三五知己

• 朋友有好多,但人太多,事非就自然多!但真的交心就好少,好想找三五知己,有需時可以幫助,閒時又可以出來把酒談天,唔知有無人同我一樣想法?

• 有女人的地方自己有是非

• 有~

我是個男的~

• 豆蔔 replied @ 2008-11-27 1:04 pm

有女人的地方自己有是非

=================================

你好!這个是定律?所以有時想人少少!

• 不過呢度d男人攪事多過女人

• 畢~

你期望一男一女 ?

• 哇!! replied @ 2008-11-27 1:07 pm

有~

我是個男的~

==================================

男男女女,年紀,靚唔靚,對我無所為!

• 畢~ 你做邊行? 身邊唔多朋友咩?

• 嘉雯 replied @ 2008-11-27 1:07 pm

不過呢度d男人攪事多過女人

==================================

可已見得?

哇!! replied @ 2008-11-27 1:08 pm

畢~

你期望一男一女 ?

===================================

唔一定!三加五 = 八 ,最好十个留下!

• 其實任何地方都有是非,問題是會否像回力刀一樣傳回自己耳中, 反之如果有個平台,如 she.com便方便諸事多口者發言而已

• 有需時係咪可以"友誼波"?? hahahha:P

• 哇!! 哇!! replied @ 2008-11-27 1:11 pm

畢~ 你做邊行? 身邊唔多朋友咩?

========================================

就係太多酒肉朋友,有時想人少少,傾吓計都好難!

• >> 唔一定!三加五 = 八 ,最好十个留下!

放心~

我諗呢道搵食既多

鍾意傾計做朋友既少

吹得兩吹.. 好快人影都唔見 :P

• 9394,新相!

• edk9394 replied @ 2008-11-27 1:13 pm

有需時係咪可以"友誼波"?? hahahha:P

========================================

我个个星期都去練波,你有無興趣先?

• dotdot - 得意?? 唔知有冇人落答?? kekeke:P

• 我都想放工後可以搵人出黎飲下野吹下水

但又唔係劈酒果隻

• 畢留名 replied @ 2008-11-27 1:12 pm

嘉雯 replied @ 2008-11-27 1:07 pm

可已見得?

哇!! replied @ 2008-11-27 1:08 pm

畢~

你期望一男一女 ?

===================================

======================================

你睇下唱女多定唱仔多咪知lor

• 畢~ 邊隻波 ?

• 豆蔔 replied @ 2008-11-27 1:12 pm

其實任何地方都有是非,問題是會否像回力刀一樣傳回自己耳中, 反之如果有個平台,如 she.com便方便諸事多口者發言而已

===================================================

少D功力都都比人逃汰

• 哇!! replied @ 2008-11-27 1:17 pm

我都想放工後可以搵人出黎飲下野吹下水

但又唔係劈酒果隻

============================================

me too, 想有個地方hea

• 畢留名

鍾意打乜嘢波?

• 本人喜歡飲酒煙霧離漫的環境多些 ^^

• 畢留名 replied @ 2008-11-27 1:16 pm

edk9394 replied @ 2008-11-27 1:13 pm

有需時係咪可以"友誼波"?? hahahha:P

我个个星期都去練波,你有無興趣先?

===>骨頭老化, 一踢就散!

• 有時三五知己又真係開心過一大班人架~

• 哇!! replied @ 2008-11-27 1:17 pm

我都想放工後可以搵人出黎飲下野吹下水

但又唔係劈酒果隻

=======================================

大家知同道俠!吓吓劈醉左可必尼?

• 但係 s 版果班酒鬼又太多是是非非叫人郤步

• MissHo replied @ 2008-11-27 1:21 pm

有時三五知己又真係開心過一大班人架~

=========================================

你次次都一大班wor

• 如果同朋友去樓上cafe吹下水, 傾心事, 都幾寫意

• 嘉雯 replied @ 2008-11-27 1:18 pm

畢留名 replied @ 2008-11-27 1:12 pm

嘉雯 replied @ 2008-11-27 1:07 pm

可已見得?

畢~

你期望一男一女 ?

======================================

你睇下唱女多定唱仔多咪知lor

=====================================

早排見到D!

