同老婆結婚七年, 個女小一..(認真問,謝絶惡搞)

• 個女成日鍾意爬上嚟同我哋訓, 同老婆好耐冇搞,有冇兄弟都係咁上下

兄弟們, 咁樣點搞, 小弟35age, 老婆32age, 但冇性生活, 老婆又冇咩表示...

認真問, 請指教.

• 等個女訓著,抱返佢上自己張床度訓咪搞得囉

• 我無細路,結婚十年行埋肯定少過五十次,存時一年得兩三次!今年同老婆仲未開齋!

• 仲慘過你 replied @ 2009-05-23 8:15 pm

我無細路,結婚十年行埋肯定少過五十次,存時一年得兩三次!今年同老婆仲未開齋!

吾係下wa???!!! 點解會咁架? 吾通d女人冇需要既咩? 你同你老婆幾大?

• 都係男人之苦既一種,所以我吾反對d人揾sp,各有所需姐

• 家輝,咁你會吾會同老婆傾下?

我都吾贊成成日比細路同瞓,比開幾次,以後就變成習慣,其實好影響大家生活,細絡又變得倚賴,郁d就乍嬌

• 個女就係好似慣咗, 最慘係, 本來個女張床已經變咗雜物床.

oh 兄, 借問聲你同你老婆幾大..?

• 點解搞成咁嫁兄弟, 係米各路兄弟結咗婚就唔再有得同老婆搞..?

• 家輝 replied @ 2009-05-23 8:48 pm

個女就係好似慣咗, 最慘係, 本來個女張床已經變咗雜物床.

oh 兄, 借問聲你同你老婆幾大..?

我係女,冇細絡.... 不過聽到你咁講,我都覺得好吾妥

話時話,咁落去點得架?! 不如你揾日叫老婆執下個女張床,又同個女講,佢大個女啦,要自己一個人瞓,問佢好吾好,試下佢地反應... 再咁落去吾通真係等到個女大或夫妻感情有變至補救咩

• oh 姐, 咁你同你老公sex 正常嗎? 家中有其他人嗎? 如果你老公同你傾sex, 你會唔會覺得佢衰嫁..?

• 家輝 replied @ 2009-05-23 8:57 pm

oh 姐, 咁你同你老公sex 正常嗎? 家中有其他人嗎? 如果你老公同你傾sex, 你會唔會覺得佢衰嫁..?

點解會覺得佢衰? 成日都傾架啦. 到佢吾傾個日我就驚啦

• 其實而家乜野年代呀,傾sex都會覺得係禁忌? 咁你地結緍前有冇傾開架?

• 都唔知點同老婆講, 平日淨係傾個女讀書啲嘢...

• 不過我都知有左小朋友,好多野都會吾同左,某d情況下,甚至有左小朋友就冇sex,但個男人話哂都中係壯年... 唉,試問咁又點對到人世呀

所以有時真係吾怪得d男人出去滾,我係女人都忍吾到啦

• 家輝 replied @ 2009-05-23 9:04 pm

都唔知點同老婆講, 平日淨係傾個女讀書啲嘢...

吾駛講,搞下佢試下佢乜反應咪知羅,如果有反應就即係中想,自然會合作,如果冇反應又避開既,就真係要認真處理,因為佢好似真係想食長齋咁款...

• 同埋你地有冇諗過再追第二個?

• 唔追嫁啦...

• oh....

佢真係冇乜需要!俾我既咪當中獎!好運咪兩個月一次左右!運滯就半年一次吧?我都求到口水乾!佢肯比我,我洗鬼�Msp?你估真係無風險架咩?

不過坦白講,呢個係好多女人眼中係籍口!佢地唔明白我地有幾辛苦

• oh....你呢?唔通你老公又係咁?

• 仲慘過你 replied @ 2009-05-23 9:18 pm

oh....

