被戴綠帽

• 問男仔: 你發現你條女或老婆去偷食, 你會點處理?
    問女仔: 你俾你條仔或老公發現你偷食, 你點處理?

• 未結婚冇問題,

結左緍就離婚,

就係咁簡單

• 聽日 A1 頭條見

• 其實我發現呢件事之前大家都冇咩, 發現後我有稔過分手, 但接受唔到, 好似你見你屋企人朝早仲好地地, 放工番到屋企就發現拒地死曬咁

• 佢偷我又偷,仲簡單,一啲都唔係問題....

咁埋解決咗攞....

• exactly replied @ 2009-03-15 6:07 pm

佢偷我又偷,仲簡單,一啲都唔係問題....

咁埋解決咗攞....

問題又不是應該咁樣解決,最緊要看吓您有幾愛佢,同埋是不是真是可以全部接受,日後一起當無事發生,若果您做不到就真是分手好O的

• 綠帽人 replied @ 2009-03-15 6:07 pm

其實我發現呢件事之前大家都冇咩, 發現後我有稔過分手, 但接受唔到, 好似你見你屋企人朝早仲好地地, 放工番到屋企就發現拒地死曬咁

錯錯錯,只係你會覺得咁,

我不知幾咁開通~~我有我玩,你有你玩,點會好似你死老頭咁款

• 講真點會接受到?

• 空間 replied @ 2009-03-15 6:13 pm

綠帽人 replied @ 2009-03-15 6:07 pm

其實我發現呢件事之前大家都冇咩, 發現後我有稔過分手, 但接受唔到, 好似你見你屋企人朝早仲好地地, 放工番到屋企就發現拒地死曬咁

錯錯錯,只係你會覺得咁,

我不知幾咁開通~~我有我玩,你有你玩,點會好似你死老頭咁款

若果是咁,2個人為什麼要去走在一起

• 大家係玩家當然ok啦

• 到你睇化咩都冇永遠你自然會係咁~~~~~

• 路人

一齊求咩,求開心之麻,下下一開始就話要去諗結婚生仔,咩百頭到老,咁長遠?唔好咁傻,一齊都唔開心既,仲諗咩將來,如果大家都開始認定大家,咁自己有好多野都會為左大家既關係唔會再去做~~~~~

• 如果我係男: 分手, 條女有一次必有下次

如果我係女: 提出分手, 因為有咁既行為, 本人都好有問題, 及男友可能唔適合自己

• 玩唔玩家就睇你咩角度,

• 一係好似我咁攞...

知道咗個死佬趁我出trip偷偷同佢ex番黎屋企攪嘢,佢仲話番我知,咁我埋即刻同佢分手啦....幾咁容易解決....

• 問男仔: 你發現你條女或老婆去偷食, 你會點處理?

...................................................

斬7佢地...冇得傾!!!!!!!!!!

• 路人

一齊求咩,求開心之麻,下下一開始就話要去諗結婚生仔,咩百頭到老,咁長遠?唔好咁傻,一齊都唔開心既,仲諗咩將來,如果大家都開始認定大家,咁自己有好多野都會為左大家既關係唔會再去做~~~~~

咁又是,一樣米養百萬幾樣人。

• AA replied @ 2009-03-15 6:22 pm

問男仔: 你發現你條女或老婆去偷食, 你會點處理?

...................................................

斬7佢地...冇得傾!!!!!!!!!!

不好咁激,有事慢慢傾

Log in to reply