認真尋找有緣/有要求的女仕, 請花一分鍾入來看看.謝謝!

• 致有緣的女仕,

我行年將近30, 已婚, 運動型男士(冇大肚腩+冇甩頭髮問題),
    樣子適中以上,個人衛生潔淨,身高 5"10.受過高等教育,在顧問公司工作.
    本人為人斯文, 思想成熟, 但樣貌比歲數年青, 冇不良嗜好, 不煙少酒, 從不嫖妓/ONS.

因自覺性需要有增加的跡像, 現想找尋對性需要有要求的女仕一位,25至40歲, 一起享受性的樂趣, 從而舒解生活的壓力.

有意的女仕可以用MSN/EMAIL找我,我們一起傾計,看看我們是否也是對方理想的性伴侶.

如果閣下為濫交者,吸毒者,追尋真愛者 or 衹系想揾人傾計,不用add我啦.

我很認真的找尋有相同問題的女仕,一起解決對方的需要.

MSN/Email = [email protected]

• 結咗婚搵 sp, 思想有幾成熟? 有高等教育又如何, 同讀屎片無分別.

影衰曬d男人

• 又有膠topic 有性需要咪去叫雞囉 少少錢都慳 你真係慳d啦

• 請勿人身攻擊, 結咗婚唔代表性生活沒有問題,我們有去家計會作深層了解, 發現太太有情緒病,嚴重認晌性生活, 而我因為唔想婚姻破裂,才出此Post. 本人打從心底不想嫖妓, 害怕性病加上本人真的不好嫖. 所以懇請各位請勿人身攻擊, 心存感激.

• 咁你有冇諗過如果你老婆知道你出呢个thread又會點呢? 點解你咁自私ga, 你老婆宜家有病你重要顧你d性需要, 咁吾尊重婚姻就吾應該結婚啦!

• 你地已結成夫婦, 夫妻一場, 同為一體, 你太太有病, 你就出軌, 唔能夠同佢一起面對問題, 仲講到唔想婚姻破裂咁偉大, 真係令人不安

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 1:34 pm

請勿人身攻擊, 結咗婚唔代表性生活沒有問題,我們有去家計會作深層了解, 發現太太有情緒病,嚴重認晌性生活, 而我因為唔想婚姻破裂,才出此Post. 本人打從心底不想嫖妓, 害怕性病加上本人真的不好嫖. 所以懇請各位請勿人身攻擊, 心存感激.

--------------------

你做的事合情合理就不會俾人攻擊.

你都30歲人,又話受過教育, 你是道德是什麼?

你的行為和野獸一樣, 不配稱呼你做人.

是否家計會叫你去同另一個女人上床, 去解決你的問題? 不要用這三歲小孩都不信的藉口來解釋你的畜生般的行為.

每個人都有性需要, 識 control 就是人, 你只是個害有性病, 唔敢叫雞的畜生.

• girl replied @ 2008-12-04 1:43 pm

咁你有冇諗過如果你老婆知道你出呢个thread又會點呢? 點解你咁自私ga, 你老婆宜家有病你重要顧你d性需要, 咁吾尊重婚姻就吾應該結婚啦!

----------------------

依d咪用下體諗嘢的畜生, 佢結婚都是因為想做愛, 無得做, 咪搵另一個囉

• umbrella replied @ 2008-12-04 1:44 pm

你地已結成夫婦, 夫妻一場, 同為一體, 你太太有病, 你就出軌, 唔能夠同佢一起面對問題, 仲講到唔想婚姻破裂咁偉大, 真係令人不安

------------------------

我喜歡真小人, 好過假好人囉, 不知所謂, 敢做唔敢認

• 八雲, 真係少有的熱血青年

• 如果我話比你地聽, 個病係因為佢有第三者而衍生出來的, 你覺得我這樣做也很不對嗎........

• 要一起享受性的樂趣, 從而舒解生活的壓力<<----

阿生, 你講來講去, 都係找d 良家婦女解決性需要. 又想鹹濕, 又怕中招.

老實講, 你老婆有情緒病,你作為你老婆的老公, 你根本沒有作仕何老公的責任.

老婆有病不想做愛, 你就出去找女人. 還拿老婆有病作借口.....你都好cheap.

你唔好影衰我們這些有識之士.

• 就算係第三者衍生出來你都吾應該咁做呀, 你呢d吾係叫維持婚姻而係報復咋!

