聽到老公同人講電話今晚去斜足,請問乜嘢係斜足?

• 大鑊~~鹹濕"練"腳吖~!!!

• 聽到老公同人講電話今晚去斜足,請問乜嘢係斜足?

係"邪足"吖~~~!!!

• 大第

係米有"料"有下聞既腳底按摩?

• 8 卦 replied @ 2009-01-20 5:20 pm

大第

係米有"料"有下聞既腳底按摩?

總知係"鹹濕"野咯....

• 收到~

唔該曬~~~~

• 雀仔按摩......不是腳底按摩......

• 斜足即是按腳個陣

會斜斜地一路捏上去

一直捕捉到一隻雀仔為止

跟住搽少少油 整返味 油浸花雀

你老公約人整小菜學家政

應該想返來整比你食

tum 你開心

使咩甘多心啊?

• she笑 replied @ 2009-01-20 5:32 pm

斜足即是按腳個陣

會斜斜地一路捏上去

一直捕捉到一隻雀仔為止

跟住搽少少油 整返味 油浸花雀

你老公約人整小菜學家政

應該想返來整比你食

tum 你開心

使咩甘多心啊?

哈哈哈~~~!!!

• 問佐佢啦,佢話踼波g wor,

嚇得我呀,好彩啫

• 阿儀 replied @ 2009-01-20 5:37 pm

問佐佢啦,佢話踼波g wor,

嚇得我呀,好彩啫

哈哈哈哈~~~~~甘妳真係好老婆吖.....甘都信!!!

• 踢波

你老公都反應幾快

Big 鹹 既香蕉射球 都算斜斜地入網

對腳又要斜斜地拉西先射到

都算斜足

你老公都幾big 鹹

又蕉又ball 又西

好勁

好夫君難求

你好好珍惜啦知嘛?

• she笑 replied @ 2009-01-20 5:43 pm

踢波

你老公都反應幾快

都算斜足

你老公都幾big 鹹

又蕉又ball 又西

好勁

好夫君難求

你好好珍惜啦知嘛?

嘩~~~~~笑死!!!

• she笑 replied @ 2009-01-20 5:43 pm

踢波

你老公都反應幾快

都算斜足

你老公都幾big 鹹

又蕉又ball 又西

好勁

好夫君難求

你好好珍惜啦知嘛?

------------------

• 妖~~~

洗乜煩0者?

你睇下佢今晚返黎, 咪知佢係咪真係去踢波0羅.

• 皇額娘 replied @ 2009-01-20 5:45 pm

妖~~~

洗乜煩0者?

今晚1定無事啦~~~~單野"黃"左咯.....

• 皇額娘 replied @ 2009-01-20 5:45 pm

妖~~~

洗乜煩0者?

妖~~~~

咁係睇佢條jj,定係睇佢對腳?講清楚 d 哩!

• 妖~~~ replied @ 2009-01-20 5:49 pm

皇額娘 replied @ 2009-01-20 5:45 pm

妖~~~

洗乜煩0者?

妖~~~~

單野"串"左....仲边有事啫....

• 我而家一講 dup 骨二個字......C 嬸就雙眼噴火o甘啤住我......一定唔準.....唔怕講.......自從同 C 嬸一齊......回鄉証沒收......私己錢充公.....

• 09年第一個笑話, haha

• 大弟 replied @ 2009-01-20 5:51 pm

妖~~~ replied @ 2009-01-20 5:49 pm

皇額娘 replied @ 2009-01-20 5:45 pm

妖~~~

洗乜煩0者?

妖~~~~

單野"串"左....仲边有事啫....

咁就要睇下個女人平時夠唔夠醒, 食唔食得住個男人喇.

• carpediem replied @ 2009-01-20 5:53 pm

我而家一講 dup 骨二個字......C 嬸就雙眼噴火o甘啤住我......一定唔準.....唔怕講.......自從同 C 嬸一齊......回鄉証沒收......私己錢充公.....

喂~~~~ 我好似曾經何時聽你講話你自己係個大男人黎架喎~

• carpediem replied @ 2009-01-20 5:53 pm

我而家一講 dup 骨二個字......C 嬸就雙眼噴火o甘啤住我......一定唔準.....唔怕講.......自從同 C 嬸一齊......回鄉証沒收......私己錢充公.....

哈哈哈~~~~c嬸有計喎!!!

c叔

原來你作故仔係咁叻.....送10個叻叻畀你

• 仲有......C 嬸出左部電話要我隨時 report position......我覺得自己越來越似巴比龍......終身監禁呀......

• carpediem replied @ 2009-01-20 6:02 pm

仲有......C 嬸出左部電話要我隨時 report position......我覺得自己越來越似巴比龍......終身監禁呀......

抵你有今日,鬧港女?

