我其實不快樂 我好唔開心 我心裡覺得好孤單 我開始憎一個人 我每晚都一個人在哭

• 有人會陪你既

• 點解喊得咁悽涼呀?男人??

• 點解喊得咁悽涼呀?男人??

• 1個人生活幾耐吖

• 我好唔開心 我覺得自己愈來愈不快樂

每晚我都覺得孤單 會哭 點解

已經7個月啦 我覺得自己已經好番

可以無試 站起來 帶住個仔

但係原來唔係 我無好過 我只係收埋左

我點自可以快樂 我見到個仔會好開心心甜

當自己一個人在家 我就會哭完又哭

我到底需要什麼>>誰人可以告訴我

• 1個人生活幾耐吖

• replied @ 2009-01-08 9:52 pm

有人會陪你既

???邊個 我自己都唔知~

• 有個仔

又點叫一個人?

• sze_CC replied @ 2009-01-08 9:55 pm

我好唔開心 我覺得自己愈來愈不快樂

每晚我都覺得孤單 會哭 點解

已經7個月啦 我覺得自己已經好番

可以無試 站起來 帶住個仔

但係原來唔係 我無好過 我只係收埋左

我點自可以快樂 我見到個仔會好開心心甜

當自己一個人在家 我就會哭完又哭

我到底需要什麼>>誰人可以告訴我

好明顯需要1個可以"依靠"既人啦.....

• 我真的不開心 不快樂 我真係覺得自己好唔岩

我知我唔應該咁 我成日叫自己唔好

但係我控制唔到呀

每到晚上 我覺得我失控的喊

唉!

• 哭既原因只係唔想失去...而家既你要學惜忘記...你明嗎?

• 真係覺得自己好唔岩 <==乜野唔岩?

• 好嘅一面可能喺嗰個衰男人走磋呢

• sze_CC replied @ 2009-01-08 10:04 pm

我真的不開心 不快樂 我真係覺得自己好唔岩

我知我唔應該咁 我成日叫自己唔好

但係我控制唔到呀

每到晚上 我覺得我失控的喊

唉!

同前夫分開幾耐?

• 樓主需要減肥。

• 一個人過當然吾好受, 但總好過同一個見倒會傷心嘅人吖

• 小朋友須要一個開心嘅媽媽. 努力呀

• 男人KTV replied @ 2009-01-08 10:07 pm

哭既原因只係唔想失去...而家既你要學惜忘記...你明嗎?

我知 14年啦 唔係話 一下可以放底

不過我會努力

• 雷 replied @ 2009-01-08 10:14 pm

真係覺得自己好唔岩 <==乜野唔岩?

意思係 呢個世界上有好多人比我慘

我有手有腳 但係就為了這點的事情去不開心不快樂

所以我覺得自己唔岩

• oj replied @ 2009-01-08 10:16 pm

好嘅一面可能喺嗰個衰男人走磋呢

我應該會學會咁睇

• 真話 replied @ 2009-01-08 10:19 pm

樓主需要減肥。

thx~我知道 我努力中 -肥唔係幾天的事

我已經好努力 我在這7個月已經-了40磅啦

• 每個人都有情緒....有時情緒低落係無可避免既...

但係可以積極D面對

既然你有個仔...

咁你既目標當然係想令到佢大個仔...

出人頭地...又或者係健健康康咁成長啦..

呢個都係一個好好既目標

• oj replied @ 2009-01-08 10:25 pm

一個人過當然吾好受, 但總好過同一個見倒會傷心嘅人吖

你講得好岩 我見到佢個腦諗起更多唔開心的事

• oj replied @ 2009-01-08 10:26 pm

小朋友須要一個開心嘅媽媽. 努力呀

我會 我在仔仔面前唔會比佢知我喊

我好掛住我仔仔 唉!

• 雷 replied @ 2009-01-08 10:29 pm

每個人都有情緒....有時情緒低落係無可避免既...

但係可以積極D面對

既然你有個仔...

咁你既目標當然係想令到佢大個仔...

出人頭地...又或者係健健康康咁成長啦..

呢個都係一個好好既目標

我有積極面對 但係當晚上就好難控制

• 努力吧..你地點解會分開...?

• 你個仔吾喺同你住咩? 點都好, 見多啲人好過留在屋裡

• cc ,你搞多次 bbq 囉, 你上次都好開心吖

• 夜晚難受可以點? 早點睡覺囉

• 男人KTV replied @ 2009-01-08 10:31 pm

努力吧..你地點解會分開...?