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 1:49 pm

如果我話比你地聽, 個病係因為佢有第三者而衍生出來的, 你覺得我這樣做也很不對嗎........

---------------------

100%, 你不對, 你想講佢錯你就要錯, 大把人跳樓, 你唔去, 講嘢前用吓個腦, 不要下體諗嘢, 咁你就不會成日俾人插, 哈

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 1:49 pm

如果我話比你地聽, 個病係因為佢有第三者而衍生出來的, 你覺得我這樣做也很不對嗎........

-----

噢....原來係咁

唔會話你好不對, 但都一定唔會係對

• 你人品好, 有第3 者出現, 你同你老婆都可以渡過到.

你自己檢討下.

• 你認為你接受唔到, 你可以離婚, 離婚後你同邊個女人都無所謂, 但你有老婆, 你攪其他女人就一定是你唔啱

• 八雲兄, 請你說話客氣點. 大家都是人, 我只是明確地道出我的需要, 你要是不喜歡的話, 請不要理會我這個Post, 我不希望在這裡有不必要的誤會, 如果我說話中有得罪閣下,請多多包函, 不用那麼激動, 平心討論吧.

• 從不嫖妓/ONS.

因自覺性需要有增加的跡像, 現想找尋對性需要有要求的女仕一位,25至40歲, 一起享受性的樂趣, 從而舒解生活的壓力.

好好笑囉!講自己平時唔出去滾,而家有需要想出去滾。睇完真係笑左呀我。

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:02 pm

八雲兄, 請你說話客氣點. 大家都是人, 我只是明確地道出我的需要, 你要是不喜歡的話, 請不要理會我這個Post, 我不希望在這裡有不必要的誤會, 如果我說話中有得罪閣下,請多多包函, 不用那麼激動, 平心討論吧.

------------------------------

原來我都誤會左你係狗公, 原來你係人, 真係唔好意思。

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:02 pm

八雲兄, 請你說話客氣點. 大家都是人, 我只是明確地道出我的需要, 你要是不喜歡的話, 請不要理會我這個Post, 我不希望在這裡有不必要的誤會, 如果我說話中有得罪閣下,請多多包函, 不用那麼激動, 平心討論吧.

-------------------------

你不只得我, 是得罪了全世界大部份的人

• 你講出你的需要無問題, 但請講真話, 不要假仁假義

• 點解唔直接講話想滾又怕d雞有性病同唔想比錢呀!

• 首先多謝umbrella的客觀見解,我也認為我的做法不是最好的做法.....

我唔想離婚, 這是一定的. 第3者覺得你有老公冇所謂 + 老婆喜歡玩 + 我唔鍾意出去玩 = 做成今天的局面 , 好奇講得好對, 但我有檢討過, 只是未有最好的解決辦法而已....

• 其實如果想件事好d, 我諗你係出面搵人解決性需要, 會令到件事仲差

• 鹹蟲見得多, 滿口理由的鹹蟲都真係見得少.

阿奇生阿奇, 真係奇中之奇.

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:14 pm

首先多謝umbrella的客觀見解,我也認為我的做法不是最好的做法.....

我唔想離婚, 這是一定的. 第3者覺得你有老公冇所謂 + 老婆喜歡玩 + 我唔鍾意出去玩 = 做成今天的局面 , 好奇講得好對, 但我有檢討過, 只是未有最好的解決辦法而已....

請問你, 未結婚和無女朋友, 點樣解決你性需要呢

• 我個人認為, 如果仲想挽救你地既關係, 就唔好『請外援』了

• 老婆喜歡玩 + 我唔鍾意出去玩===>但唔代表你可以出去滾喎

我唔想離婚, 這是一定的====>咁你咪on居囉

去搞d結左婚既, 你又搞人老婆

你又唔會離婚, 搞d 未結既仲狗

點講都係你賤

• 做壞事的人都鍾意俾個藉口自己 ga ma, 哈

• 點解唔直接講話怕d雞有性病!我唔想因為我既見解/成見而去抵委性工作者,

我不明白為什麼好像得罪了你們很多似的...........

• 賤就賤啦!

話時話分分鐘都係作故仔講到身世可憐咁

作都作成咁

• xXSheepXx replied @ 2008-12-04 2:20 pm

老婆喜歡玩 + 我唔鍾意出去玩===>但唔代表你可以出去滾喎

我唔想離婚, 這是一定的====>咁你咪on居囉

去搞d結左婚既, 你又搞人老婆

你又唔會離婚, 搞d 未結既仲狗

點講都係你賤

love you very much, 講曬人一個人應該講的說話.

