有個女仔,我做親乜野,講親乜野,佢都要鬧我;其實佢係咪暗戀我? 想引起我注意佢?

• <font size="4">其實我唔識佢,淨係知佢好似叫michelle<br />wakakakakaka</font>

• 咁簡單
    <br>
    <br>因為你做咩都錯囉
    <br>人地鬧正路呀
    <br>好出奇咩?

• 會唔會佢係你以前ONS既對像呀?
    <br>搞大左佢個肚又唔理呀?

• apple replied @ 2008-12-06 11:47 am
    <br>
    <br>咁簡單
    <br>
    <br>因為你做咩都錯囉
    <br>人地鬧正路呀
    <br>好出奇咩?
    <br>
    <br>==================================
    <br>
    <br>就算係我做錯野,我又唔識佢,點解佢要花時間鬧我? 呢D係咪叫乜鬼野"愛之深,責之切"呀?? wakakakakaka
    <br>

• <br>係呀係呀係呀
    <br>佢好鬼死愛你呀
    <br>佢就黎日日吊住你尾
    <br>目及住你做咩,見你做咩都鬧你
    <br>佢鬧你即係kiss你,打你即係攪你呀
    <br>滿意未?

• 因為你on能9攞...唔diu你diu邊個...
    <br>不過又係你成日問埋啲諗多咗嘅問題...

• 之但係我對佢無意思麻,我應該點樣拒絕佢好??

• 無意埋追佢攞....追追吓就有架啦!!!

• hi bat
    <br>做咩一早特登開個thread比人鬧呀你?

• batmanhongkong replied @ 2008-12-06 12:01 pm
    <br>
    <br>之但係我對佢無意思麻,我應該點樣拒絕佢好??
    <br>---------------------
    <br>你不能拒絶, 只能接受, 哈

• honeyhg replied @ 2008-12-06 12:07 pm
    <br>
    <br>hi bat
    <br>做咩一早特登開個thread比人鬧呀你?
    <br>
    <br>================================
    <br>
    <br>我開玩笑之麻,不過你出聲,咁我就變返正常啦

• 你會幾正常呢﹖
    <br>come on bat show me how haha

• cause you a stupid lor, so you 做親乜野,講親乜野,佢都要鬧 死港男

• batmanhongkong
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你好多仇家wo........哈哈

• 係咪燥狂症呀?

• 應該係"童年陰影"
    <br>
    <br>無乜人同呢班"女女"吹水
    <br>
    <br>

• 咁又唔好一竹打哂一船人..我都係佢同類!
    <br>
    <br>不過我唔似佢開口埋口叫人收被~
    <br>
    <br>大熱天時收番張被都正常, 呢排得十幾度...都係叫人收啦收啦咁,都唔知佢點解咁憎人曬被?!!

• Hakka
    <br>
    <br>我只係覺得佢地好口材
    <br>
    <br>特別係apple,真係俾佢笑Q死

• 我成日諗如果呢幾位真係ladies, 點解d "口材"咁了得??
    <br>
    <br>我係男人就真係接受唔到女友咁"豪爽"啦, 我都寧願回歸祖國搵個村姑算啦~_~

• <br>
    <br>我成日諗如果呢幾位真係ladies, 點解d "口材"咁了得??
    <br>
    <br>我特別中意apple呢d女仔wo
    <br>同呢d女仔喺屋企都吾會悶啦........哈哈哈

• 你~~~~~~係咪有隱性被虐狂?!
    <br>
    <br>我會頂唔順呢種, 忍唔到手會一個煎pan車埋去^o^

• 我係男人就真係接受唔到女友咁"豪爽"啦, 我都寧願回歸祖國搵個村姑算啦~_~
    <br>
    <br>我就"支持"hk女仔多d
    <br>hk仲有好多好女仔既
    <br>佢地怕俾仔厄咪"起曬貢"囉

• 你都幾~~~~~~~~~^_^
    <br>
    <br>呢句真, 我識有位小姐同男友夾錢買樓諗住結婚...
    <br>最後都攪到一鑊粥...錢又駛埋,最後都係拿反d渣&一殼眼淚!

• 你~~~~~~係咪有隱性被虐狂?!
    <br>
    <br>唔係,只不過呢d女仔揾"防護罩"保護自己啫
    <br>
    <br>我又吾介意佢"巴"wo
    <br>因為我仲X巴囉...........哈哈哈
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 你咁明白港女, 你honey真係有福!
    <br>
    <br>如果d人明白男人係要尊重,女人係要錫...咁呢度就唔駛咁嘈囉!

• <br>Hakka
    <br>2 threads Hakka replied @ 2008-12-06 8:44 pm
    <br>
    <br>你咁明白港女, 你honey真係有福!
    <br>
    <br>如果d人明白男人係要尊重,女人係要錫...咁呢度就唔駛咁嘈囉!
    <br>
    <br>男人對住愛人咪由係1個"細文仔"
    <br>

• apple replied @ 2008-12-06 11:58 am
    <br>
    <br>妖
    <br>係呀係呀係呀
    <br>佢好鬼死愛你呀
    <br>滿意未?
    <br>=======================================
    <br>ummm, 我睇漏左d精彩野添! 唔怪得你中意呢位小姐...佢燥得黎率直, 率直之中帶點坦白...
    <br>
    <br>鬧你即係錫你,打你即係攪你...WoW
    <br>咁你都要為佢開番個thread啦^^
    <br>

• batman, 唔好再玩野啦, 你真係好過份, 但又真係好搞笑

• Hakka
    <br>2 threads Hakka replied @ 2008-12-06 9:05 pm
    <br>
    <br>apple replied @ 2008-12-06 11:58 am
    <br>
    <br>妖
    <br>係呀係呀係呀
    <br>佢好鬼死愛你呀
    <br>滿意未?
    <br>=======================================
    <br>ummm, 我睇漏左d精彩野添! 唔怪得你中意呢位小姐...佢燥得黎率直, 率直之中帶點坦白...
    <br>
    <br>鬧你即係錫你,打你即係攪你...WoW
    <br>咁你都要為佢開番個thread啦^^
    <br>_____________________________________
    <br>
    <br>我都有諗過"開名"揾佢架..............哈哈哈
    <br>
    <br>

Log in to reply