Copper Image佐敦駁髮店---全港獨家陶瓷曲髮駁髮--駁髮$1.6--30吋特長

• 千蚊既陶瓷曲髮~~終於有得駁la~~
    日本雜誌既髮型不再是夢想
    會旋轉的曲髮, 不再靠曲髮棒, 全港只有呢到有得駁

本店會是首間駁髮店推出
    唔洗出去電成千蚊多電傷自己頭髮又肉痛

又唔洗日日早晨起身夾個鬼死咁難整既曲髮棒~~~
    駁髮又唔係自己頭髮~~可以不停拆同駁~保持持久力
    各位愛好陶瓷曲髮既朋友們係佐敦/西九鋪頭有得駁la~~
    保證我地係第一間駁髮店有~~
    全部由venus我同日本salon d'note(專做日本客)做既男朋友一齊電

全頭陶瓷曲髮   $440up (包200束, 原價$550)
    陶瓷曲髮專用彈力素    $50

相片0074 相片0092

再重申一次並無用曲髮棒set過..............駁後效過

西九分店xanga: http://www.xanga.com/copper_av

膠駁&珠駁全面特價---------最少$20---最多達$40

陶瓷曲髮原價$550--------------特價$440(全頭)

新推編織雙珠駁髮------------$2束

雙珠駁髮-----------------------$1.7束

起後的圖片  (本站所有照片皆親自拍攝..........盗者必究)

好勁a你""你令到我變靚左"""
    又計平我""""多謝你""

Posted 11/22/2008 1:20 PM by
    yuentong19931031 - delete - block user - reply

hihihihi! I am canria arrr~Just hv my hair extended yesterday!!!
    your 陶瓷曲髮is sooooo niceeeee!
    hahaha i am such a lady now~ thx so much~

Posted 11/23/2008 12:06 AM by
    chococanria - delete - block user - reply

問題52
    khloweee (284) : 我係尋晚0個0係美居中心攪到d頭髮死哂既女仔~~~好開心你幫整得咁好呀^^我fd見到都話好靚~^______^

問題167

apeshowbb () : 我見到la haha..你駁得好好個頭咁貼都可以幫我整到咁自然 好中意thanks!^^

問題23
    yannis1989 (31) : 下次一定再搵你駁-v- 2008-05-11 02:48

問題22
    yannis1989 (31) : A+++好買家!值得向各位推薦﹗同出面個d一樣係200束但佢d頭髮多勁多,又平又駁得好又有禮貌,勁滿意=v= 2008-05-11 02:46

問題35
    ivy19992001 (15) : hi~~我係今日1:00同男朋友一齊上黎個個女仔牙~~好多謝你牙~~個頭好靚~~札起後都唔見個駁位~~~thz 曬^^ 2008-04-22 20:05

問題27
    ryniewwy (18) : 我個頭係你度駁左幾日,我覺得你整得好好呀留返個言,比返個支持你先下次再黎整再見面喇=] 2008-03-03 23:54

問題89
    babiii_owo () : 你駁頭好好牙!!!*=] 我想再黎駁多次!!!!* 4月13日黎=] 2008-04-02 18:12

問題22
    narniluchia73 (8) : 你好呀,我係上星期五黎拆+駁髮個女仔,真係好多謝你,我個頭結成甘都幫我拆到,好勁呀!駁髮真係駁得好好,我好中意呀!你又好好人,又nice,我會keep住黎幫襯你的!個日真係唔該哂你! 2008-01-27 14:13

問題68
    siudeep117 (91) : 我尋日嚟駁咗300條曲髮嗰個呀!好滿意!多謝你! 2007-12-30 11:49

問題43
    josephine_betrue (2) : 我之前黎整過ga~讀design個2個女仔呀~上個星期6,3點鍾黎整ga~,到而家,把頭髮仲係好靚,好容易keep,你地又整得快,又平,好多人都話好靚呀~我仲介紹左好多人黎你地到整tim呀~我都會搵番你地整ga~^^ 2007-12-02 19:07

問題1
    applexhide (32) : 喂!我係前排搵過你駁既apple(假蔭人)同carmen呀!哈哈!d駁髮好美麗啊!我地兩個萬個滿意呢!!我契媽和carmen媽媽見到佢都話想駁(X0X)~哈哈~你比我幾片假髮片好好玩!!!多謝你!重有你地隻貓好鬼得意!祝你兩公婆生意旺過旺角!!!! 2007-11-18 10:57

