係公司好悶, 入來傾計 [第二版]

• <p>集合啦..............................</p>

• 到.

• 排隊,點名

• arworm replied @ 2009-02-09 1:23 pm
    <br>
    <br>Gato_Con_Botas replied @ 2009-02-09 12:56 pm
    <br>
    <br>barbie,女人既青春有限
    <br>如果我係你
    <br>我會同佢平心靜氣傾
    <br>如果冇將來
    <br>就早 d放手
    <br>除非你有信心你會改變到佢..
    <br>
    <br>偉哥講既.三年,三年.又三年啦..
    <br>唔係自己杯茶.就唔好曬大家時間~
    <br>一個新既開始..
    <br>拍拖 同居 結婚 ←要玩曬呢幾樣野.點都要三.五年光蔭~
    <br>============
    <br>邊個係偉哥?

• arworm replied @ 2009-02-09 1:23 pm
    <br>
    <br>Gato_Con_Botas replied @ 2009-02-09 12:56 pm
    <br>
    <br>如果我係你
    <br>如果冇將來
    <br>就早 d放手
    <br>
    <br>拍拖 同居 結婚 ←要玩曬呢幾樣野.點都要三.五年光蔭~
    <br>
    <br>
    <br>我會再同佢傾傾架啦.............
    <br>我會問佢佢想點?????

• 遲到果個要罰呀

• arworm
    <br>
    <br>
    <br>覆返你先~
    <br>
    <br>我覺得最大分別係責任感問題.

• 我諗應該係梁潮偉

• 死仔槍罰比人鞭打屎忽.

• hoho,
    <br>槍哥遲到呀.....................

• Gato_Con_Botas replied @ 2009-02-09 2:11 pm
    <br>
    <br>arworm replied @ 2009-02-09 1:23 pm
    <br>
    <br>
    <br>如果我係你
    <br>如果冇將來
    <br>就早 d放手
    <br>
    <br>邊個係偉哥?
    <br>
    <br>梁朝偉LOR~
    <br>呵呵呵..無間道入邊既對白

• 我地輪住來打, haha

• 其實我都贊成同居
    <br>真係未住過一齊唔會知同個人夾唔夾
    <br>
    <br>同居都係分手
    <br>但結左婚先知唔夾都幾麻煩
    <br>離婚唔同分手

• 皇額娘 replied @ 2009-02-09 2:12 pm
    <br>
    <br>arworm
    <br>
    <br>
    <br>覆返你先~
    <br>
    <br>
    <br>呢個我同意.相方都會多佐個責任~
    <br>都會開始PLAN AND ENJOY 生活.
    <br>

• arworm replied @ 2009-02-09 2:15 pm
    <br>
    <br>皇額娘 replied @ 2009-02-09 2:12 pm
    <br>
    <br>arworm
    <br>
    <br>
    <br>覆返你先~
    <br>
    <br>
    <br>呢個我同意.相方都會多佐個責任~
    <br>都會開始PLAN AND ENJOY 生活
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>唔係, 我係想講, 同居0既責任感無結婚咁大.

• 來la來la
    <br>
    <br>

• 皇額娘 replied @ 2009-02-09 2:13 pm
    <br>
    <br>死仔槍罰比人鞭打屎忽.
    <br>=======
    <br>Barbie replied @ 2009-02-09 2:14 pm
    <br>
    <br>我地輪住來打, haha
    <br>=======
    <br>槍哥畀三位美女輪住打屎忽
    <br>佢恨左好耐啦

• 快0的除褲整高個籮友比我地輪............ 住黎打.

• 在座(除左我)有邊位已婚?

• 皇額娘 replied @ 2009-02-09 2:13 pm
    <br>
    <br>死仔槍罰比人鞭打屎忽.
    <br>
    <br>Barbie replied @ 2009-02-09 2:14 pm
    <br>
    <br>我地輪住來打, haha
    <br>
    <br>
    <br>我要大大力咁打!
    <br>一齊la, 唔好輪住!

• brave man!

• 用乜打好呢?
    <br>皮帶?間尺?

• 用皮鞭!!!!!!!

• 我決定...用榔牙棒!!!

• 唔夠殘忍... 我決定搵碌"棍"去對付佢~~ 嘿嘿

• arworm replied @ 2009-02-09 2:14 pm
    <br>
    <br>Gato_Con_Botas replied @ 2009-02-09 2:11 pm
    <br>
    <br>arworm replied @ 2009-02-09 1:23 pm
    <br>
    <br>
    <br>如果我係你
    <br>如果冇將來
    <br>就早 d放手
    <br>
    <br>邊個係偉哥?
    <br>
    <br>梁朝偉LOR~
    <br>呵呵呵..無間道入邊既對白
    <br>佢只講'三年.又三年'
    <br>幾時講過什麼茶?

• Gato_Con_Botas replied @ 2009-02-09 2:19 pm
    <br>
    <br>用乜打好呢?
    <br>皮帶?間尺?
    <br>
    <br>燒紅嘅鐵尺?
    <br>新加坡嘅"騰條"
    <br>諗起都興奮

• 佢係無間道套戲講過, 係一句對白.

• 可能我地大家都未定性,
    <br>但始終都要向屋企人交代

• 皇額娘 replied @ 2009-02-09 2:21 pm
    <br>
    <br>唔夠殘忍... 我決定搵碌"棍"去對付佢~~ 嘿嘿
    <br>======='
    <br>'通櫃'?

