偷食要偷得有gutsy

• WEI 美女

• yes, agreed with U !!

• yes, let's do it with me.

• 早晨

• 睇黎你都偷食慣
    <br>

• agree

• 你好爛玩架?我鐘意玩得激。如果 arm 咀形就傾下?
    <br>[email protected]

• 各位早晨

• 我好睇吾起d男人又要偷食
    <br>但係又比我聽到佢打電話同老婆/gf解釋
    <br>我覺得好樣衰
    <br>咁驚就番去做乖仔丫麻
    <br>就算要解釋都行遠d聽電話,吾好比我聽到丫麻

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 9:42 am
    <br>
    <br>我好睇吾起d男人又要偷食
    <br>我覺得好樣衰
    <br>
    <br>
    <br>有另一半既人出來玩, 規則就係唔可以影響對方既日常生活, 睇開d la!!

• 噢,ha,我唔使偷食而家,光明正大咁食

• 爛玩小秘書,
    <br>
    <br>喂 ~ 早呀 !!

• 有另一半既人出來玩, 規則就係唔可以影響對方既日常生活, 睇開d la!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 09:43
    <br>
    <br>岩丫~但係佢應該係見我之前拆掂曬先
    <br>吾好比我聽到佢好似死狗咁向另一半解釋丫麻
    <br>咁麻煩就吾好身痕

• Call me 6933 4980, I don't want to explain with anyone.

• 噢,ha,我唔使偷食而家,光明正大咁食
    <br>by band_boy - 01/09/08 09:43
    <br>
    <br>咁你有得食好食喇..哈哈~

• 包包早呀

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 9:45 am
    <br>
    <br>有另一半既人出來玩, 規則就係唔可以影響對方既日常生活, 睇開d la!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 09:43
    <br>
    <br>岩丫~但係佢應該係見我之前拆掂曬先
    <br>吾好比我聽到佢好似死狗咁向另一半解釋丫麻
    <br>咁麻煩就吾好身痕
    <br>
    <br>
    <br>我就唔會約女出來時同另一半講數既, 應該話唔會比佢知我出來玩, 就算知, 都係返去先解釋!!

• 爛玩小秘書...咁你又有冇bf..or老公呢....
    <br>

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 9:42 am
    <br>
    <br>我好睇吾起d男人又要偷食
    <br>我覺得好樣衰
    <br>
    <br>咁醒水少少都已經行開一面講, 佢比較差勁

• 我就唔會約女出來時同另一半講數既, 應該話唔會比佢知我出來玩, 就算知, 都係返去先解釋!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 09:46
    <br>
    <br>佢講電話既時候我當然吾出聲啦
    <br>到佢收線既時候,我直頭同佢講: 咁麻煩就乖d啦..

• 爛玩小秘書...咁你又有冇bf..or老公呢....
    <br>by 黎同我吹下呀~~~ - 01/09/08 09:46
    <br>
    <br>有

• 咁醒水少少都已經行開一面講, 佢比較差勁
    <br>by RR - 01/09/08 09:46
    <br>
    <br>佢揀左一個吾適當既時間打比條女,焗住無得行

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 9:48 am
    <br>
    <br>我就唔會約女出來時同另一半講數既, 應該話唔會比佢知我出來玩, 就算知, 都係返去先解釋!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 09:46
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我唔會既, 出來搞關係都已經咁la, 起碼出來既時候, 應該互相尊重下對方

• 我唔會既, 出來搞關係都已經咁la, 起碼出來既時候, 應該互相尊重下對方
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 09:49
    <br>
    <br>睇你吾出年紀少少都識播..不過男人個個都係講就天下無敵

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 9:51 am
    <br>
    <br>我唔會既, 出來搞關係都已經咁la, 起碼出來既時候, 應該互相尊重下對方
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 09:49
    <br>
    <br>睇你吾出年紀少少都識播..不過男人個個都係講就天下無敵
    <br>
    <br>
    <br>我玩左唔少年數la, 有時唔係睇年紀既

• 我玩左唔少年數la, 有時唔係睇年紀既
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 09:52
    <br>
    <br>可能小朋友吾識死

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 9:53 am
    <br>
    <br>我玩左唔少年數la, 有時唔係睇年紀既
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 09:52
    <br>
    <br>可能小朋友吾識死
    <br>
    <br>唔係, 我怕, 所以要小心d law

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 9:48 am
    <br>
    <br>哩句真係經典.....
    <br>=.="""

• 佢揀左一個吾適當既時間打比條女,焗住無得行
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 09:49
    <br>
    <br>佢應該反醒啦自己啦
    <br>都唔respect同你一齊ge時間

• 哩句真係經典.....
    <br>=.="""
    <br>by 小尼 - 01/09/08 09:55
    <br>
    <br>你都比人話過黎呀?

• 爛玩小秘書,
    <br>
    <br>禽晚又出去爆房嗎 ?