問題19
    fiwing (7) : halo,,我係琴日黎駁髮個個女仔呀,,亞嫂陪我黎個個呢~唔該哂你幫我駁髮呀~你地都好nice,,仲有你個2隻貓貓好可愛,,,有機會都會再幫襯你呀!!!!!! =] 2007-11-01 23:01

TO:愛弄造型既女仕.......
    唔想好似頭兩張相咁又露膠..........又成頭駁髮接駁位???
    擁有獨門秘技............不單止札頭髮唔露膠.....而且仲唔會成頭接駁位!!
    我地好評如潮......未試過我地既.............快d黎體驗下la!!!^^

此圖為實物拍攝 全部曲髮由我地親手電的曲髮 左為中曲,大曲,右為小曲(嚴禁偷相)

駁髮以下全部價錢包駁髮染,電,保養,造型剪髮(不會只剪駁髮)

100%真髮, 絕不是馬尾毛, 即場驗貨, 保證柔滑, 如選不到心中滑髮可不
    一束駁髮有60~80根頭髮
    曾經有位客人話: 見過好多頭髮 你地d頭髮無開叉真少見
    保証靚髮 多而柔 比較上黎駁少d添 抵~~!!^^
    300束         $470   $450 黑髮          $500  $460 染色髮
    400束以上面議

全新推出編織式雙珠駁髮       $2束
    更不易打結~~~~~比普通珠駁keep得更持久

珠駁 keep到3個月

所有珠駁$1.8束  ------特價$1.7 
    要染駁髮+$20

珠駁我們會用2粒鐵圈幫大家駁,更堅固,打理更方便
    適合頭皮敏感,想keep得更耐,又怕打結既女仕選擇
    本人為閣下服務時會數清楚駁髮數量..務求增加信心..

最少維持3個月或以上
    三個月內駁髮甩左keep住保證可免費駁返上頭
    任何打kick亦免費包解結,但不包拆
    (如成頭已拆曬,不再作保養)

拆駁髮
    淨拆駁髮$120
    如拆髮後再惠顧+$50
    如果非常嚴重另+$10~50

拆駁絕不會用較剪剪走死結!! 

膠駁  直曲同價

60束              $120   $100  黑髮          $140   $130 染色髮 
    束         
    $170   $160 黑髮         $200   $180 染色
    140束         $240   $230 黑髮          $270   $250 染色髮 
    200    $340   $330 黑髮         
    $360  $350 染色髮

駁髮前請預先booking
    駁髮地點:佐敦地鐵b2出口高基大廈4a(7仔旁)
    營業時間:10am~~~8pm

有唔明可聯絡本人..本人一定會盡心解答!!^^

如有任何駁髮上問題,非常樂意解答,可以打俾我, 電話傾易解d~~

聯絡方法:

電話:
    62037705    venus

如要其他相或者客既msn/xanga亦可以直接add我地!!

email: [email protected]
    msn: [email protected]
    佐敦主店xanga: http://www.xanga.com/copper_wv
    西九分店xanga: http://www.xanga.com/copper_av

顧客評語.......(請熟客多多評語*)xanga評語可以係xanga個留言個到睇返嫁

問題1
    kaleen_06 (1): 唔知你記唔記得我? 我係上個禮拜四個個女仔.. 頭髮好厚個個呢XD 駁完o的朋友話好靚牙!:D o的頭髮都好滑! 2007-06-25 21:08

問題8
    kaka_13141204 (1): halo .. 我吾知你記吾記得我na .. 你駁得真係好好牙 .. 2月駁到而家都未甩 .. 之前我吾知去左邊度駁 .. 3個月d膠就林曬 .. 你個d膠到而家仲好似岩岩駁既一樣甘令 .. 我下次甩左會去你度駁嫁 .. 我d fd都話駁得好令 ..好自然我屋企人都吾知我駁左髮-3-'' 2007-06-30 23:23

問題2
    tinarocky24 (13): hihi,我係6月29夜晚上黎駁髮.頭髮好厚,帶手冊上黎果個女仔ah--"妳駁得好好ah!我好滿意*v*"我fd都話駁得令~唔該哂^^! 你隻貓貓好cute V 2007-07-02 15:13

問題6

sspwhk (257): HI Copper我系9號星期六8點離果個ANGEL呀,妳駁得好好,好過我之前果三次駁好多,下次我一定搵番你駁.下次想試吓駁直髮,不過要先做負離子,因為我本身有D曲,繼續努力啦,駁得好自然就有人搵你架喇!! 2007-06-11 18:21

