安信兄弟幫到你,有財務問題既朋友,請入!!

• 係0米借錢唔駛還架?.......

• 當然唔係啦..你唔好玩啦

• ivan_fung

2 threads ivan_fung replied @ 2008-12-11 4:16 pm

當然唔係啦..你唔好玩啦

妳條TB妹,又想叫人過澳門吖

睇住國際型警揾妳吖

介妳去澳門審........賤貨

• 咩事,你係唔係打錯野

• 安信兄弟幫到你,有財務問題既朋友,請入!!

乜安信會甘樣賣廣告架

妳呀哥做"差佬"架.......我有無講錯吖....哈哈哈

我會俾妳d料記者

等妳甘能仲意厄人.....haha

• 我睇親安信兄弟0個個廣告, 佢其中一句金句係: 唔洗再比咭數控制.

我第一個反應就係: 妖~~~ 唔比咭數控制, 咪0者係比你地控制0羅.

• 我久唔久就會有0的安信職員打黎問我: 小姐, 你需唔需要借錢呀?

我答佢: 唔需要.

佢又問: 咁你有無債務0既問題呀?

我答佢: 無喎.

佢又問: 咁你需唔需要借筆錢去下旅行咁呢?

我返問佢: 咁借左係咪唔洗還先?

佢: 哦咁好啦唔該曬你, byebye.

• 再低能0的, 可以嗎? replied @ 2008-12-11 4:46 pm

我睇親安信兄弟0個個廣告, 佢其中一句金句係: 唔洗再比咭數控制.

我第一個反應就係: 妖~~~ 唔比咭數控制, 咪0者係比你地控制0羅.

安信更本吾會甘樣賣廣告

我有朋友俾呢條TB厄過去澳門

佢全名叫"馮敏琪"........

以我所知好多人揾梗�

亦有江湖中人吹風揾�

• 碩士生網上騙財判勞教

(明報)12月11日 星期四 05:10

【明報專訊】於浸大修讀會計碩士課程的青年,藉詞騙去女網友的信用卡及密碼,盜去約1.3萬元,青年早前認罪,裁判官昨判刑時指被告十分聰明,加上其電腦和會計知識,難估計會再干犯何類案件,又曾棄保視法紀如無物,故判入勞教中心,被告聞判後即場暈倒,其母也衝到犯人欄哭罵。

被告成柏傑(21歲)亦無緣參加今天舉行的畢業禮,裁判官引述感化官報告,認為被告的悔意只屬表面,他曾聲稱因要讀書而棄保潛逃,官則斥他視法律如無物,不理法庭的命令,顯示出他不對別人負責,對社會、家人傷害甚大。

案情指出,被告去年7月透過MSN 結識22歲女事主,自稱是會計師和AIG保險經理,可借錢給她找卡數。被告相約事主在7月20日見面,聲稱要存錢入事主的戶口而取得其信用卡和密碼,偷去近1.3萬元。

【案件編號:ESCC4819/08】

• 香港人就係咁,小小事,可以有咁多野講.勁...十分佩服你地,咁多意見

• 無, 我只不過係想反映一下本人0既意見咁0者.

既然呢到竟然有安信0既人, 咁你都好應該聽下大眾0既意見0既~ 話曬我地香港人都係你0既客仔.

• 香港人就係咁,小小事,可以有咁多野講.勁...十分佩服你地,咁多意見

甘妳边間門市吖,咩直線no.吖

員工証件幾号吖

email呢

我想借吖

去边度揾妳"傾"吖

• 唔好啦...你地咁驚...唔好啦...我唔想妳地咁驚...嚇親你地就唔好啦!

• 一向都唔會同0的斯文大耳窿借錢架啦.

• ivan_fung replied @ 2008-12-11 5:11 pm

唔好啦...你地咁驚...唔好啦...我唔想妳地咁驚...嚇親你地就唔好啦!

我唔驚吖

我想借吖

点聯絡妳呢

• ivan_fung

2 threads ivan_fung replied @ 2008-12-11 5:11 pm

唔好啦...你地咁驚...唔好啦...我唔想妳地咁驚...嚇親你地就唔好啦!

好似妳驚多D喎

唔駛怕,差人無甘快揾到佢既

查妳I.P点都要3日

我地傾多陣先啦.........haha

Log in to reply