對唔住呀ANGEL...

• 我知我講幾多都無用... 但我真係無呃過你... 我所有既野都係真... 講過既, 做過既, 心想既, 所有都係... 我知你好憎我, 亦都唔想再同我有咩關係... 但我好想去證明我對你係真既, 從來都無諗過要去呃你D咩... 如果因為我做過既, 講過既令到你難受,、唔開心... 好對唔住... 我唔奢望你原諒我, 但唔想因為咁而無左一個朋友... :(<br /><br />SORRY!!

• 你唔使再講, 我聽夠la

• 好標準貓哭老鼠假慈悲既例子

• hj,
    <br>你竟會去睇個內容.
    <br>我連睇都無睇.

• 我同你點比較
    <br>我都吾系當時人

• 做左咩咁令對方討厭呢~

• 呢d人, 真係恨不得所有人都離開佢.

• 爆多少少la.......

• 咁有時比你睇到真相又未必唔係好事~

• 爆咁多, 好傷身ga.
    <br>唔爆la, 總知記住佢係賤男la.

• 因為我係一個PK, 我令到佢唔開心...

• 咁你做左D咩事呢?

• 我鍾意聽你鬧自己, 你鬧多d a, 或者我會原諒你.

• sunriderjj
    <br>吾駛寫甘長既,系米趙完鬆呀..

• hj,
    <br>你當我死ga?

• what happen angel?
    <br>
    <br>dont be so angry!
    <br>
    <br>
    <br>keep more air to yourself.

• Dear Angel
    <br>
    <br>msn?

• daddy replied @ 2009-06-25 1:59 am
    <br>
    <br>Dear Angel
    <br>
    <br>msn?
    <br>
    <br>____________________________
    <br>
    <br>this is not me
    <br>
    <br>pls dont disturb and do so silly things!!

• angel,
    <br>
    <br>hi!! he did some bad things to u?

• 其實要令一個人去愛上你要好多時間~<br />要傷害對方可能只需幾句說話/事情.....所以當你傷害對方之前真係要認真去諗諗~

• Angel = on lun 9

• 老豆, 唔關你事, 你同我死開.
    <br>你咁想搵女撲, 你去撲你個女la, 睇你都係呢d禽獸.
    <br>本小姐今晚心情咁差你同我講呢d野?
    <br>你無野a?
    <br>死開la

• 我知道每個人都會做錯.....有時候錯係返唔到轉頭<br />學懂珍惜先會快樂.....雖然我自己都未做到....不過會努力去嘗試~

• 我知我講幾多都無用... 但我真係無呃過你... 我所有既野都係真... 講過既, 做過既, 心想既, 所有都係... 我知你好憎我, 亦都唔想再同我有咩關係... 但我好想去證明我對你係真既, 從來都無諗過要去呃你D咩... 如果因為我做過既, 講過既令到你難受,、唔開心... 好對唔住... 我唔奢望你原諒我, 但唔想因為咁而無左一個朋友... :(
    <br>
    <br>SORRY!!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>點解以上只有論點,但係全無論據及論證?
    <br>

• daddy replied @ 2009-06-25 2:01 am
    <br>
    <br>Angel = on lun 9
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>the above is not me

• Angel replied @ 2009-06-25 2:01 am
    <br>
    <br>老豆, 唔關你事, 你同我死開.
    <br>你咁想搵女撲, 你去撲你個女la, 睇你都係呢d禽獸.
    <br>你無野a?
    <br>死開la
    <br>___________
    <br>
    <br>what do u mean?

• why,
    <br>佢都無咩sense ge, 你使咩理佢.

• 點解以上只有論點,但係全無論據及論證? <br /><br />=====<br /><br />我估樓主只係想表達佢既心情而唔係討論邊個啱定錯~

• Angel replied @ 2009-06-25 2:01 am
    <br>
    <br>你無野a?
    <br>死開la
    <br>
    <br>
    <br>angel u wrote this?
    <br>
    <br>

• why replied @ 2009-06-25 2:03 am
    <br>
    <br>
    <br>==============
    <br>
    <br>屎刀拔
    <br>
    <br>論據及論證係angel小姐度
    <br>
    <br>

• 如果佢係有誠意, 一早係到睇住我點覆la.
    <br>心淡, 你睇下佢覆左我幾多個post

• 唔好扮我,我從來唔用alias回人

• 諸事 replied @ 2009-06-25 2:05 am
    <br>
    <br>why replied @ 2009-06-25 2:03 am
    <br>
    <br>
    <br>==============
    <br>
    <br>屎刀拔 (我係話我自己)
    <br>
    <br>論據及論證係angel小姐個西度
    <br>

• why replied @ 2009-06-25 2:05 am
    <br>
    <br>Angel replied @ 2009-06-25 2:01 am
    <br>
    <br>你無野a?
    <br>死開la
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>========
    <br>
    <br>想唔想做目標人物?
    <br>
    <br>
    <br>

• angel_an replied @ 2009-06-25 2:06 am
    <br>
    <br>唔好扮我,我從來唔用alias回人
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>so all the angel that replied above is not YOU????????????

