~~識成熟女性做個朋友,成熟性感女士/太太/OL就黎做個朋友啦,有心做朋友傾下、做個伴、發展下~~

• ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
    我的資料:
    我叫Leo,Male,30 -,174cm,130lbs ~樣貌中上端正、黑短髮、無戴眼鏡(其實有d近視^^) 住九龍中(觀塘線) ~
    平時鍾意睇戲、打機、唱k、行山、睇書、MSN~
    大學程度,因工作關係好難識到女仔~  

想識:
    ☆35以下,16以上的女仔。唔肥,樣子ok就可以~
    ☆好想找一個可以陪到我既女仔/女性/太太做朋友,可以一齊出黎玩下、傾下計分享苦樂~
    ☆我唔煙少酒,但我好玩得ga,身手ok~我都希望妳同我一樣咁開朗、玩得。

聯絡及相:
    MSN: [email protected]

如果妳想識一個比較用心既朋友,就add我或響度留個言啦!
    好開心妳睇到我的介紹^^
    ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

• 你身手真係得???
    我想請個保鑣做打手.....係she度......哈哈

• 身手都ok? haha

• 我身手好ok

• 我十項全能

• 我淨係要把口打得咋喎....

• Just4U replied @ 2009-05-22 1:32 am

你身手真係得???
    我想請個保鑣做打手.....係she度......哈哈

-----------------------------------------------
    你得罪好多人,所以俾人尋仇?^^
    哈~

• conferring replied @ 2009-05-22 1:35 am

身手都ok? haha

------------------------------------------
    你男定女呀?
    你張頭像好有中世紀feel~
    你有打開遊戲機ga?

• 知己....
    無錯,妳點知架.....唔通妳係我仇人之一......
    如果係,版主係咪第一個打7妳呢???哈哈

• 黃飛鴻 replied @ 2009-05-22 1:39 am

我身手好ok

---------------------------
    所有受人尊敬!^^

• 劉易斯 replied @ 2009-05-22 1:40 am

我十項全能

------------------------------------
    不過你食藥喎~
    我唔洗ga^^

• exactly replied @ 2009-05-22 3:38 am

知己....

--------------------------------------------------------------
    你是Just4U??你男定女呀?
    我男的~!所以唔好用「妳」!!

• exactly replied @ 2009-05-22 3:38 am

知己....

-----------------------------------------------------
    保鑣係保護人~而唔係去打人的~
    打人果D係打手/爛仔~

• Just4U replied @ 2009-05-22 1:46 am

我淨係要把口打得咋喎....

---------------------------------------------
    要把口黎做咩GA?^^

• 無錯,我又係just4u....
    咁你又唔講清楚,淨係話身手得,咁我埋以為你係打手攞......哈哈
    我埋係she人見人鬧嘅A1頭版嘅紅人攞......你話我係咪要請打手先得吖.....哈哈
    不過我諗都係請打小人好啲......我係女黎架.....
    以上全部都係講笑啫.....

• 基本上你見到啲BB相都係我黎架啦.......哈哈

• exactly replied @ 2009-05-22 3:48 am

無錯,我又係just4u....
    咁你又唔講清楚,淨係話身手得,咁我埋以為你係打手攞......哈哈
    我埋係she人見人鬧嘅A1頭版嘅紅人攞......你話我係咪要請打手先得吖.....哈哈
    不過我諗都係請打小人好啲......我係女黎架.....
    以上全部都係講笑啫.....

----------------------------------------------------------------
    你通常咁講假野呃人保護自己GA?
    你無真心識過一個人?
    純粹了解下~

• exactly replied @ 2009-05-22 3:50 am

基本上你見到啲BB相都係我黎架啦.......哈哈

--------------------------------------------------------------
    你好想有bb?好想有個幸福家庭?
    定係你現在的家庭不好呀?
    傾下計~

• 我係中女,未婚,唔鍾意細路仔,但好想搵個外國人配種,生個混血BB攞....諗下啫.....做唔出.....哈哈

• 你錯啦....我個人太真,咩都講,有時得罪咗人都唔知,我唔鍾意講大話.....泥樣係我缺點又係優點.....哈哈

• 不過我覺得無人好似你咁寫自己咁詳細......哈哈

• 點解你會想同人哋嘅太太做朋友呢???
    你想玩偷情,呢啲遊戲好危險架喎.....嘜都玩得,無玩人哋老婆,第三者嘅角色唔係咁好玩架....有時係你玩人,人玩你架.....小心....

