妳老味~~唔講粗口果d咪入黎吖....哈哈哈哈!!!!!!!

• 閃嚟呢度爆粗...吊娜星...haha

• 多謝...哈哈哈
    <br>
    <br>喂...你聽日休息吖...

• P你個K好能悶呀今晚

• 吊你老味,靜雞雞走能咗黎開局....

• yeah replied @ 2009-03-07 2:34 am
    <br>
    <br>P你個K好能悶呀今晚
    <br>
    <br>妳問我吖...我係吖...haha...
    <br>
    <br>妳呢...粉皮...

• <br>喂...你聽日休息吖..
    <br>=================
    <br>唔能係呀....要返工架, 吊...頭先先話要早9d訓....又2:30...吊娜星...haha

• 吊你老味,靜雞雞走能咗黎開局....
    <br>=============================
    <br>妳條能樣又走嚟chi 9住大弟哥....haha

• 你個pk...等唔到娜星,你邊訓得著吖.....哈哈

• 我黎吊9佢呀....

• aiya replied @ 2009-03-07 2:37 am
    <br>
    <br>
    <br>喂...你聽日休息吖..
    <br>=================
    <br>唔能係呀....要返工架, 吊...頭先先話要早9d訓....又2:30...吊娜星...haha
    <br>
    <br>喂...你則師黎喎...係咪???

• 大弟 replied @ 2009-03-07 2:37 am
    <br>
    <br>yeah replied @ 2009-03-07 2:34 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我訓唔能著囉...能樣...

• aiya....
    <br>你有無睇番我個thread,你開頭入黎講埋啲9唔能答8嘅嘢....
    <br>又話...係呀,我係有叫雞呀,咁點啫,又話我賤....好能攪嘢呀你....
    <br>做嘜無啦啦咁講嘅,你好似俾人小完你條氣唔能順咁...

• 你個pk...等唔到娜星,你邊訓得著吖.....哈哈
    <br>========================================
    <br>我得9閒等條娜星咩......我即訓比妳睇丫拿....吊9妳丫....haha

• 我日能日都訓唔能著架啦....吊....

• 你試下訓呀拿,我聽日即刻唔吊9你.....哈哈

• 喂...你則師黎喎...係咪???
    <br>========================
    <br>都話唔能係lor.....haha
    <br>
    <br>你句野做咩無粗口架.....吊9你丫...

• yeah replied @ 2009-03-07 2:42 am
    <br>
    <br>大弟 replied @ 2009-03-07 2:37 am
    <br>
    <br>yeah replied @ 2009-03-07 2:34 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我訓唔能著囉...能樣...
    <br>
    <br>甘吖...点首歌妳聽囉....476....haha...

• aiya....
    <br>你有無睇番我個thread,你開頭入黎講埋啲9唔能答8嘅嘢....
    <br>又話...係呀,我係有叫雞呀,咁點啫,又話我賤....好能攪嘢呀你....
    <br>做嘜無啦啦咁講嘅,你好似俾人小完你條氣唔能順咁...
    <br>====================================================
    <br>haha....起9我底咩....飲大左講唔能得咩.....不過全部真話....haha

• 476 留意歌詞吖^^
    <br>
    <br>
    <br>歌詞
    <br>
    <br>幸運星
    <br>
    <br>曲:楊雲驃
    <br>詞:向雪懷
    <br>編:盧東尼
    <br>
    <br>每次我覺得已倦疲
    <br>每次我痛苦和生氣
    <br>你對我說不可以跌了不起
    <br>你我永遠不必說對不起
    <br>誰為我天天鼓舞 在一起
    <br>
    <br>每次我看不見未來
    <br>每次我正想途中棄
    <br>心中想起不可以對你不起
    <br>我要愛你則需要更爭氣
    <br>更記得同渡風雨的可貴 何處 沒有路
    <br>
    <br>幸運星
    <br>幸運星 仿如你照亮我 為我指引
    <br>若我沒你 沒有這一切
    <br>
    <br>愛上了空中的星際
    <br>要與你退隱群星裡
    <br>永遠永遠 甘苦也與你一起
    <br>愛你愛你 可知你太了不起
    <br>明白到不可失去 是身邊 的你

• 咁再講啦....
    <br>啲叫雞史呀...哈哈

• <br>歌詞
    <br>
    <br>雨絲! 情愁
    <br>
    <br>作曲:五輪真弓
    <br>填詞:向雪懷
    <br>
    <br>滂沱大雨中 像千針穿我心
    <br>何妨人盡濕 盼沖洗去烙印
    <br>前行夜更深 任街燈作狀地憐憫
    <br>多少抑鬱 就像這天色昏黯欲沉
    <br>* 看四周都漆黑如死寂 窗中透光
    <br>一絲奢望 但願你開窗發現時能明瞭我心
    <br>我卻妄想風聲能轉達 敲敲你窗
    <br>可惜聲浪 被大雨遮掩你未聞
    <br>朦朧望見她 在窗中的背影
    <br>如何能獲得 再一睹你默韻
    <br>餘情未放 低在心中作祟自難禁
    <br>今天所失 就是我畢生所要覓尋
    <br># 我已經將歡欣和希望 交給你心
    <br>燈光熄滅 就沒法修補這裂痕如長堤已崩
    <br>我這刻的空虛和孤寂 只許強忍
    <br>不堪追問 為著你想得太入神
    <br>Repeat * #

• 我訓唔能著囉...能樣...
    <br>======================
    <br>我好能想訓架...見有條pk係度開條咁能既thread...儭下架咋...能樣...hahaha

• 福街攞...
    <br>大弟哥飲能大咗又想起亞嫂攞....係咁post啲歌...