不過一個受過高等教育的畜生唔知識唔識聽人話呢, 哈

• 點解唔直接講話怕d雞有性病!我唔想因為我既見解/成見而去抵委性工作者,

----------

唔好拉開話題啦

無人叫你0係度出post講d咁既野

我地洗咩尊重你呀?

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:21 pm

點解唔直接講話怕d雞有性病!我唔想因為我既見解/成見而去抵委性工作者,

-----------------------------

咁你重新入去由幼稚園讀起, 學吓咩叫道德, 哈

• xXSheepXx replied @ 2008-12-04 2:23 pm

賤就賤啦!

話時話分分鐘都係作故仔講到身世可憐咁

作都作成咁

算啦, 畜生識打字, 已經好叻啦, 妳還要他作文攞高分, 哈

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:21 pm

點解唔直接講話怕d雞有性病!我唔想因為我既見解/成見而去抵委性工作者,

---------------------

由頭到尾無人叫過妳去叫雞, 只是你的雞蟲發作, 哈

-----

因為我份人....嫉惡如仇

我呢種人, 好唔鍾意人地搵藉口做衰野, 一d堅持都無, 太軟弱了

• 就你有你呢d成日話自己受過高等教育既人做埋哂講埋哂d咁既野

搞到我地大學生受人歧視啦

你做d咁既野講d咁既野時, 唔該唔好仲達你係受高等教育la

真係好樣衰呀

• xXSheepXx replied @ 2008-12-04 2:24 pm

----------

唔好拉開話題啦

無人叫你0係度出post講d咁既野

我地洗咩尊重你呀?

佢已經歪理入腦, 要睇醫生的人是佢, 不是佢老婆, 哈

• Kindaichi

我支持你,你其實清楚列明要求姐, 唔駛花大家時間,好過d騙人果d多多聲

• 因為我份人....嫉惡如仇

講出了我的心聲, 多謝你

• umbrella replied @ 2008-12-04 2:27 pm

Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:21 pm

-----

我呢種人, 好唔鍾意人地搵藉口做衰野, 一d堅持都無, 太軟弱了

---------------

咪係, 要做衰人, 都要做個切底的衰人, 哈

• umbrella replied @ 2008-12-04 2:17 pm

我個人認為, 如果仲想挽救你地既關係, 就唔好『請外援』了

那我再試試努力修補我跟她的關係吧, 說到底, 你也覺得請外援也是不該要的做法嗎?

八雲你問, 未結婚和無女朋友, 點樣解決你性需要呢

我一開始已經說明"自覺性需要有增加的跡像", 表示以前我對性需求不大, 加上我自成年以來, 沒有冇女朋友的日子, 所以真的答不到你無女朋友點樣解決性需要

• foon replied @ 2008-12-04 2:28 pm

Kindaichi

我支持你,你其實清楚列明要求姐, 唔駛花大家時間,好過d騙人果d多多聲

---------------

rubbish

• xXSheepXx replied @ 2008-12-04 2:29 pm

講出了我的心聲, 多謝你

-------------------

x2

• 學下打飛機啦, ok?

• 因自覺性需要有增加的跡像, 現想找尋對性需要有要求的女仕一位,25至40歲, 一起享受性的樂趣, 從而舒解生活的壓力.

===================================

唔係性工作者一定唔會有性病既咩~駛唔駛同你做之前要俾驗身報告你睇先~~!?

• 我自成年以來, 沒有冇女朋友的日子

-----

即係話你和你以前的所有女朋友都上過床? 唉.....報應

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:30 pm

umbrella replied @ 2008-12-04 2:17 pm

我個人認為, 如果仲想挽救你地既關係, 就唔好『請外援』了

那我再試試努力修補我跟她的關係吧, 說到底, 你也覺得請外援也是不該要的做法嗎?

八雲你問, 未結婚和無女朋友, 點樣解決你性需要呢

我一開始已經說明"自覺性需要有增加的跡像", 表示以前我對性需求不大, 加上我自成年以來, 沒有冇女朋友的日子, 所以真的答不到你無女朋友點樣解決性需要

------------------------

真是藉口多多, 請問你成年是幾多歲? 除非你的發育有問題, 我就11歲已經發咗育, 你唔好話我知, 你11歲已經拍拖, 和同妳女友上床, 哈

Log in to reply