我答你

是我這個做老婆做的不好

是男方背住我找別的女人尋開心

但是男方說是我的問題

跟別的人說我性冷感

跟人說是因為性格不合

說因為很多的理由

不過這是正常的 人都是會說自己對的

可能在他的腦諗想 人一世 怎能就這樣跟一個女人一世

所以佢要利用他的天賦去開心吧

他這樣想又是對的

• oj replied @ 2009-01-08 10:33 pm

你個仔吾喺同你住咩? 點都好, 見多啲人好過留在屋裡

我個仔暫時去了我媽家

• 路過 replied @ 2009-01-08 10:35 pm

cc ,你搞多次 bbq 囉, 你上次都好開心

你上次有來嗎??

但是我其實不快樂 你知道嗎

• oj replied @ 2009-01-08 10:35 pm

夜晚難受可以點? 早點睡覺囉

你講的岩 我去訓啦

我岩岩封左我前夫msn

因為佢好影響我 到宜家已經8個月到來了

到宜家我都會給你影響

佢的一言一語都叫我傷心

• 我還會把我的手機號碼都改

因為我個心會很想他打給我

但是是不會等到的

所以轉了就不會再白痴的等

我真係好不知所為 人家現任女朋友都開口話我

我抵話的

• 晚安了 好夢了

訓吧 去訓吧

我希望我訓醒可以忘記不該記住的人

• 你有無攞刀追佢吖, 你有無打佢吖.

你一年同佢做愛少吾少過4次吖

如果全部都無或吾喺, 咁叫佢搵過弟二個借口啦

• nite..try smoking, it helps

• 樓主好肥, 佢前夫吾已經啃吾落

• 岩..人係為自已...反正有冇做過自已知..把口係人度咪由佢講囉

• 哥仔, 佢吾開心同佢肥吾肥有乜春嘢關係呀

• 人靚會有番自信架啦

• 明白.. sorry

• 版主..

你只係失去一個唔愛你嘅人,但你最愛嘅仲係你身邊呀(你最親嘅仔)...

相比起你老公失去兩個人(你同個仔),你比佢幸福架啦....

• 我其實不快樂 我好唔開心 我心裡覺得好孤單 我開始憎一個人 我每晚都一個人在哭

妳的一切不開心...其實都是已成過去了....現在...並不是"不開心"它仍在纏繞

著妳.....那而衹是...妳把自已綑綁在它的腳下吧了~~

• 封MSN, 改電話全部是自己呃自己, 個心諗咩自己知, 你唔需要夾硬去忘記佢, 因為14年的感情同埋你無可能做到, 今天開始你應該先為自己安排一下, 比多D嘢自己做, 盡量安排自己多D工作, 調整好自己日常生活的節奏, 到妳充實了自己人生, 呢個男人會起你人生慢慢咁淡忘, 但不會完全消失, 因為你愛過他, 因為他是你兒的爸, 永不滅亡的關係, 不可能删掉的。你要盡量把在乎變做關心, 把愛情變作友情, 把他的說話當作笑話一則 (因為他講同做係兩回事), 再把怨氣呼曬出去, 嘗試跟他做個好朋友, 希望你早日踏回自己的人生路, 不要再被任何嘢去牽制住自己。我同你今日都演變成好朋友, 你再無恨我, 你已經好叻, 我好希望你真的先為自己打算一下, 不要怪我在這多言, 我是真心想你好, 想你活得開心。C~努力!

• Su replied @ 2009-01-09 12:15 pm

封MSN, 改電話全部是自己呃自己, 個心諗咩自己知, 你唔需要夾硬去忘記佢, 因為14年的感情同埋你無可能做到, 今天開始你應該先為自己安排一下, 比多D嘢自己做, 盡量安排自己多D工作, 調整好自己日常生活的節奏, 到妳充實了自己人生, 呢個男人會起你人生慢慢咁淡忘, 但不會完全消失, 因為你愛過他, 因為他是你兒的爸, 永不滅亡的關係, 不可能删掉的。你要盡量把在乎變做關心, 把愛情變作友情, 把他的說話當作笑話一則 (因為他講同做係兩回事), 再把怨氣呼曬出去, 嘗試跟他做個好朋友, 希望你早日踏回自己的人生路, 不要再被任何嘢去牽制住自己。我同你今日都演變成好朋友, 你再無恨我, 你已經好叻, 我好希望你真的先為自己打算一下, 不要怪我在這多言, 我是真心想你好, 想你活得開心。C~努力!

--------------------------------------------------------

真的謝謝你

我已經用了7個月時間 但係我都係做唔到

14年有多啦 我真你好愛�

• CC

再努力吧! 不如同他坐低再傾清楚啦^^

Log in to reply