※ 問女仔: 其實你地介吾介意 bf 每次約會都會同你 sex 呢? 吾 make 又無乜機會,因為佢真係好忙, 每個月見到四次都叫做好好架啦~ 但久而久之, 約會 = ml, 同 sp 好似無乜分別咁~

• u want a sp too ?

• 琴日係 R 版 post 過啦, 今日已經跌落第四版 :(
    <br>
    <br>好好彩,由頭到尾無人入去搗亂, 希望e邊 d ching c姐都高抬貴手啦~
    <br>
    <br>歡迎 bf/ gf / 男sl / 女sl 入嚟分享吓!
    <br>
    <br>thx!

• 咁忙就唔好拍拖
    <br>叫佢有時間先諗

• So you just keep ML every gathering without any shopping or other activities?
    <br>OK! Let me ask you, why you love him?

• 我bf都係咁,我唔介意,反而係佢介意

• 可能ML代表愛啩

• 無.名.
    <br>
    <br>追你果時吾知點解就係無咁忙~
    <br>
    <br>可能佢吾係打工, 係自僱人士,會摶殺
    <br>
    <br>拍拖係咪一星期最少見兩次吖? 但男仔好似真係吾洗見咁多咁

• gigi
    <br>
    <br>你 bf 介意啲乜呀?

• mmm replied @ 2009-02-24 11:46 am
    <br>
    <br>可能ML代表愛啩
    <br>
    <br>====
    <br>
    <br>都認同~
    <br>
    <br>同佢 ml 真係好好 feel, 會感到被愛

• 又唔係咁講既
    <br>男女朋友 sex 好合理架
    <br>

• gigi
    <br>haha, 你大食!
    <br>男仔有時對住自己女友係比較低調同冇咁猴琴嫁啦

• Leonardo replied @ 2009-02-24 11:39 am
    <br>
    <br>So you just keep ML every gathering without any shopping or other activities?
    <br>OK! Let me ask you, why you love him?
    <br>
    <br>======
    <br>
    <br>佢對生活有熱誠, 待人接物,有口才
    <br>
    <br>但佢會自己去做 gym都吾約我, 因為佢想 keep fit

• 大叔 replied @ 2009-02-24 11:49 am
    <br>
    <br>又唔係咁講既
    <br>男女朋友 sex 好合理架
    <br>
    <br>======
    <br>
    <br>有時唸, 若佢真係咁忙,我地其實似 sp

• 樂兒
    <br>
    <br>佢話我搞到佢似sp

• 樂兒
    <br>你地識左幾耐先?
    <br>d 長假期...(即 xmas, 新年)...唔會只係 ml 掛?
    <br>

• gigi,
    <br>
    <br>妳一定係比較開放及自我

• 樂兒
    <br>每個人對自己男友既期望都唔同,好難規定每個月一定要見幾多次架
    <br>至於你話次次約會 ml = sp
    <br>咁呢樣係你自己既睇法啫,講到尾係你介意多d喎

• mmm replied @ 2009-02-24 11:56 am
    <br>
    <br>gigi,
    <br>
    <br>妳一定係比較開放及自我
    <br>------------------
    <br>自我?點解咁講?

• gigi replied @ 2009-02-24 11:52 am
    <br>
    <br>樂兒
    <br>
    <br>佢話我搞到佢似sp
    <br>
    <br>=====
    <br>
    <br>咁若果真係忙到一星期只可見一次,咁梗係搞野啦,吾係咪無得搞囉 :)
    <br>
    <br>gigi,咁係咪忙果個係你呀?
    <br>
    <br>

• 樂兒
    <br>
    <br>你好,唉你個case同我差不多

• 大叔 replied @ 2009-02-24 11:52 am
    <br>
    <br>樂兒
    <br>你地識左幾耐先?
    <br>d 長假期...(即 xmas, 新年)...唔會只係 ml 掛?
    <br>
    <br>=====
    <br>
    <br>實不相暪, 情人節都無 date 呀, 係前一晚食左個 dinner 仔咋

• 無.名. replied @ 2009-02-24 11:58 am
    <br>
    <br>樂兒
    <br>每個人對自己男友既期望都唔同,好難規定每個月一定要見幾多次架
    <br>至於你話次次約會 ml = sp
    <br>咁呢樣係你自己既睇法啫,講到尾係你介意多d喎
    <br>
    <br>=====
    <br>
    <br>無名
    <br>
    <br>又吾係話好介意,係想可以見多次, 果前就可以花前月下吓咁啫
    <br>但得個想字, 佢瞓覺都吾夠時間
    <br>
    <br>
    <br>

• 因妳以自己為中心,搞到佢覺得係妳sp

• 本身工作已很忙,放工又要進修,又鬼死禁多工課,放假的時間用曬,溫書及做工課,
    <br>一星期有時只得一日見到她

• 忙人 replied @ 2009-02-24 12:01 pm
    <br>
    <br>樂兒
    <br>
    <br>你好,唉你個case同我差不多
    <br>
    <br>====
    <br>
    <br>忙人,
    <br>
    <br>講嚟聽下,同埋你既感受,可以嗎?

