Oasis Island (繁忙生活中的一個綠州 - 第4輯)

• Oasis Island (繁忙生活中的一個綠州 第4輯)
    歡迎各界
    30+的新舊朋友放開任何壓力
    入黎傾下講下, 吃喝玩樂, 分享開心事或不快事等 
    歡迎大家入黎暢所欲言
    我地會經常攪攪活動俾會員參加

***我地概機械人Ailly Lily會分析同核實新會員身份,
    一經批核, 會員可參加本版所舉辦之活動.
    唔好問幾時會批, 請耐心等候, d入黎同大家交流, 到時會有專人通知你.
    如同意的話請email新人名, 年齡及職業到: [email protected]

• 開門先, 我第一

• here

• yeah! no 1

• hello∼∼∼∼

• 死比你地快左我一步, 做唔到第2

• 你做呀三

• 新地方換個新look先

• 新地方換個新look先

• o_☉ replied @ 2009-02-16 7:00 pm

唔記得左番黎開估添, 答案就係佢有隻狗架. 快d去祝福佢啦

>> it.....大家都好戢你開心 ! 恭喜你呀 !

>>>>>>>>好呀, 真係要開支香檳賀一賀呀

<><><> 要啦~ 好事成雙~ 要開夠兩枝添呀~~~

車你地食飯又無我份 wuwuwuwwu

• 菲~~菲 replied @ 2009-02-16 11:07 pm

加倫子 replied @ 2009-02-16 2:47 pm

羽毛球同樂日

日期:2月19日(星期四)

時間:8-10pm

地點:荔枝角公園體育館 - 主場

主辦人:Eizo

歡迎各位好友參加!!!

人數: 8人

1. Eizo

2. Beanie

3. 菲菲 (我自由啦.....^0^)

4. red

5. 大瘤 (報住先, 好大機會要 OT 走唔甩)

羽毛球同樂日

日期:3月5日(星期四)

歡迎各位好友參加!!!

1. Eizo

2. 加倫

3. 大瘤

4. 菲菲 (我又嚟)

牛年的第一餐開心飯*

好概多謝大家概支持, 以我地勇敢嘗試概精神, 就決定去8月居啦, 其他就待後去食啦.

請大家再confirm以便安排訂位

時間: 27號 7點

地點: 八月居

截止日期: 19號

1. 加倫 - (ok)

2. 支持 -

3. daddy佬 -

4. 可蘿米 -

5. 菲菲 - (ok)

7. ADA-

8. 大M -

9. ViVi-

10. dotdot -

>>>>>>>>呢個先update呀

• IT婆婆 replied @ 2009-02-16 11:13 pm

o_☉ replied @ 2009-02-16 7:00 pm

>>>>>>>>係你唔得閒咋, 鬼叫你咁忙咩, 工作忙, 咩咩又忙

• 我都想好似你咁忙呀, wkakakak

唔該曬你搬番d行李過黎喎

• 大劑, 敢我米要做阿四.....重係男人tim

睇黎要改名叫阿四叔公囉!

• cktom replied @ 2009-02-16 11:19 pm

大劑, 敢我米要做阿四.....重係男人tim

睇黎要改名叫阿四叔公囉!

>>>>>>你講咩呀, 我唔明概

• IT婆婆 replied @ 2009-02-16 11:08 pm

你做呀三

>>>>>>>做呀三好呀, 你睇呀3太幾好, 重有另外以家好hit果個3奶都好好呀, 有個靘仔鍾意.

• 見到啦~~~~hohoooooo

• 我係笫四個進入ma.....米要叫(阿四)叔公囉

• 加倫子 replied @ 2009-02-16 11:23 pm

IT婆婆 replied @ 2009-02-16 11:08 pm

你做呀三

>>>>>>>做呀三好呀, 你睇呀3太幾好, 重有另外以家好hit果個3奶都好好呀, 有個靘仔鍾意.

我都知你中意靚can ga la wakakakakaka

• 加倫子 replied @ 2009-02-16 11:18 pm

IT婆婆 replied @ 2009-02-16 11:13 pm

o_☉ replied @ 2009-02-16 7:00 pm

>>>>>>>>係你唔得閒咋, 鬼叫你咁忙咩, 工作忙, 咩咩又忙

我日日都OT, ar

不過遲d唔做啦,再出黎同你地反餐飽))))))

• 無人

• 有呀it有我~

我係佢地d相到都見到你呀...嘩哈
    ~~~^_________^ 我好精叻, 應該估中係邊個

• cktom replied @ 2009-02-16 11:35 pm

我係笫四個進入ma.....米要叫(阿四)叔公囉

哦, 明曬, 咁你得閒多d番黎坐下喇4.叔公

• IT婆婆 replied @ 2009-02-16 11:37 pm

加倫子 replied @ 2009-02-16 11:23 pm

IT婆婆 replied @ 2009-02-16 11:08 pm

你做呀三

我都知你中意靚can ga la wakakakakaka

>>>>>>你唔好講得咁粗啦, 係鍾意靘仔先真. 食得多靘仔人都會後生d呀

• 到!