• 佢應該反醒啦自己啦
    <br>by RR - 01/09/08 09:55
    <br>
    <br>係我應該反醒下點解會同一個咁無用既男人一齊

• 禽晚又出去爆房嗎 ?
    <br>by 包 - 01/09/08 09:57
    <br>
    <br>吾係淨係爆房先叫偷食

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 9:57 am
    <br>
    <br>佢應該反醒啦自己啦
    <br>by RR - 01/09/08 09:55
    <br>
    <br>係我應該反醒下點解會同一個咁無用既男人一齊
    <br>
    <br>但你都要諗下, 換轉係你, 果時你會點做!!??

• 係我應該反醒下點解會同一個咁無用既男人一齊
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 09:57
    <br>
    <br>佢蠢佢ge事
    <br>你又點會知道
    <br>佢又未必係無用, 只係時間同技巧有少少錯失

• 但你都要諗下, 換轉係你, 果時你會點做!!??
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 09:58
    <br>
    <br>我吾會揀d吾適當既時候打比另一半
    <br>如果佢打黎,我吾係每個電話都要接
    <br>
    <br>

• 佢蠢佢ge事
    <br>你又點會知道
    <br>佢又未必係無用, 只係時間同技巧有少少錯失
    <br>by RR - 01/09/08 10:00
    <br>
    <br>如果佢仲細我會當佢吾識
    <br>但係幾十歲我就吾會覺得有excuse

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:01 am
    <br>
    <br>但你都要諗下, 換轉係你, 果時你會點做!!??
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 09:58
    <br>
    <br>我吾會揀d吾適當既時候打比另一半
    <br>如果佢打黎,我吾係每個電話都要接
    <br>
    <br>
    <br>我都會體諒既, 講真我出來玩之前, 每都會預臨門一腳會有意外, 可能性伴侶會臨時要走, 但呢d冇得怪人, 你又唔係比錢, 你情我願, 佢係唔得既, 唔通你姦人咩!!
    <br>
    <br>唔可以諗埋一面既!!

• 我都會體諒既, 講真我出來玩之前, 每都會預臨門一腳會有意外, 可能性伴侶會臨時要走, 但呢d冇得怪人, 你又唔係比錢, 你情我願, 佢係唔得既, 唔通你姦人咩!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:02
    <br>
    <br>小朋友~~你都吾好淨係唸埋一面
    <br>呢個人我同佢一齊成年, 吾係性伴侶

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:04 am
    <br>
    <br>我都會體諒既, 講真我出來玩之前, 每都會預臨門一腳會有意外, 可能性伴侶會臨時要走, 但呢d冇得怪人, 你又唔係比錢, 你情我願, 佢係唔得既, 唔通你姦人咩!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:02
    <br>
    <br>小朋友~~你都吾好淨係唸埋一面
    <br>呢個人我同佢一齊成年, 吾係性伴侶
    <br>
    <br>咁你就應該更加明白佢, 唔好對佢有期望!!

• good 我 like 拮史
    <br>
    <br>小小秘書我都想玩下拮史

• 如果佢仲細我會當佢吾識
    <br>但係幾十歲我就吾會覺得有excuse
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:02
    <br>
    <br>你已經好明顯對佢好不滿啦wo
    <br>似乎你決定左某d野, 係唔係?

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 9:56 am
    <br>你都比人話過黎呀?
    <br>
    <br>由唔係...
    <br>不過...
    <br>唔係咁先有偷食feel 咩...
    <br>=.="""

• 你已經好明顯對佢好不滿啦wo
    <br>似乎你決定左某d野, 係唔係?
    <br>by RR - 01/09/08 10:06
    <br>
    <br>哈~都幾不滿嫁

• 由唔係...
    <br>不過...
    <br>唔係咁先有偷食feel 咩...
    <br>=.="""
    <br>by 小尼 - 01/09/08 10:07
    <br>
    <br>佢好圓滿咁呃到佢另一半而同我一齊先叫有偷食feel
    <br>佢係我面前同人地解釋,仲攪到我好似令佢好難做咁添

• 咁你就應該更加明白佢, 唔好對佢有期望!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:05
    <br>
    <br>我吾期望佢花幾多時候同心機係我度
    <br>但係作為一個男人連少少gutsy都無,我會覺得佢吾多係一個男人

• 咁佢真係冇乜去唸你既感受既...你有冇同佢傾下呀?可能佢自已都唔想呢....

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:09 am
    <br>
    <br>咁你就應該更加明白佢, 唔好對佢有期望!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:05
    <br>
    <br>我吾期望佢花幾多時候同心機係我度
    <br>但係作為一個男人連少少gutsy都無,我會覺得佢吾多係一個男人
    <br>
    <br>
    <br>你已經犯左錯, 出得來玩, 從來唔應該對另一個有期望, 為呢d野係唔開心的話, 你得兩個選擇, 一係完, 二係忍!!!
    <br>

• 哈~都幾不滿嫁
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:07
    <br>
    <br>你有你難堪
    <br>佢有佢難處
    <br>有時好難去解釋

Log in to reply