有冇美女係到呀? 有冇美女想傾下msn呀?

• 有冇美女係到呀? 有冇美女想傾下msn呀?
    有就add我啦!
    [email protected]
    咩都傾得架!

• 算吧啦...慳返啖氣暖肚....呢度好似無乜靚女剩返o係度....

不如睇下今晚去邊度蒲好過啦

• handsomeguy000

你都講得0岩!

不過係屋企真係好Q悶!

• devil 你岩岩先好似................

• ==> devil 你岩岩先好似................

好似咩呢?

• DrDevil replied @ 2009-05-23 7:36 pm

handsomeguy000

你都講得0岩!

不過係屋企真係好Q悶!

====

係啦..真係好q悶..又唔想煲電影wor..都無心機..

賭波又輸...幾場3串4都斷一關..正pk...

• 岩岩先同靚女傾完

• ==> 係啦..真係好q悶..又唔想煲電影wor..都無心機..

係啦! 我都諗緊睇唔睇電影好!

你買咩波呀?

28號歐聯喎, 你買咩呀?

• ==> 岩岩先同靚女傾完

都係一陣之嘛!

有邊個唔鍾意同美女傾丫?

• DrDevil replied @ 2009-05-23 7:43 pm

==> 岩岩先同靚女傾完

都係一陣之嘛!

有邊個唔鍾意同美女傾丫?

=============

朋友我去食飯

你介唔介意我都add 你?

• 朋友我去食飯

你介唔介意我都add 你?

慢行啦老友

冇問題

• added

byebye

• DrDevil replied @ 2009-05-23 7:41 pm

==> 係啦..真係好q悶..又唔想煲電影wor..都無心機..

係啦! 我都諗緊睇唔睇電影好!

你買咩波呀?

28號歐聯喎, 你買咩呀?

===

我下晝買日本同韓國囉...入球大小又有...主客和又有..

• 千葉市原

1 : 1

橫濱水手

買橫濱嬴又斷左一關...

• 千葉市原

橫濱水手

J-legend你都0岩呀?

好難買下架喎都!

好多時都開大

• 好悶呀!

美女快d黎add我啦!

• push push!

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:09 pm

千葉市原

橫濱水手

J-legend你都0岩呀?

好難買下架喎都!

好多時都開大

===

就係諗住成日開大..點知買 山形山神 : 京都不死鳥

就開 0 :0

又斷關...

• 算罷啦你..邊有靚女啦..push都無用..

• 就係諗住成日開大..點知買 山形山神 : 京都不死鳥

又斷關...

------

係啦!!

真係好難買!

咁你歐聯買唔買呀?

• 一陣走個自稱靚女既唔知係男人定醜女..用alias 玩你一輪..仲衰啦..又何苦呢..

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:25 pm

就係諗住成日開大..點知買 山形山神 : 京都不死鳥

又斷關...

------

係啦!!

真係好難買!

咁你歐聯買唔買呀?

===

都有買啦...

不過我計過..上個月加加埋埋都輸左2萬啦...

唉..之前本來嬴開..之後有個fd 又話要夾落我個acct跟我買..一路黑到而家..

今晚買左:

過關 主客和

3X4 星期六 32 巴塞隆拿 (主) 對 奧沙辛拿 (客)

主 @ 1.75

星期六 27 賓菲加 (主) 對 比蘭倫斯 (客)

主 @ 1.62

星期六 49 華倫西恩斯 (主) 對 巴黎聖日耳門 (客)

客 @ 1.92 $30

• 一陣走個自稱靚女既唔知係男人定醜女..用alias 玩你一輪..仲衰啦..又何苦呢..

咁又係!

咁我可唔可以delete左呢個thread呢?

• 不過最近幾場巴塞又真係唔好係掂...

過親關都係俾巴塞搞到斷攬

• 都有買啦...

唉..之前本來嬴開..之後有個fd 又話要夾落我個acct跟我買..一路黑到而家..

今晚買左:

過關 主客和

3X4 星期六 32 巴塞隆拿 (主) 對 奧沙辛拿 (客)

主 @ 1.75

主 @ 1.62

嘩...........咁又真係幾黑喎

咁你做咩架? 有咁多錢買波?

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:29 pm

一陣走個自稱靚女既唔知係男人定醜女..用alias 玩你一輪..仲衰啦..又何苦呢..

咁又係!

咁我可唔可以delete左呢個thread呢?

===

算啦...星期六晚未有街去...msn又無人..she又多呃人野..唉..真係無奈..

上黎又唔係..唔上黎又唔係..

• 算啦...星期六晚未有街去...msn又無人..she又多呃人野..唉..真係無奈..

咁我都覺呀

只係真係太悶先上下黎

其實都冇咩目的

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:30 pm

都有買啦...

今晚買左:

過關 主客和

主 @ 1.75

主 @ 1.62

嘩...........咁又真係幾黑喎

咁你做咩架? 有咁多錢買波?

=======

算啦..o係she我唔會提自己做d咩架...

輸咁多又唔係因為我一次過買得好多..只不過我又日日都有買..陰d陰d咁每日幾百一千...黑左一段時間啦...

• ==> 算啦..o係she我唔會提自己做d咩架...

輸咁多又唔係因為我一次過買得好多..只不過我又日日都有買..陰d陰d咁每日幾百一千...黑左一段時間啦...