• 咁再講啦....
    <br>啲叫雞史呀...哈哈
    <br>====================
    <br>多9事啦妳....haha

• 好一首7歌 多謝曬呀白鈴羊

• 好能悶99呀 不如開個9話傾下呀大家

• 雨絲! 情愁 <<<有得聼喎...唔駛竿睇咁能悶...haha
    <br>

• 点俾大家^^
    <br>
    <br>
    <br>歌詞
    <br>
    <br>霧之戀
    <br>
    <br>曲:鈴木
    <br>詞:林敏聰
    <br>編:
    <br>
    <br>天邊一顆閃星星 海邊一顆閃星星
    <br>或睡或現 閃爍不停 似要悄悄告訴這世界
    <br>現實實在是幻像 你要看始終看不清
    <br>海邊一顆閃星星 天邊一顆閃星星
    <br>默默靜臥著閃爍不停 似要暗暗告訴我與你
    <br>愛意也會像霧幻 轉眼間會失去
    <br>你會說你愛我 永遠永遠愛我
    <br>默默落著淚永不改變 似怕我要說再見
    <br>我怕終於一天 再也不 不會再想你
    <br>* 如霧起 暗暗蓋掩身邊你
    <br>像霧裡 面前幻化不定 無法記起以往那刻
    <br>你怎闖進我心裡 還是愛著你 曾話愛著你
    <br>你永在我心
    <br># 每次我望真你 每次我望真你
    <br>你那眼光中也都帶�
    <br>每次我望真你 每次我望真你
    <br>你那眼中都有我
    <br>Repeat * #

• 傾吓叫雞史攞...我想知男人叫雞有無感覺,我意思係隻雞呀???

• 大弟哥....
    <br>你醉得好能緊要喎....

• 如果隻雞有水出咪有feel囉

• 傾吓叫雞史攞...我想知男人叫雞有無感覺,我意思係隻雞呀???
    <br>=======================================================
    <br>吓....呢度唔能係妳地頭喎....妳話事咩...

• 版主醉能咗....
    <br>理9得佢啦....哈哈

• 隻雞有水關你能事咩...又唔能係你有水....吊

• 我想知男人叫雞有無感覺,我意思係隻雞呀???
    <br>
    <br>丟....你問隻雞呀麻...有水咪有感覺囉

• 大弟哥...
    <br>點解你依家唔攞你個心中的歌出黎post啲歌詞呀???

• yeah replied @ 2009-03-07 3:02 am
    <br>
    <br>我想知男人叫雞有無感覺,我意思係隻雞呀???
    <br>
    <br>
    <br>====================================================
    <br>吊你老味,我係話男人有咩感覺呀???對隻雞....

• 隻雞有水關你能事咩...又唔能係你有水....吊
    <br>===========================================
    <br>妳條能樣...早d訓啦....我好能眼訓喇....叫雞d野下次先講啦...有能排講架....haha

• 你早抖啦....無能遲到呀....
    <br>遲到就話係大弟害到你咁能樣架....88

• exactly replied @ 2009-03-07 3:04 am
    <br>
    <br>yeah replied @ 2009-03-07 3:02 am
    <br>
    <br>我想知男人叫雞有無感覺,我意思係隻雞呀???
    <br>
    <br>
    <br>吊你老味,我係話男人有咩感覺呀???對隻雞....
    <br>
    <br>----------------------------------------------------
    <br>咁你睇能下你自己問咩9先啦on99

• 大弟你個福街,開條咁嘅thread,攪能到我啲粗口出能曬出黎,我以後仲駛溝仔嘅...

• exactly replied @ 2009-03-07 3:02 am
    <br>
    <br>大弟哥...
    <br>點解你依家唔攞你個心中的歌出黎post啲歌詞呀???
    <br>
    <br>好能多喎...边講得曬吖...

• 我想知男人叫雞有無感覺,我意思係隻雞呀???
    <br>
    <br>===============================================
    <br>第一句埋啱攞,第二句打能少咗個..."對"隻雞啫嗎...
    <br>都話明男人有無感覺嗎....能樣...
    <br>你又走去講隻雞嘅感覺...吊

• 粗口.....唔能係呀....打字.......吊.......係講架嘛

• 大弟 replied @ 2009-03-07 3:10 am
    <br>
    <br>exactly replied @ 2009-03-07 3:02 am
    <br>
    <br>大弟哥...
    <br>
    <br>好能多喎...边講得曬吖...
    <br>
    <br>==================================================
    <br>你講嘜能嘢多呀???叫雞呀???

• 訓前比d野你地睇...笑能死我....hahaha
    <br>

<br>
    <br>88^^

• 丟你打能少個對字仲鬧9我P你能丟K

• 能...
    <br>咁唔咗你講啦....

• 丟你個aiya我仲醒能曬啦依家唔能使訓啦笑能死人咩

Log in to reply