問題17
    pingping0928 (): 唔知你仲記唔記得我"我係29號上黎駁ge女仔牙..thx哂你牙..個頭我好中2牙..仲駁得好好..抵*仲比左好好e件我..好彩我揀攣..唔後1定好後悔-v-"仲有"隻貓貓好可愛牙 3 2007-10-05 11:53

問題1
    mskawaiii (): Halo, copper! 我係今日七月十日上黎補駁個果Karey呀, D頭髮好順滑好聽話, 而你手勢又快又好夠Professional, 我會多d上黎幫親你架啦!! 去駁髮, 揀copper係最放心, 因為又有得保養, 有問題打kick都唔洗擔心, 第2日上黎搵你就即刻搞掂!! THZ! 2007-07-10 23:45

問題22
    nonemma (): 我係今日黎駁髮嘅emma呀!!我勁中意個頭呀!!服務態度又好價錢又合理!!真係好彩呀!!grad din實勁搶鏡呀!!多謝哂!! 2007-07-12 00:13

問題1
    astro_april (): 我係april呀, 佢地真係好鬼nice嫁, 幫我補駁左幾次,一d都唔嫌我麻煩,而且有食力, 比起出面成千蚊個頭,佢簡直超值,100%推薦!! 2007-08-03 22:36

問題3
    mscin_mybarbie (0): HELLO*我上個月黎駁頭嫁,D頭髮宜家仲係好令︿︿好似真咁。有冇得駁劉海呀?? 2007-08-07 21:48

問題9
    ching618hk (59): 唔該哂你呀~~我係呀晴^_^~ 個新髮型我好中意~~e+就咁睇都唔似駁左~~thzzzz ^_^ 2007-08-14 23:38

我係到駁左3次;唔係因為唔好先要駁咁多次'''係因為太好...所2只係到駁^口^又平...又唔痛''
    E+大約有百幾條係頭到都無感覺...又令又自然'''好good......=]
    Posted 8/26/2008 8:05 AM by
    M0M0K0_P0Ey - reply

我系金日2點幾尼戈個.          住美孚戈個ahhh          真系駁得好好ah.長得好令 *v*
    Posted 10/18/2008 10:51 AM by
    kiss_m0m0 - reply

哈哈^口^今日梨駁完非常開心....雖然駁左好小...但效果好好....只支持你既駁髮呢XD
    你又好好人''今日左你咁耐tim>口<   好中意去你到駁髮''
    Posted 7/24/2008 8:41 AM by
    M0M0K0_P0Ey - delete - block user - reply

venus~我係今朝教畫果個女仔呀~~~你拆駁髮真係好好心機,
    我諗我下次拆都要搵返你啦,對住d kick自己都唔知點算          拆完話咁快又駁返之前咁~
    thank you~
    Posted 3/30/2008 9:52 AM by iris_guilty - delete - block user - reply

我係今日約3點果個呀        今日真係唔該哂 =]          你放心啦           我相信你既客源會陸續有來
    我仲要黎搵你架          

Happy New Year            財源廣進   =]
    Posted 12/31/2007 8:11 AM by
    lovepinky_1314

HI^^我之前向你地呢度駁ga^^7月左右              話時話要讚下你地,
    駁得好快手, 價錢又抵, 最緊要係駁得靚ar^^       而且我呢4個幾月都係甩左幾條, 好好^^

Posted 11/29/2007 12:07 PM by
    uuhoi

哈,我今日2點鐘上黎你度駁中曲ga          好鐘意個頭呀
    你地兩個都好nice,又好心機wo          多謝曬

Posted 11/25/2007 5:07 AM by iris_guilty

你駁得好好呀,      同埋好nice不過要你地咁早起身,真係唔好意思呀^^
    Posted 7/10/2007 1:38 AM by
    sandy_mei - delete - block user
    嘻嘻 我係今日好似你地個fd 果個女仔ah xD    個頭駁得好自然ah :)
    5 覺得駁jor 但係長jor !! 同埋你兩個好搞笑 ~! xD 得閒再幫襯你地 !!

hihi^-^我係星期6同2個fd梨個女仔;;我同個fd一齊駁個個//駁得好令令^-^''
    又唔會話痛...好方便=].....下次再搵你駁...駁小小曲既xddd............又低
    ...@@\同你地好搞好笑的^=^
    Posted 11/25/2007 11:20 AM by
    M0M0K0_P0Ey -

我係尋日去你度駁髮架~

hi~你好呀..我4月頭去過你到架,上次駁得非常好呀         d髮質又好,又唔易"luck"..所以想keep住找你:)
    Posted 7/25/2007 10:27 AM by little_gwa