佢真係冇乜需要!俾我既咪當中獎!好運咪兩個月一次左右!運滯就半年一次吧?我都求到口水乾!佢肯比我,我洗鬼�Msp?你估真係無風險架咩?

不過坦白講,呢個係好多女人眼中係籍口!佢地唔明白我地有幾辛苦

=============
    點可以咁架! 咁你地有冇考慮過要細路? 如果吾要,咪連交配既藉口都冇埋? 乜香港地咁多女人吾需要sex既咩??

• 吾要細路就六個月一次,要細路佢有左就停成年先可以有一次,咪仲�a!

• 仲慘過你 replied @ 2009-05-23 9:18 pm

oh....

咁耐都冇一次,佢吾係天真到以以個老公真係冇需要下wah? 到個老公出去揾時,佢又會大義禀然話個老公出去滾對佢吾住... 唉,其實大家識做咪好羅....

• 咁兄弟, 你會唔會因為冇sex, 對身邊o既女同事或女性朋友"起心"

• 咁家輝你有冇諗過揾個sp balance 下?

• 我因為呢樣野發過好多次牢騷、又黑面,佢咪次次到我投訴先至勉為其難俾d丈夫既福利俾我!要搞到就黎發老脾先有,真係幾無癮!

• 對身邊o既女同事或女性朋友"起心.....唔會啦!基本上唔想比人知!唔會在公司中搞!

• 家陣同個"契妹" "曖昧"緊, 但又過唔到自己嗰關, 宜家出去會.."借d意"攬吓腰同拖手, 但係唔到一兩秒,自己都會縮開..

• 家輝,互勉啦!我fruitpunch仲慘過你

• 家輝 replied @ 2009-05-23 9:28 pm

咁兄弟, 你會唔會因為冇sex, 對身邊o既女同事或女性朋友"起心"

我就咁睇,兩夫妻冇sex或其他親蜜行為,真係對夫妻感情會有d影響,除非真係年紀大冇辦法啦。感情有隔膜,溝通梗有問題,就造成冇交流。人始絡會覺得寂寞,喺"適當"時候,遇上"適當"既佢,就梗難免會心動.... 其實就算冇事冇幹,身邊人都會有機會外慕,何況係一對冇sex既夫妻?? 

大家應為咁分析啱吾啱呢?

• 咁係唔係結咗緍就淨係可以 diy...點解"老婆"會唔想嫁...

• oh 姐, 簡直絶頂.

• 仲慘過你 replied @ 2009-05-23 9:31 pm

我因為呢樣野發過好多次牢騷、又黑面,佢咪次次到我投訴先至勉為其難俾d丈夫既福利俾我!要搞到就黎發老脾先有,真係幾無癮

同意,咁大家都冇癮.都係想enjoy姐...

• 家輝 replied @ 2009-05-23 9:37 pm

咁係唔係結咗緍就淨係可以 diy...點解"老婆"會唔想嫁...

同黑洞之謎差吾多,我諗冇人了解點解佢地吾需要.... 其實有都係種褔氣,點解咁嘥吾要呢??

• 咁我覺得家輝你要努力d同老婆解決問題,你都未同佢認真傾過面對過,了解下佢既諗法,或有乜隠衷先。話哂係一個家,娶左佢邌黎,有乜事都要兩個人盡力解決,傾都未傾就判佢死刑,都吾係太公平

而且你吾係話揾個sp解決左性需要咁簡單,契妹都係感情動物,大家泥足深陷時,就連佢都連累埋,又何苦呢?三思,三思....

• 你講得好啱, 只係真係唔知自己應點同佢講...可能大家做咗dad mom 就只識講bb 話... (雖然個女都小一了)

• 家輝 replied @ 2009-05-23 9:53 pm

你講得好啱, 只係真係唔知自己應點同佢講...可能大家做咗dad mom 就只識講bb 話... (雖然個女都小一了)

咁你地究竟中有冇身體上既接觸架?

Log in to reply