• 嘉雯 replied @ 2008-11-27 1:22 pm

你次次都一大班wor

唔係架, 尋晚食宵夜都只係3個人咋~~~

回家時本來想打俾你, 不過我見2點, 你都應該散曬~

• 哇 replied @ 2008-11-27 1:18 pm

畢~ 邊隻波 ?

================================

i like football ! how about you ?

• 少D功力都都比人逃汰<<<<<<<<<不用消失,只會給留下者笑話

你要明白,當別人和你說"不用太認真時"只是因為別人也不認真,和若干類似的一群做朋友,也只限於酒水之間,當酒醒之時, 比同事更陌生

• 太好笑

• Fernando replied @ 2008-11-27 1:23 pm

如果同朋友去樓上cafe吹下水, 傾心事, 都幾寫意

=================================================

你仲吾仲意football ! 樓上cafe吹下水, 傾心事, 都幾寫意,good idea !

• Fernando replied @ 2008-11-27 1:23 pm

==================================================

幾時?

MissHo replied @ 2008-11-27 1:24 pm

嘉雯 replied @ 2008-11-27 1:22 pm

你次次都一大班wor

唔係架, 尋晚食宵夜都只係3個人咋~~~

回家時本來想打俾你, 不過我見2點, 你都應該散曬~

===============================================

我點幾鍾仲o係tst呀, 下次唔好諗咁多la, 打比我la

• 我好耐無踢, 以前都可以踢下左右翼架

你係邊頭踢, 我都想郁下 ~ haha

• 嘉雯 replied @ 2008-11-27 1:26 pm

我點幾鍾仲o係tst呀, 下次唔好諗咁多la, 打比我la

OKOK~下次打俾妳問左先~^^V

• 畢留名 replied @ 2008-11-27 1:25 pm

Fernando replied @ 2008-11-27 1:23 pm

=================================================

你仲吾仲意football ! 樓上cafe吹下水, 傾心事, 都幾寫意,good idea !

睇我張相都知, 我係足球迷, 睇同踢都鍾意.

我試過同呢度既網友去呢d地方食飯飲嘢傾計, 無所不談, 都幾開心架.

我同D FD都好鐘意去CAFE, 可以坐耐D慢慢傾~~

• 豆蔔 replied @ 2008-11-27 1:24 pm

少D功力都都比人逃汰<<<<<<<<<不用消失,只會給留下者笑話

你要明白,當別人和你說"不用太認真時"只是因為別人也不認真,和若干類似的一群做朋友,也只限於酒水之間,當酒醒之時, 比同事更陌生

===========================================================

可能我太認真了

• 多做運動有助發洩情感,好事一件

• 嘉雯

呢個月既事, 個朋友都係呢度識, 雖然大家都係第二次見面, 但係就好似識咗好耐咁, 大家都傾得好開心

• 可能我太認真了<<<<<<<<<<<<<同道中人

• MissHo replied @ 2008-11-27 1:29 pm

Fernando replied @ 2008-11-27 1:23 pm

最緊要係果度無人食煙, 我好怕人食煙

• Fernando replied @ 2008-11-27 1:30 pm

嘉雯

呢個月既事, 個朋友都係呢度識, 雖然大家都係第二次見面, 但係就好似識咗好耐咁, 大家都傾得好開心

============================================================

下次叫埋我得ma, 我都鍾意坐cafe多過bar架, 因為我唔飲得酒

• 嘉雯 replied @ 2008-11-27 1:33 pm

Fernando replied @ 2008-11-27 1:30 pm

嘉雯

============================================================

下次叫埋我得ma, 我都鍾意坐cafe多過bar架, 因為我唔飲得酒

得, 不過我怕會悶親妳....

係喎, 妳識吾識豬仔?

• 哇 replied @ 2008-11-27 1:26 pm

我好耐無踢, 以前都可以踢下左右翼架

你係邊頭踢, 我都想郁下 ~ haha

shatin or 跑馬地!

• Fernando replied @ 2008-11-27 1:31 pm

MissHo replied @ 2008-11-27 1:29 pm

最緊要係果度無人食煙, 我好怕人食煙

==========================================

有冇D露天cafe !

• oh, 太遠lu ~

咁大個人真係好似無乜知己

其實有兩三個已經好好

Log in to reply