• 白色太陽槍 replied @ 2009-02-09 2:22 pm
    <br>
    <br>Gato_Con_Botas replied @ 2009-02-09 2:19 pm
    <br>
    <br>用乜打好呢?
    <br>皮帶?間尺?
    <br>
    <br>燒紅嘅鐵尺?
    <br>新加坡嘅"騰條"
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我決定幫你搵碌"棍"
    <br>諗起都興奮

• Gato_Con_Botas replied @ 2009-02-09 2:22 pm
    <br>
    <br>皇額娘 replied @ 2009-02-09 2:21 pm
    <br>
    <br>唔夠殘忍... 我決定搵碌"棍"去對付佢~~ 嘿嘿
    <br>======='
    <br>'通櫃'?
    <br>
    <br>i love it!

• 白色太陽槍 replied @ 2009-02-09 2:22 pm
    <br>
    <br>Gato_Con_Botas replied @ 2009-02-09 2:19 pm
    <br>
    <br>用乜打好呢?
    <br>皮帶?間尺?
    <br>
    <br>燒紅�幭K尺?
    <br>新加坡��"騰條"
    <br>諗起都興奮
    <br>
    <br>
    <br>嘩, 好變態呀...................

• 我決定幫你搵碌"棍"
    <br>諗起都興奮
    <br>
    <br>咁barbie 同 ar C 呢?

• Barbie replied @ 2009-02-09 2:22 pm
    <br>
    <br>可能我地大家都未定性,
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>未結婚要交代0的乜?
    <br>你係咪成日都比你0的親友問你幾時結婚?
    <br>
    <br>我有呢個經驗, 等我過你兩朝, 如果佢地下次再問你, 你就表現到不耐煩咁, 仲要有0的惡死咁講: 你地再問就呢一世都米洗旨意飲到我呢餐!!!!!!
    <br>
    <br>痴線~~ 我結唔結婚關卿何事?

• 我要燒紅�幭K尺?
    <br>haha

• 開新版果然唔錯

• Barbie replied @ 2009-02-09 2:22 pm
    <br>
    <br>========
    <br>我畀我個ex拖左我三年半都係我怕'要向屋企人交代'
    <br>之後好後悔唔早D分手
    <br>原來,我呀媽都唔係好鍾意�
    <br>只係畀面我
    <br>冇講出黎
    <br>
    <br>所以唔好因為'要向屋企人交代'而阻礙自己既決定
    <br>

• 芭比
    <br>
    <br>
    <br>唔洗理架, 唔需要交代, 都未結婚, 交代0的乜0者?
    <br>曬氣啦~

• 白色太陽槍 replied @ 2009-02-09 2:23 pm
    <br>
    <br>諗起都興奮
    <br>
    <br>===========
    <br>我咪話用'榔牙棒'!!!
    <br>Happy?

• 皇額娘 replied @ 2009-02-09 2:25 pm
    <br>
    <br>Barbie replied @ 2009-02-09 2:22 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>未結婚要交代0的乜?
    <br>你係咪成日都比你0的親友問你幾時結婚?
    <br>
    <br>我有呢個經驗, 等我過你兩朝, 如果佢地下次再問你, 你就表現到不耐煩咁, 仲要有0的惡死咁講: 你地再問就呢一世都米洗旨意飲到我呢餐!!!!!!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>唉.........佢屋企都係問題, 因為佢同佢老母反左面, 但如果我地要結的話, 都要考慮叫唔叫佢, 但我bf 話咪洗旨意叫佢, 但我的立場就會好慘, 實比人話我梭擺佢

• 佢只講'三年.又三年'

• 痴線~~ 我結唔結婚關卿何事?
    <br>
    <br>
    <br>咁成棚人冇話題就通常問人幾時結婚/生仔架la
    <br>唔通講理想? 講心事?

• 佢只講'三年.又三年'
    <br>係我講咋.佢無講呀.HEHEH
    <br>

• hihi

• 唉.........佢屋企都係問題, 因為佢同佢老母反左面, 但如果我地要結的話, 都要考慮叫唔叫佢, 但我bf 話咪洗旨意叫佢, 但我的立場就會好慘, 實比人話我梭擺佢..
    <br>
    <br>呢下都幾煩..
    <br>你估你有無得做和事佬先?
    <br>

• 白色太陽槍 replied @ 2009-02-09 2:25 pm
    <br>
    <br>開新版果然唔錯
    <br>=======
    <br>當然
    <br>一開波就同你玩'美女與你大體罰'

• Gato_Con_Botas replied @ 2009-02-09 2:27 pm
    <br>
    <br>白色太陽槍 replied @ 2009-02-09 2:23 pm
    <br>
    <br>諗起都興奮
    <br>
    <br>===========
    <br>我咪話用'榔牙棒'!!!
    <br>Happy?
    <br>
    <br>I am thrilled!
    <br>記住打咗落去要轉吓條棒wor

• 白色太陽槍 replied @ 2009-02-09 2:29 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁成棚人冇話題就通常問人幾時結婚/生仔架la
    <br>唔通講理想? 講心事?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>所以我都係咁對我0的問我幾時結婚0既親友, 佢地即場收曬聲.
    <br>呢招真係洗得.

Log in to reply