係yahoo友緣人度,遇到呢件騎哩精神病人. 點解d 仔會咁ge質數架 OMG

• 精神男 :

接收時間:2008-12-02 03:40:32 最近有D 心鎖自己解不開 ...

看全

我回覆 ;
    寄出時間:2008-12-03 00:18:51

精神男 :
    接收時間:2008-12-03 11:07:55 

幾本上你都沒心

你不會比電話...我 ar
    我已看透這世界 .......人與人之間互相猜疑大家不信大家
    例如交朋友我己拿出真心但後來是怎樣
    工作上好似打仗戰場你對人仁慈一是戰死沙場
    這世界己沒有好人
    我相信只得100分至1是好人
    我曾做好人但後來比人線..........
    天使同魔鬼只得一線之差
    我是中間位置 因為你不太信人

我回覆
    寄出時間:2008-12-04 22:33:52

精神男 :

接收時間:2008-12-05 13:58:38

my phone hk 9XXXXX6
    maca...u 853 6XXXXXX7
    china1XXXXXX3
    是否好有成意比甘多電話你 但不要想錯我不是取便比電話人
    你看我第一次 mail比你問候語

wait u call find hei
    any times call me 沒有人聽留言 send mobile message ok
    你可以說你 香港電話 可以直接talk

我回覆 :

寄出時間:2008-12-07 16:46:23

i see. thx

精神男 :

接收時間:2008-12-10 03:54:26
     寄出時間:2008-12-10 10:48:13 你D甘吮人得罪人多
    遲早比天收 不早朋友 ar 是l...a 但
    積下d D 口得 吃屎 la你

呢個人外貌唔差,不過,講d野係咁樣, 嚇死人
    好在無真係去識,如果唔係後果不堪設想

真係得啖笑.....不過笑完,就好灰................

• 呢條人好似有精神分裂咁既 ~

好得人驚咁喎.....

• 係.....真係一額汗....=.=......

好在無識到,

阿彌陀佛.

• 唔知佢點同人溝通呢

• 我相信唔會有人采佢

• 你識左佢幾奈啊 ?

可能係佢既生活圈子�堶掖�冇咩朋友

所以難得係YM識到你,咪想特別同你做一步既朋友囉

• 不過佢用錯左表達方法啫

• 乜妳"貢"好彩吖..........哈哈哈

• 係 yahoo 開左個 acc

不過都無咩玩

9成都係用假相

約左出齊

完全唔同樣

即刻走人

• 你係男or 女???

我好少meet , 因為100個message 可能只係得1個會可以試下contact, 其他果d真係好唔得...

哈哈哈..你仲潤我..>_<...今勻真係食驚風散

• 有問題

我生活圈子都好細,我都好多煩惱..

不過,咁ge表達. 我真係唔夾啦.

• .

• 哈哈哈 replied @ 2008-12-10 10:32 pm

乜妳"貢"好彩吖..........哈哈哈

-----

haha

• 咁呢個男人用既表達方法我相信冇人可以接受到既

YM真係咩人都有.同埋大個男人有九個都係揾女仔講 sex

我自己係男仔,但係都有男仔揾我講 sex.激死.....

• 有問題

哇..........咁經典ya??? 笑死wor

過程點??? 講來聽下~~~等我笑下

• 咁YM都會有d基佬黎既 ~

仲有d可能以為我係女仔咪亂問囉 ~

總之YM�堶惚坐H都人啦 ~

• 但你info 係有寫出來ma.

所以YM度, 我開左A/C 幾年,見唔到超過5個人

• 好攪笑. 會唔會係佢部電腦有問題呢. 將打出黎既字自動掉哂位呀! 呢個function都幾特別喎

• 或者佢真係一位精神病人呢

• Umbrella....

你真係好, 咁安慰我...

• 咁我係info�堶捻N打我係男定女,所以咪搞成咁囉

• melissa replied @ 2008-12-10 10:56 pm

Umbrella....

你真係好, 咁安慰我...

或者佢唔知自己有病呢

• 大弟

或者佢唔知自己有病呢

咁我仲驚驚驚驚

• .

• 呢個人外貌唔差 & 9成都係用假相

hahaha

• 經濟唔好,所以越黎越多傻人出現~

• 好可怕......不過緣份呢樣野話來就來, 話走就走...

• 題外話...

有次youtube"遇到" 『思覺失調大師 』, 呢位大師係HK係米好heat ga? 真係唔比佢笑死都比佢笑到個肚秋著秋著.

• 我喺友緣人都好耐,見過唔少女士,由ICQ年代到友缘人呢十幾年大大話話見過超過100人,唔知有冇見過你呢? 我見過嗰啲我認為ok嘅到�M家都仲做到朋友嘅。但而家我冇做VIP所以再add唔到人,因為我覺得YM度黎嚟去去都係嗰啲人,大陸落嚟又有,離婚有仔女又有,即使後生女嘅一般學歷都唔高,又唔識英文,佢講嘅嘢我明,但我講嘅嘢佢唔明,各行各業都有,人流比較複雜,不過諗番起見過嘅女性各有各嘅故事,充實咗我人生,係最大得著。所以而家諗緊有冇第二啲圖徑識人。最好係識啲做銀行嘅banker, 或者Big 4做嘅,律師行做嘅都可以,有冇辦法呢?

• 呢個人好好笑.

當笑話都幾好

嘻嘻

• 多謝! 能帶俾女士歡樂係我嘅榮幸!

• 研究員,都好幾張生活照bor,

不過,都有呢d可能。。。@@

• 我夠貼D 貓照片

吾通我系隻貓......吉吉吉

• 研究員。。

@@。。。

希望唔好再遇到呢d人

又或著, 你地特然見到有個人發癲咁鬧我。

咁實有可能係呢為"精神男"發現左我講佢。

• 版主, 睇開d啦, 唉...

我都在網上見過d奇離百怪的人

某收費網上有人話徵女友, 話自己做建築師,

咪又係穿著浴袍等你開cam

咁白痴都有??

• 版主, 妳都無謂再理呢d人, 網上遇度的人,

o岩傾咪傾下, 唔o岩就當見識下、笑下算啦

最緊要識得保護自己就夠了

• Yes ar 版主

話自己做律師o既想玩group又有

呢d網站要俾錢加嘛﹖真千奇百怪

• 我都有玩過YM~成日都遇到呢D人,不過我通常睇完第一個MSG都唔會覆=P

連理佢都嘥氣...哈哈!!

• 大部分人或多或少都有點"精神病"

分別只係我們之間能夠溝通

所以能夠視彼此為"正常人"

或許他不能"理解"我們的世界

同樣地

我們也無法進入他的世界一樣~

• hahahaha~~~ luckily, u won't connect with him later on~ i think he is crackers when he chated with u.

• 條友仔比我'哄'佢話要post 佢d 資條後,唔咁再send d 發癲message 來,

哈哈哈.....

呢d真係濺骨頭, 出爐鐵

• melissa : 妳意思係同佢講話要post佢d資料上網嗎?!

haha...好啊...登曬佢d資料出黎

賤骨頭,出爐鐵...正

我覺得有d人真係咁ga喎,見妳唔癲就不停發神經,搔擾妳,講埋d9唔撘8,精神錯亂既說話,表達能力有問題,妳越係忍佢就越踩過d,點知一見到妳識還擊就笠水狗咁......

對付呢d人係要用呢招 : 好佬怕爛佬,爛佬怕潑婦

• 可以不理

Log in to reply