• ANGEL<br /><br />其實佢有勇氣去道歉都未必錯得哂呀~<br />講真男人天性好多時候都會為左得到一樣野而去用手段~<br /><br />只係理性討論.....唔好介意呀<br />雖然我唔知發生左咩事係你身上~

• oh replied @ 2009-06-25 2:08 am
    <br>
    <br>angel_an replied @ 2009-06-25 2:06 am
    <br>
    <br>唔好扮我,我從來唔用alias回人
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>so all the angel that replied above is not YOU????????????
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>is me
    <br>
    <br>

• 諸事 replied @ 2009-06-25 2:07 am
    <br>
    <br>why replied @ 2009-06-25 2:05 am
    <br>
    <br>Angel replied @ 2009-06-25 2:01 am
    <br>
    <br>你無野a?
    <br>死開la
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>========
    <br>
    <br>想唔想做目標人物?
    <br>
    <br>咁俾我做丫
    <br>
    <br>

• 越嚟越亂...可能又係冇頭公案~

• Wow~一路post左咁多個post, 原來係假既.
    <br>不過angel_an, 咩事呢? 好8掛

• daddy replied @ 2009-06-25 2:04 am
    <br>
    <br>daddy replied @ 2009-06-25 2:01 am
    <br>
    <br>Angel = on lun 9
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>the above is not me
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>but on lun 9 is me
    <br>

• 之前用alias回既無一個係我,呢個係我最後一個留言,thx

• 文文,
    <br>有個nickname angel 應該唔會亂la

• 子夜時分,山村的小站昏暗靜謐。苗蘭老師提着行李來到站台,像觸電般身渾身顫抖起來。
    <br>她本想在夜深人靜時悄悄離開山村,沒想到全班四十多個孩子全站在這裡為她送行。
    <br>站牌下,放着一簍子山核桃,簍把上貼著個紅雙喜字。這是山裡人祝賀新婚的禮節
    <br>三天前,她去了趟縣城,回到山村,她對孩子們說,要和遠離千裡的男朋友舉辦婚禮,婚後,她就在那裡定居了。
    <br>孩子們捨不得她,卻沒有張口將她挽留,只將一串串難捨難離的淚水灑下。
    <br>遠處傳來列車的長鳴。
    <br>四十多個孩子含着淚水,像一棵棵被雨水澆傷的禾苗一樣,淒悲地立著。
    <br>班長說:「咱們為苗老師唱一首歌吧。」
    <br>歌聲在夜空中响起:「有過多少往事,彷彿就在昨天;有過多少朋友,彷彿在身邊,如今舉杯祝願,好人一生平安。」
    <br>這歌聲,低沉悲哀。這是孩子們真誠的祝願。
    <br>列車徐徐地向前開動,孩子們像一陣旋風一樣隨車跑着,唱着……
    <br>好人一生平安。
    <br>歌聲像讓淚水濾過似的。
    <br>車上,苗老師失聲痛哭起來。
    <br>孩子們怎知道,她不是去結婚。三天前,去縣城體檢,她患了白血病,在人生的旅途上,她只剩下半年的時間了。
    <br>

• 文文, <br />有個nickname angel 應該唔會亂la<br /><br />=====<br /><br />算啦都係訓唔著見有人咁表白咪傾下~<br />都冇咩想知~

• daddy = 等價交換 = on lun 9
    <br>
    <br>
    <br>

• 做下8公 ma, 我而家都係等眼訓.
    <br>不過...講真, 呢條友講d野真係行到爆. 呢幾年都不知睇過幾多.

• 講真搵食唔係咩大錯事....不過要搵啱對像...唔好為左上床而去呃...

• 你情我願係ok ge. 呃呃騙騙就唔好la.
    <br>同埋, 有d真係一睇就知唔係搵食既女仔, 就無謂去問呢d la.

• 宜家咁多女玩做咩重要呃呢~

Log in to reply