• 樂兒
    <br>
    <br>兩個都忙

• 咁除左攪野之外, 你地有冇互相care下對方呀?
    <br>其實兩個人係一齊好難得既, 相處開心互相愛護就唔好care咁多!
    <br>只要攪野攪得開心就惦曬啦!人生苦短呀!haha..
    <br>

• 忙人 replied @ 2009-02-24 12:04 pm
    <br>
    <br>本身工作已很忙,放工又要進修,又鬼死禁多工課,放假的時間用曬,溫書及做工課,
    <br>一星期有時只得一日見到她
    <br>
    <br>=====
    <br>
    <br>忙人,
    <br>
    <br>原來你係男, 咁你驚吾驚你女朋友話你 sex 先見面呢?
    <br>其實女仔好矛盾, 吾搞又覺得自己吾吸引 bf 啦,搞又覺男仔淨係為 sex
    <br>
    <br>但又真係無時間見咁多

• mmm replied @ 2009-02-24 12:03 pm
    <br>
    <br>因妳以自己為中心,搞到佢覺得係妳sp
    <br>----------
    <br>即係話我好自私??

• 忙人,
    <br>
    <br>
    <br>你知那,一個正常男人,緊係想要,如果每次出街都去.....怕她又吾興

• sometimes u r i guess

• Issac replied @ 2009-02-24 12:07 pm
    <br>
    <br>咁除左攪野之外, 你地有冇互相care下對方呀?
    <br>其實兩個人係一齊好難得既, 相處開心互相愛護就唔好care咁多!
    <br>只要攪野攪得開心就惦曬啦!人生苦短呀!haha..
    <br>
    <br>====
    <br>
    <br>issac
    <br>
    <br>我都係咁唸,但你知喇, 女仔若果鍾意左同果個人, 自然想見多啲
    <br>

• 一個月見得果3-4次,咁大家都有需要架嘛

• 其實我地差不多半年,早排她都說過,我地好似SP,一見面,次次都做,(其實約一星期一次),我都有D唔開心,旦又有身理需要,
    <br>近埋幾次見面,心又想,旦又要忍著,唉!都吾知点做好!

• 其实男仔都會想見多啲 如果唔係 咩叫拍拖

• 忙人 replied @ 2009-02-24 12:08 pm
    <br>
    <br>忙人,
    <br>
    <br>
    <br>你知那,一個正常男人,緊係想要,如果每次出街都去.....怕她又吾興
    <br>
    <br>=====
    <br>
    <br>佢有無投訴過呀?

• 樂兒 replied @ 2009-02-24 12:14 pm
    <br>
    <br>忙人 replied @ 2009-02-24 12:08 pm
    <br>
    <br>忙人,
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=====
    <br>
    <br>佢有無投訴過呀?她之前講過下,話我地關系似SP多D

• gigi replied @ 2009-02-24 12:13 pm
    <br>
    <br>一個月見得果3-4次,咁大家都有需要架嘛
    <br>
    <br>====
    <br>
    <br>尤其若果真係鍾意佢, 根本好想同佢做 (怕羞天)

• 男仔講需要 女仔講兴趣 又要月經 怎可能次次見都ml

• 忙人 replied @ 2009-02-24 12:14 pm
    <br>
    <br>其實我地差不多半年,早排她都說過,我地好似SP,一見面,次次都做,(其實約一星期一次),我都有D唔開心,旦又有身理需要,
    <br>近埋幾次見面,心又想,旦又要忍著,唉!都吾知点做好!
    <br>
    <br>=====
    <br>
    <br>我就係知, 我若開口投訴, 會變左吾會做,我吾想呀~
    <br>
    <br>但係開左口又吾會變得可以見多次, 所以咪吾開口囉
    <br>
    <br>忙人,其實男仔同 gf 同 sp 做愛心理身理上有乜分別呢?

• 尤其若果真係鍾意佢, 根本好想同佢做 (怕羞天)
    <br>--------------
    <br>你都係咁想既,唔好介意咁多啦!搞到自己唔開心好唔值

• mmm replied @ 2009-02-24 12:17 pm
    <br>
    <br>男仔講需要 女仔講兴趣 又要月經 怎可能次次見都ml
    <br>-------------
    <br>照做,hehe.......

• 先表明身份,我係男士。
    <br>反而我覺得如果真係鍾意,那怕只係見見面,甚至只是很短的時間,都會覺得好開心。
    <br>大家忙的時候,可能只可以接她放工回家,都覺得很值得。

• dom dom dom dom dom domdom dom dom ma

• mmm replied @ 2009-02-24 12:17 pm
    <br>
    <br>男仔講需要 女仔講兴趣 又要月經 怎可能次次見都ml
    <br>
    <br>=====
    <br>
    <br>鍾意對方,又見咁少,變左會次次都會有興趣,我 m 好少,3日倒,又真係超過半年未撞過期喎

• 當愛變成擁有便會愈想爭取更多尤其女仕們

• that's why sp and sl appeared suddenly instead of

• 樂兒 replied @ 2009-02-24 12:21 pm
    <br>
    <br>忙人 replied @ 2009-02-24 12:14 pm
    <br>
    <br>其實我地差不多半年,早排她都說過,我地好似SP,一見面,次次都做,(其實約一星期一次),我都有D唔開心,旦又有身理需要,
    <br>
    <br>=====
    <br>
    <br>我就係知, 我若開口投訴, 會變左吾會做,我吾想呀~
    <br>
    <br>但係開左口又吾會變得可以見多次, 所以咪吾開口囉
    <br>
    <br>忙人,其實男仔同 gf 同 sp 做愛心理身理上有乜分別呢?
    <br>就我嚟講,無感情做吾到,可能大家吾信,之前試過幾次ons,結果一様就知到

• no feeling can't make for men and women the same

Log in to reply