想找一個人得閒亙相關心的好朋友.

• 男女不區
    得閒食下反. 唔想成日一個人食
    希望可以生活, 工作分享.

• 我都想, 岩岩呢排屋企有d事仲好寂寞

• Why always eating alone, u living alone also?

• HI ^^

• 無事ma..馬留你屋企....

我自己住了好多yrs...一個人生活開始有發毛...

• 不如攪個一個人住互相支持會, 最基本是要一個人自己主..

大家互相照顧, 我地後生政府唔會幫我地裝 "教命鐘"

• 都係d唔開心既野, 岩岩過去左就算

而家一個人住, 真係日日都唔知點好,

出街食又要搵friend, 返屋企又唔知食咩

• 救命鐘呢個term好抵死

不如整個解悶鐘會好d

• 35g+

hi, i also live alone

what is yr job?

• 過去let it 過去罷...

而家我都無找friend , 人地唔煩, 自己唔好意思

• lonely man,

我地工作是logistic assistance.. 你呢..

有時我都想有的msn friend, 一路工作, 見到佢地on line, 可以傾吓..(有時)

好似有人同你一齊倍住你....

• 就係, 人地都有家庭麻

我而家呢d正式單身寡仔, 要自己照顧自己

咁你住邊頭? 得閒一齊食下飯囉

• Hi 35+ ...

• 公仔..你好 !

我想找到好朋友, 唔想再係she 度傾, .....she 好似好多人都好lonely 先係度...(我不是常客), 不過感覺奇怪..你地覺得??

• 好提意 [email protected]

• 馬留, 如食反 可以找個中間點, 方面大家反屋企..我是tw 區, 你呢.

• 我都係擒日先上返黎

好耐無係she

對我黎講, she不過係一個渠道去識人, 同埋係office hour kill time先上黎

唔係she傾, 你會係邊傾?

• hihi

• 我都成日一個人食飯...

有時見到隔離台一家人食飯...就突然間好唔開心...

好寂寞....

• 哈哈...馬留都係第一之有人咁叫我

咁mk會係一個choice? 你有van仔我都有KCR, 我岩岩去左taipo住, 之前係西貢勁遠

• mk, 我好少去. 怕多人....

可能一個人住得太耐 (9yrs), 人多好少的bb 仔會驚..haha

我多數唔傾..係enter. 吸收8掛野...

jullet, 你好..

一個人食反以前唔覺什麼, 而家見到個心覺得自己 "天x孤星, 會唔會孤獨鐘老"

• Hi 35+,

it is very hard to think eat wat when eat alone, usually i skip it until i feel extreme hungry

• hello~~
    入黎吹下水可以嘛?!

• 哦...可以shatin都得既

我就覺得熱鬧d好, 因為自己都咁悶, 要感受下個世界係點先好

我都睇左好耐先知呢期呢度個hot topic係咩, 哈哈

• 35g+, 你個topic "想找一個人得閒亙相關心的好朋友" <-- 找一個就夠喇?!

• doll

咁樣好似對身體唔好, 我以前都係咁, 而家好d會7點幾就迫自己去食

• Hoyanyatgor replied @ 2009-06-26 3:10 pm

哦...可以shatin都得既

我就覺得熱鬧d好, 因為自己都咁悶, 要感受下個世界係點先好

==================

沙田好多野食...

上次食博多...唔算好得...

隔離食pizza嗰間...d野食鹹左少少...

• Hoyanyatgor replied @ 2009-06-26 3:10 pm

>> 我好少周圍睇野, 因好多topic去左好多版, 好難插咀!!
    請問~呢度既hot topic係咩呀?!

• HIHI交個朋友LA

• jj8jj replied @ 2009-06-26 3:12 pm

Hoyanyatgor replied @ 2009-06-26 3:10 pm

沙田好多野食...

>> 我鍾意佢既ribs及龍蝦pizza!!

• 阿ta replied @ 2009-06-26 3:14 pm

沙田好多野食...