咁我諗你都係停一排先好再買會好d

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:33 pm

算啦...星期六晚未有街去...msn又無人..she又多呃人野..唉..真係無奈..

咁我都覺呀

只係真係太悶先上下黎

其實都冇咩目的

===

我而家msn都有幾條女呀..但係我都根本都唔想同佢地傾..

我msn有一條女..都唔知係唔係女黎既..正怪人..成日叫人打飛機..仲過份到叫我開cam俾佢睇我同自己條女撲野..都痴痴地...

• ==>我而家msn都有幾條女呀..但係我都根本都唔想同佢地傾..

我msn有一條女..都唔知係唔係女黎既..正怪人..成日叫人打飛機..仲過份到叫我開cam俾佢睇我同自己條女撲野..都痴痴地...

呢d似係.........仔扮女喎

• 成日叫人打飛機..仲過份到叫我開cam俾佢睇我同自己條女撲野..都痴痴地... 

>>>哈哈...咁你有無叫佢開返俾你睇:P

• >>>哈哈...咁你有無叫佢開返俾你睇:P

哈哈哈! 其實我都想問!

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:36 pm

==> 算啦..o係she我唔會提自己做d咩架...

咁我諗你都係停一排先好再買會好d

===

而家好返些少啦..我而家都買細左...都有輸下嬴下...買三串四都係多數斷一關...

我之前最黑果陣...我買成100蚊一注...買3x4..三關都唔中...買6x22..剩係入球大小..仲要6場都買錯曬呀...調轉黎買就中左啦..!!!

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:39 pm

==>我而家msn都有幾條女呀..但係我都根本都唔想同佢地傾..

呢d似係.........仔扮女喎

===

我都有諗過..但係我之前聽過過佢打俾我..又係女仔聲喎..

我唯有諗佢係有d變態...又唔靚女果隻囉...我成日都見到佢online架啦..

可能你都有個msn

• ==> 而家好返些少啦..我而家都買細左...都有輸下嬴下...買三串四都係多數斷一關...

我之前最黑果陣...我買成100蚊一注...買3x4..三關都唔中...買6x22..剩係入球大小..仲要6場都買錯曬呀...調轉黎買就中左啦..!!!

咁你有時都幾"po"架喎!

三關完全唔中都好過唔中一場後場丫

• ==> 我都有諗過..但係我之前聽過過佢打俾我..又係女仔聲喎..

我唯有諗佢係有d變態...又唔靚女果隻囉...我成日都見到佢online架啦..

可能你都有個msn

我估我冇佢msn啦, 我係呢到日子好短之嘛

不過佢可能玩變聲器呢!

• SLuT replied @ 2009-05-23 8:40 pm

成日叫人打飛機..仲過份到叫我開cam俾佢睇我同自己條女撲野..都痴痴地...

>>>哈哈...咁你有無叫佢開返俾你睇:P

===

我緊係有問過啦..但係佢當然從來都無開過cam啦..msn果張相都唔知邊度偷返黎

• 可能佢睇av睇到厭左,想睇下真人show:p

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:42 pm

==> 而家好返些少啦..我而家都買細左...都有輸下嬴下...買三串四都係多數斷一關...

咁你有時都幾"po"架喎!

三關完全唔中都好過唔中一場後場丫

====

都唔係架..中兩場有時都可以收返個本架..

斷兩場既話..嬲起黎寧願佢斷曬三場

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:43 pm

==> 我都有諗過..但係我之前聽過過佢打俾我..又係女仔聲喎..

可能你都有個msn

我估我冇佢msn啦, 我係呢到日子好短之嘛

不過佢可能玩變聲器呢!

====

你見過出面真係有得買變聲器?

我未見過..我仲無變得咁似女仔聲

• ==> 可能佢睇av睇到厭左,想睇下真人show:p

都可能係喎! 可能覺得4仔太假, 想睇真人

• ==> 都唔係架..中兩場有時都可以收返個本架..

斷兩場既話..嬲起黎寧願佢斷曬三場

咁又係

不過其實我都唔係好識買波, 我買識睇波

哈哈

• ==> 你見過出面真係有得買變聲器?

我未見過..我仲無變得咁似女仔聲

咁我又冇留意呀

我估要的話, 可能去鴨記都有, 都唔出奇

• SLuT replied @ 2009-05-23 8:44 pm

可能佢睇av睇到厭左,想睇下真人show:p

====

我總係覺得..要搞到成日匿o係屋企睇av既女仔..本身既條件都唔係太好..社交圈子又窄..又或者本身性格好孤僻..

• 乜變聲器唔係王晶d戲先有ge 咩XD~

DR. D
    我見到你個msn喇^^

• ==> 乜變聲器唔係王晶d戲先有ge 咩XD~

哈哈哈! 我都唔知呀, 不過我真係覺得有都唔出奇

==>DR. D

我見到你個msn喇^^

咁妳快d黎add我啦! 哈哈

• added啦~

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:47 pm

==> 可能佢睇av睇到厭左,想睇下真人show:p

都可能係喎! 可能覺得4仔太假, 想睇真人

====

你覺得其實今時今日上網識到一個netfd然後出黎見係唔係真係咁難既事....每個星期lkf都會見到大把女仔同d岩岩識既男仔打車輪..仲要係幾靚女幾索既添...

• SLuT ..乜你係女仔黎架咩..!?

Log in to reply