Posted 6/26/2007 1:31 PM by Van417d

如果唔想再受拆駁髮時劇痛之餘.............仲要貼錢買難受??
    某種皮膚敏感人仕~膠髮可能會引起敏感(極少數)
    怕敏感可選擇珠駁!!
    鐵珠駁髮------不傷頭髮.....可自行拆解.......完全無痛.....更方便打理

秋季來臨∼∼∼∼女仕們想搖身一變,改頭換面
    想擁有一把長曲秀髮,可見自己頭髮又短又薄又傷
    成個頭都電成曲髮∼∼又OUT又傷∼∼∼過一排又要補電╱整返直
    得一想二∼∼又唔想勞民傷財∼∼精明既女仕們
    採合陶藝曲髮意念∼∼直接駁曲髮絕對可以免除煩優∼∼∼!!
    由耳位開始曲起∼∼∼可任選大╱中╱小曲∼∼本身是長╱短直髮也可以∼∼拆下駁髮又回復而往∼!!既健康又慳錢∼∼∼^^
    **適合本身是負離子/普通直髮/長髮/短髮**

我地既宗旨係 客人唔滿意,係唔會收錢走人!!
    如果客人唔滿意一定整到滿意為止!!
    而且我地好樂意真係比d肯公開佢msn/xanga既客,比其他客問意見!!

100%無內幕,無自吹自雷!!信心保證!!

經驗有得吹!!但客人既一句滿意係無得吹!!!

由於好多女仕駁髮既需要數量差異~~
    任駁價唔同, 而且限量80~200不等~~好壞頭髮又唔同錢
    駁到胸位都話要加特長錢~同無駁有分別??去到先知
    所以我地係:你比幾多,就駁幾多
    而且我地包3個月保養,
    免費而不會不負責任!
    真正全包

光顧過我地既客都知我地用心, 材料上優, 有耐心有禮貌, 唔滿意做到滿意先比錢~~~絕不取巧
    批評我地會改善,好評我地會進步

請大家放心選擇我地copper為你服務~~~^^

各位可愛既女仕,都係為左靚而去扮靚,唔好再搵自己個頭同荷包"較非"!!做個精明消費者!!請去一d可以比到咁多信心保證既地方!!!!!^^

我用駁髮100%真髮
    洗頭後可用風筒以熱風吹頭
    駁髮可以電或染
    而所有駁髮的接駁位都絕不會外露..扎辮無問題
    真髮來貨價比起假髮都要貴好多..如甩左要留番..因為絕對可以再用!!

駁髮6包
    1.包100%純真人處女髮絲(未經電染)
    2.包染到客人原本髮色才開始駁上頭
    3.包電,染髮錢,剪髮!以下所例價錢實收,不另收錢!付加車費除外
    4.包扣駁用兩粒珠
    5.包維持到3個月或以上
    6.包有駁後服務,唔會不負責任

駁髮後注意事項:

1.洗頭時水力切密過大..洗頭時..切勿大力地磋頭髮..因為會容易令駁髮打結..而且可能磋甩真髮

2.因為我係用真髮..所以駁髮絕對可以循環再用..可再電再染
    3.如果駁髮後想扎頭髮話..切記要洗頭後把頭髮吹至全乾才扎起(否則駁髮跟真髮會容易打結)

12~1優惠~~~~~~~只限佐敦店
    聖誕&新年&金融海嘯---大大大特價優惠

• 好消息:

為能進一步滿足於各位女仕

原本只做駁髮~現將大裝修改建為salon

佐敦店2月中開始提供各項升級服務

特別聘請一位髮型師

曾任職d'note日本salon七年,8成接待日本客,師承日本人

為人細心,所用的全是日本技術

所以本店亦採用日本名氣藥水

但保留樓上錦的廉價,令大家亦可以享受到

我繼續以心服務各位客人,新張期有特別大優惠

請各位留意開業日期.......^^

• 好消息:

為能進一步滿足於各位女仕

原本只做駁髮~現將大裝修改建為salon

佐敦店2月中開始提供各項升級服務

特別聘請一位髮型師

曾任職d'note日本salon七年,8成接待日本客,師承日本人

為人細心,所用的全是日本技術

所以本店亦採用日本名氣藥水

但保留樓上錦的廉價,令大家亦可以享受到

我繼續以心服務各位客人,新張期有特別大優惠

請各位留意開業日期.......^^

• UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Log in to reply