真係羨慕"珠江寶氣"女主角, 嫁給有錢人, 老公有愛佢

• 下???? 陳豪同第二個第三個上床都叫愛自己老婆呀?
    <br>
    <br>你0的品味都幾複雜架喎~

• 我是單身, 我想識女朋友, 我會好專一對她的, 我讀好多書, 好有文彩, 又識作詩, 我不是搵食男, 也不載面具, 也不洗版, 也不扮人, 我是神人.
    <br>msn: [email protected]

• 你有冇睇架, Terrence 係愛constance, 有女人送上門, 男人有時把持不定都唔出奇

• earthworm
    <br>
    <br>你係神人, 真係唔敢同你做朋友, 可防女朋友

• 咁易就把持不住, 就唔配用個"愛"字啦~

• 愛一個人唔係對方做得幾好, 係對方會唔會有悔意, 同埋會唔會原諒對方, 因為人總會有做錯

• 咁恭喜你, 你一定好容易搵到男人.

• constance replied @ 2009-01-08 12:41 pm
    <br>
    <br>earthworm
    <br>
    <br>你係神人, 真係唔敢同你做朋友, 可防女朋友
    <br>----------------------------
    <br>我好專一的

• 八雲, 改一改你講野d語調, 唔係好多人會知道係你

• 你唔好甘踢爆人地啦,無陰公呀

• 你比佢保持神秘感至得,無陰公呀

• 其實個個都知...haha

• 寧比人知,都莫比人見,無面見人,無陰公呀

• 即係個句男人玩完識返屋企就ok?
    <br>呢個時代應該唔會咁易有呢d女人可以接受到

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-08 1:26 pm
    <br>
    <br>即係個句男人玩完識返屋企就ok?
    <br>呢個時代應該唔會咁易有呢d女人可以接受到
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁所以我咪話佢一定好易搵到男人0羅.

• 無辦法,姣婆守唔到寡,唔上黎講野會死,無陰公呀

• 我之前個女朋友真係咁講過, 原來係佢亞媽教佢 @_@
    <br>可能上一代既女人會易d有咁既思想, 傳統一d

• 我每晚都返屋企

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-08 1:29 pm
    <br>
    <br>我之前個女朋友真係咁講過, 原來係佢亞媽教佢 @_@
    <br>可能上一代既女人會易d有咁既思想, 傳統一d
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁你咪好開心?

• 我要做 earthworm 的女朋友

• 開心就唔會係我ex啦, 而家係老婆, 哈哈
    <br>個陣我好似都無出去玩, 俾盡都係撩下女仔, 口多多
    <br>
    <br>不過講真, 你愈控制得個男人緊, 佢就愈易有反叛心
    <br>所以有呢個concept既女人, 有可能佢既男人係會比較安份d

• 皇額娘, 今晚去妳家瞓好嗎

• 點解無左招牌笑聲 哈 haha ,無陰公呀

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-08 1:32 pm
    <br>
    <br>開心就唔會係我ex啦, 而家係老婆, 哈哈
    <br>
    <br>所以有呢個concept既女人, 有可能佢既男人係會比較安份d
    <br>---------------------
    <br>咁為何散

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-08 1:32 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我只係覺得, 大家係得埋一齊, 就要尊重返對方.
    <br>如果男0既玩得, 咁做女0既一樣都可以.

• haha
    <br>
    <br>你做老翻 earthworm 既女朋友就好喇!唔係我老婆將我六馬分屍都似!哈哈哈

• 踢爆 replied @ 2009-01-08 1:33 pm
    <br>
    <br>點解無左招牌笑聲 哈 haha ,無陰公呀
    <br>-------------------
    <br>不可話愛我 的 haha

• 我無老婆, 不要亂講

• 皇額娘 replied @ 2009-01-08 1:34 pm
    <br>
    <br>Hoyanyatgor replied @ 2009-01-08 1:32 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>-----------------------
    <br>所以我唔玩, 好專一, 妳做我女友好嗎

• 老翻 earthworm
    <br>
    <br>你冇老婆係好正常既!我理解!