====================

RIBS冇試過...但見好多人叫...應該ok...

但唔好叫炸雞...完全唔得...

• 阿ta replied @ 2009-06-26 3:13 pm

未就係亞aiya個d野麻, 一男一女搞埋一齊不過盲俾人大事宣揚再兩班人嘈...

好好笑

• jj8jj replied @ 2009-06-26 3:16 pm

阿ta replied @ 2009-06-26 3:14 pm
    沙田好多野食...

>> 咁下次唔好叫先~
    不過, 我多數去apm個間食!

• jj8jj replied @ 2009-06-26 3:12 pm

我都成日去shatin食, 不過食一田個邊d野多

因為鐘意食峰壽司同mos burger

• 我都想識返D朋友,得閒可以一齊食下飯,飲下嘢

但係我D時間唔係個個都就度....>_<

• Hoyanyatgor replied @ 2009-06-26 3:16 pm

阿ta replied @ 2009-06-26 3:13 pm

未就係亞aiya個d野麻, 一男一女搞埋一齊不過盲俾人大事宣揚再兩班人嘈...
    好好笑

>> 等我都去八下先~不過, 一見好多版, 我就無心機睇lu~

• 阿ta replied @ 2009-06-26 3:17 pm

>> 咁下次唔好叫先~

==========================

APM...我就只去過food count...

是但搵d野食...

唔係就去red ants

• 阿ta replied @ 2009-06-26 3:17 pm

jj8jj replied @ 2009-06-26 3:16 pm

阿ta replied @ 2009-06-26 3:14 pm

沙田好多野食...

>> 咁下次唔好叫先~

pizza個間叫咩名?

• 公仔, 一個人住, 久了唔會再有什麼定時食反時間. 因唔係好多地方welcome 一個人去的..當時fast food 外...

馬留, 多人好熱鬧, 沙田都好...mk都ok...不過好似太多人.

呀ta, "一個人" 不是好多自以為人的物體做到架....

• Hoyanyatgor replied @ 2009-06-26 3:17 pm

jj8jj replied @ 2009-06-26 3:12 pm

我都成日去shatin食, 不過食一田個邊d野多

因為鐘意食峰壽司同mos burger

==========================

我前兩日都去過...鬼死咁多人...

冇位坐...

• 唔記得叫咩...

• 35+ replied @ 2009-06-26 3:19 pm

公仔, 一個人住, 久了唔會再有什麼定時食反時間. 因唔係好多地方welcome 一個人去的..當時fast food 外...

馬留, 多人好熱鬧, 沙田都好...mk都ok...不過好似太多人.

======================

35+....所以我成鬼日去m記食...一個人最方便...= =

Hoyanyatgor replied @ 2009-06-26 3:16 pm

阿ta replied @ 2009-06-26 3:13 pm

好好笑

>> 等我都去八下先~不過, 一見好多版, 我就無心機睇lu~

>> 原來都唔知邊條thread, 算喇~放棄!!!

• 35+

都係, 所以好似shatin岩你d

你鐘意食咩?

• 沙田, 你地講緊"連成" 個度呀,

我覺得最得都係個間食"thai 河粉" 正

• Hoyanyatgor replied @ 2009-06-26 3:18 pm

pizza個間叫咩名?

>> 我講緊既係shakey! 其實唔知係咪你地講果間~嘻!!

• 35+ replied @ 2009-06-26 3:19 pm

公仔, 一個人住, 久了唔會再有什麼定時食反時間. 因唔係好多地方welcome 一個人去的..當時fast food 外...

>> 咁深既~

• shatin真係多野食既, 我岩岩lunch time都係出去個度食

食mos burger, 哈哈

• 哦...shakey pizza唔係間間好食, tst個間好似好食d

• Hoyanyatgor replied @ 2009-06-26 3:22 pm

shatin真係多野食既, 我岩岩lunch time都係出去個度食
    食mos burger, 哈哈

>> 我就好少入沙田食野~
    所以來來去去都係食果d~

Log in to reply