• exactly replied @ 2009-05-22 4:00 am

我係中女,未婚,唔鍾意細路仔,但好想搵個外國人配種,生個混血BB攞....諗下啫.....做唔出.....哈哈

--------------------------------------------------------------------
    咁妳add我做個朋友做得出啦^^
    我28歲~妳d大定我d大呀?

• exactly replied @ 2009-05-22 4:00 am

我係中女,未婚,唔鍾意細路仔,但好想搵個外國人配種,生個混血BB攞....諗下啫.....做唔出.....哈哈

--------------------------------------------------------------------
    咁妳add我做個朋友做得出啦^^
    我28歲~妳大d定我大d呀?

(更正錯字)

• exactly replied @ 2009-05-22 4:02 am

你錯啦....我個人太真,咩都講,有時得罪咗人都唔知,我唔鍾意講大話.....泥樣係我缺點又係優點.....哈哈

---------------------------------------------------------------
    你講d咩真呀?

• exactly replied @ 2009-05-22 4:03 am

不過我覺得無人好似你咁寫自己咁詳細......哈哈

------------------------------------------------
    我咪係人囉~
    只是你未遇過吧~
    ^^

• exactly replied @ 2009-05-22 4:06 am

點解你會想同人哋嘅太太做朋友呢???
    你想玩偷情,呢啲遊戲好危險架喎.....嘜都玩得,無玩人哋老婆,第三者嘅角色唔係咁好玩架....有時係你玩人,人玩你架.....小心....

-----------------------------------------------------------------
    我覺得你講d野好有問題~我請問你:
    1.結左婚既男人/女人唔可以有朋友?唔可以識朋友的嗎?
    2.你所有男/女性朋友都無結婚?如果你有fd結左婚,即是你玩人老婆/老公?你做第三者?
    3.多謝你自我幻想的意見~咁你想點呢?

• exactly ,

定係你心目中想偷情,所以將你的慾望投射左係我身上呢??
    通常本人都唔會發覺/察覺的~

• 我諗我對你所寫嘅嘢有誤會,我以為你想搵人妻,即SL/SP潻.......哈哈
    咁係你寫得怪怪地,你話發展下,咁埋即係想同人妻發展吓咁嘅意思呢???

• exactly replied @ 2009-05-22 4:23 am

我諗我對你所寫嘅嘢有誤會,我以為你想搵人妻,即SL/SP潻.......哈哈
    咁係你寫得怪怪地,你話發展下,咁埋即係想同人妻發展吓咁嘅意思呢???

-----------------------------------------------------------------
    人興人之間的關係最基本就是做朋友~
    關係不是用發展形容咁應該用咩形容呢?^^

• exactly,

你聽日要返工嗎?我聽日要返~
    雖然返下午,但都要訓了~
    add我msn方便聯絡、傾計好嗎?

• 哦.....原來你係咁嘅意思,我誤解咗潻.......哈哈
    咁點解你要識啲成熟過你嘅女性嘅???

• 我自由工,我多數日日都係呢度吹水架.....
    我唔ADD人MSN架,你想同我傾計可以上黎搵我吹水,我日日都係度架.....
    早抖啦....88

• exactly replied @ 2009-05-22 4:35 am

我自由工,我多數日日都係呢度吹水架.....
    我唔ADD人MSN架,你想同我傾計可以上黎搵我吹水,我日日都係度架.....
    早抖啦....88

---------------------------------------------------------
    我一直都係真心識真實朋友~識d得閒可以傾下電話,出黎玩下既朋友~
    我唔洗識d只網上睇打字既吹水人~
    無心識朋友者勿擾~浪費他人心機、時間!
    謝謝!

• 哈哈哈哈~~~~~~~

• 有無成熟女性係到呀~~~~~~~

Log in to reply