• carpediem replied @ 2009-01-20 6:02 pm

仲有......C 嬸出左部電話要我隨時 report position......我覺得自己越來越似巴比龍......終身監禁呀......

終身監禁+長期釘倉~~~haha

• 揼有正骨邪骨之分.

90年代前,香港所有骨場只有正骨而冇邪骨(北角嗰三幾間例外),後來北姑開始多,慢慢就有咗邪骨,即係所謂既出火服務,本地技師都亦步亦趨,做埋出火,不出三兩年,9 成骨場都有邪骨,所以十幾年前黃玉郎幫碧濤澗拍廣告,都係以一句"老婆最放心"做招徠,因為碧濤澗係己經算係當時香港少有既正骨場.

反而深圳不嬲都係正骨,極少邪骨,但由三個月前金融海嘯開始,生意難做,好多正骨都改正歸邪.

妳老公話去既斜足,十成十係邪足,香港而家好多足浴,生意競爭越嚟越大,開始仿傚邪骨,至於係點邪法,妳可以自己諗吓.

• 車.....亞叔幾十歲......耍玩要滾後生o個陣玩夠啦.......仲臨老入花蟲咩......

• 喂~~~~ 我好似曾經何時聽你講話你自己係個大男人黎架喎~

===============================

C 嬸 幫佢出左ma

• C 嬸係我剋星......

==================

你鍚c嬸姐 ^^

你要飛甩尾, 我又唔信有人敢困住你呀 哈哈

• 哇, 哈哈哈,"斜足"第一次聽!!!

• 我而家一講 dup 骨二個字......C 嬸就雙眼噴火o甘啤住我......一定唔準.....唔怕講.......自從同 C 嬸一齊......回鄉証沒收......私己錢充公.....

C 叔, 我覺你今次老作ar!

倒返轉頭, 係你乖乖企定定jar, 邊到都唔咁去jar! 同埋你自動向Mrs.C 佈告行踪, 分分鍾係你出個"行踪電話" 比Mrs. C jar.

嘻嘻, Mrs.C 真係掂! 係我等女子偶像啊!

最衰自已冇save 到你大罵港女d 咆哮post. 同而家乖考清純既C叔真係180.

係米之前遇上男性週期更年期, 而家過左期(expired),冇哂氣呢. hehehe....

Mrs C 就好啦, C叔咁love 她!!!!!!

羨慕死隔離 >.<

• 唔怕講.......自從同 C 嬸一齊......回鄉証沒收......私己錢充公.....

抵得你, 講就好似好慘, 實質你好似好proud of 有個女人管著你wor.

呢d係未叫做以退為進式哂命呢?

C shook, 你比偽震更為"幸福男" ar!!!!

• 邪足.... hahaha. 原來係按"第三隻腳".

d 男人真係多花臣.

幾時she.com 搞個 "斜足同樂日" 呀? 有冇男網友踴躍報名呢? 會唔會攞到"group discount" ar?

• 有CS你係度, 無論什麼活動大把男網友會出席啦~~~哈哈

• 第一個一定係C叔,唔係就唔好玩,佢哋係最佳拍檔.

• 我中間隻腳好痕

• CS 姐.....kikikiki......講真......呢排真係好開心......因為 I've made a choice......and there is no more hesitation......有人話.....情人視線不應只是對望......而是望著同一方向......

• 情人視線不應只是對望......而是望著同一方向

OMG, 原來改邪歸正嘅C叔係咁sweet ^.^

• C叔係眾女偶像...哈哈

• 其實 C 嬸未見我家長架.....我老母好古板.....未必接受一個失婚婦做家嫂.....仲要一拖一.......唉.....

• carpediem replied @ 2009-01-21 12:10 pm

其實 C 嬸未見我家長架.....我老母好古板.....未必接受一個失婚婦做家嫂.....仲要一拖一.......唉.....

你唔好低估你母親既古板. 尤其你娘親见你寡左咁耐, 做寡仔果時成日想殺人(港女)咁滯....

難得而家你セセ枯木セ春(sorry, 中文差), 又春風滿面, 意態撩人etc.... 個人成個之潤哂.... 你娘親必然比credit C嫂既.

而家d老人家都會隨時代進步架啦. 明白仔大仔世界架la.

• carpediem

0 thread carpediem replied @ 2009-01-21 11:31 am

CS 姐.....kikikiki......講真......呢排真係好開心......因為 I've made a choice......and there is no more hesitation......有人話.....情人視線不應只是對望......而是望著同一方向......

thanks for sharing! 真係好啦, 替你開心!

各位睇下, 愛情既威力幾咁震hum! 鐵柱都可以變做温柔小白免. 但願各有情人终成卷熟(pardon my 譯音), 世界更美好!

• CS 姐.....俾妳セ春一輪之後好似都係有o的明.....有o的唔明......kikikiki....

Log in to reply