 - 01/29/07 11:33
    <br>
    <br>
    <br>仲有一日,一定會得到的....
    <br>

• 神秘人
    <br>你另一半how o ka?

• 神秘人
    <br>你另一半how o ka?
    <br>by sugar - 01/29/07 11:50
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>Sorry....唔講得架,我地系成年人....
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 神秘人
    <br>ok,never mind
    <br>
    <br>如果我sl好似你咁就好喇~

• 神秘人
    <br>ok,never mind
    <br>
    <br>如果我sl好似你咁就好喇~
    <br>by sugar - 01/29/07 12:03
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>慢慢尼啦,平常心,除緣啦...

• 神秘人
    <br>希望你要等既人會睇到呢段留言la
    <br>good luck~~

• 神秘人
    <br>希望你要等既人會睇到呢段留言la
    <br>good luck~~
    <br>by sugar - 01/29/07 12:18
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>多謝妳sugar....
    <br>我都祝妳同妳個SL快快樂樂....
    <br>
    <br>
    <br>我都希望佢睇到啦....

• 如果係既,二百年前已經係,如果唔係,二千年後,都唔會係,種瓜得瓜,你付出過最多給那個女人,那個就係.

Log in to reply