• IT婆婆 replied @ 2009-02-16 11:39 pm

加倫子 replied @ 2009-02-16 11:18 pm

IT婆婆 replied @ 2009-02-16 11:13 pm

我日日都OT, ar

不過遲d唔做啦,再出黎同你地反餐飽))))))

>>>>>>>>咁就好啦, 你終於可以做番人喇

• mochacoffee replied @ 2009-02-16 11:54 pm

有呀it有我~

>>>>>>你就想喇, 你出黎都係要估

• adalok replied @ 2009-02-17 12:06 am

到!

>>>>>醒喎!!!!!!!!!!!!

• IT婆婆 replied @ 2009-02-16 11:18 pm

菲~~菲 replied @ 2009-02-16 11:07 pm

加倫子 replied @ 2009-02-16 2:47 pm

羽毛球同樂日

歡迎各位好友參加!!!

1. Eizo

2. Beanie

4. red

羽毛球同樂日

歡迎各位好友參加!!!

1. Eizo

2. 加倫

3. 大瘤

4. 菲菲 (我又嚟)

牛年的第一餐開心飯*

好概多謝大家概支持, 以我地勇敢嘗試概精神, 就決定去8月居啦, 其他就待後去食啦.

2. 支持 -

3. daddy佬 -

4. 可蘿米 -

7. ADA-要21日先知!sorry!

. 大M -

9. ViVi-

• 加倫子 replied @ 2009-02-17 12:07 am

adalok replied @ 2009-02-17 12:06 am

到!

>謝謝!

• 拍o下門先~

有無人呀~~~

• 加倫子 replied @ 2009-02-17 12:07 am

mochacoffee replied @ 2009-02-16 11:54 pm

有呀it有我~

----> 唔怕你~我實估中架...嘩哈~~~~~~

• 我都�\報到�怚�! ^^

• 加倫張新相好趣緻呀...^3^

• adalok replied @ 2009-02-17 12:11 am

加倫子 replied @ 2009-02-17 12:07 am

adalok replied @ 2009-02-17 12:06 am

到!

>謝謝!

>>>>>>>>好咁就等埋你覆啦, 見你咁醒目

• mochacoffee replied @ 2009-02-17 12:15 am

加倫子 replied @ 2009-02-17 12:07 am

mochacoffee replied @ 2009-02-16 11:54 pm

有呀it有我~

>>>>>>睇下點, 估唔中一個, 你就要請我地食雪條

• mochacoffee replied @ 2009-02-17 12:17 am

加倫張新相好趣緻呀...^3^

>>>>>係米好似我呢

• 我都想跟你地去8月居試食, 可惜個日一早約左人, 聽講d野幾好食, 而且有露天重睇到海景架!

• 加倫子 replied @ 2009-02-17 12:19 am

mochacoffee replied @ 2009-02-17 12:17 am

加倫張新相好趣緻呀...^3^

>>>>>係米好似我呢

>>> 係喎, 好得意, 睇睇�怳S有d似喎!

• 羽毛球同樂日

歡迎各位好友參加!!!

1. Eizo

2. Beanie

4. red

羽毛球同樂日

歡迎各位好友參加!!!

1. Eizo

2. 加倫

3. 大瘤

4. 菲菲 (我又嚟)

牛年的第一餐開心飯*

2. 支持 -

3. daddy佬 - (ok)

4. 可蘿米 -

7. ADA-要21日先知!sorry!

. 大M -

9. ViVi-

• Good Morning ALL!!!

• 早晨^^

• morning ah.

• morning )))) 報到先 !!

• 早晨

• 放假~

放埋今日^^

• o_☉ replied @ 2009-02-17 10:22 am

放假~

放埋今日^^

gum what did u do during holiday leh?

• 放假~

放埋今日^^

gum what did u do during holiday leh?

<><><>

hea :D

• hea is good.....hea is good.....

• 加倫子 replied @ 2009-02-17 12:18 am

mochacoffee replied @ 2009-02-17 12:15 am

有呀it有我~

>>>>>>睇下點, 估唔中一個, 你就要請我地食雪條

----> 怕你呀。。。嘩哈~~傾過計既我諗我估到架。。。

Log in to reply