• 皇額娘 replied @ 2009-01-08 1:34 pm
    <br>
    <br>
    <br>當然啦, 出去玩個d已經係4-5年前既事
    <br>而家我連女朋友著小d我都話佢, 自己就更加唔會做呢d野

• 但佢有女朋友整水餃過佢食,哈 haha ,無陰公呀

• 今個下午d thread應該會睇到眼花
    <br>麻煩

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-08 1:38 pm
    <br>
    <br>皇額娘 replied @ 2009-01-08 1:34 pm
    <br>
    <br>
    <br>當然啦, 出去玩個d已經係4-5年前既事
    <br>而家我連女朋友著小d我都話佢, 自己就更加唔會做呢d野
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>所以我同我男朋友都講過: 你要去玩, 得, 不過既然你玩得0既, 就唔好奢望我留係屋企等你返黎, 你要去玩, 我都會去, 我一定唔會比面你.

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-08 1:39 pm
    <br>
    <br>今個下午d thread應該會睇到眼花
    <br>麻煩
    <br>
    <br>
    <br>算啦~ 只要自己心水清就好了.

• 皇額娘 replied @ 2009-01-08 1:39 pm
    <br>
    <br>所以我同我男朋友都講過: 你要去玩, 得, 不過既然你玩得0既, 就唔好奢望我留係屋企等你返黎, 你要去玩, 我都會去, 我一定唔會比面你.
    <br>
    <br>男人至怕帶綠帽, 死穴!
    <br>如果條女仲要係正既, 一定仲要修心養性, 哈哈

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-08 1:41 pm
    <br>
    <br>皇額娘 replied @ 2009-01-08 1:39 pm
    <br>
    <br>
    <br>男人至怕帶綠帽, 死穴!
    <br>如果條女仲要係正既, 一定仲要修心養性, 哈哈
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哈哈~~~~ 邊個鐘意比人背叛?
    <br>只不過, 有時有0的野, 你做初一, 我做十五0者.

• 真係羨慕"珠江寶氣"女主角, 嫁給有錢人, 老公有愛�
    <br>
    <br>... 我只會羨慕佢d錢, 哈哈...
    <br>

• 好眼花

• 呢到妹仔大過主人婆

• 我唔講大話, 也不背叛人

• 皇額娘 replied @ 2009-01-08 1:43 pm
    <br>
    <br>只不過, 有時有0的野, 你做初一, 我做十五0者.
    <br>
    <br>呢樣野我都感同身受過, 不過唔係我出去搵食先, 係個ex出去
    <br>結果就係搞到各有各搵, 感情就無聲無色咁無左啦
    <br>把持唔住呢下野, 我覺得除左係因為性格既問題, 仲好講個人既年齡

• 現實上人有錢未必會比你洗....你有冇比事洗佢d 錢先?哈哈
    <br>
    <br>

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-08 1:46 pm
    <br>
    <br>皇額娘 replied @ 2009-01-08 1:43 pm
    <br>
    <br>
    <br>呢樣野我都感同身受過, 不過唔係我出去搵食先, 係個ex出去
    <br>把持唔住呢下野, 我覺得除左係因為性格既問題, 仲好講個人既年齡
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我男朋友以之前0個段戀情, 都係個女0既背叛佢先.

• 踢爆 replied @ 2009-01-08 1:39 pm
    <br>
    <br>但佢有女朋友整水餃過佢食,哈 haha ,無陰公呀
    <br>-----------------
    <br>你踼爆我, 咁我點識女友, 我無大陸女朋友的.

• 皇額娘 replied @ 2009-01-08 1:47 pm
    <br>
    <br>Hoyanyatgor replied @ 2009-01-08 1:46 pm
    <br>
    <br>皇額娘 replied @ 2009-01-08 1:43 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我男朋友以之前0個段戀情, 都係個女0既背叛佢先.
    <br>-------------------------
    <br>我都俾女人背叛過, 我好可憐

Log in to reply