[點解]香港大部份男人自私自利無耐性,唔識體貼,急功近利,小家唔識大體, 斤斤計較 ,小事化大成個女人咁樣?

• <p><br /></p>

• 想得到最好,又不願付出

• 同個女人去開房, 都話要 AA 比房租既, 尼度既男人真唔掂!

• 個女人冇比到自己果半房租就走左, 個男人仲大大聲出 post 唱人, 真係世界變!

• 吊...又一條港女,乜個個女人又知書識禮,大方得體?
    <br>
    <br>
    <br>睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 2:32 pm
    <br>
    <br>想得到最好,又不願付出

• 有個仲利害, 攪左個女人 10 分鐘自己出左之後, 就走左去? 點解唔去叫雞呀?

• 人夾人既姐依d野...

• 傾多一陣都唔想, 只係不停咁留自己個 msn 係 d thread 道, 你想同佢傾多句都好難, add 左佢地, 佢地又唔 online, 一 online 就問你 sex 唔 sex, 連自己留左個 msn o係邊條 thread 都唔知!

• 男子想出去玩又怕有病有痛就入黎搵,之後又話人地唔好樣,等等..佢就唔會轉頭去諗自己既問題

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 2:45 pm
    <br>
    <br>傾多一陣都唔想, 只係不停咁留自己個 msn 係 d thread 道, 你想同佢傾多句都好難, add 左佢地, 佢地又唔 online, 一 online 就問你 sex 唔 sex, 連自己留左個 msn o係邊條
    <br>
    <br><<< 一開口就問係唔係要sex, 3圍, 相/cam, 叫雞咩, 係就出去比錢啦,

• 有 d add 左想同佢地傾, 問佢地幾大又唔答, 仲要問返你轉頭,你搵幾大? 你話搵 30 以下既, 佢就 29, 你話搵 30 以上既佢就話自己 35, 搵朋友, 搵 SP 姐, 岩就岩, 唔岩就唔岩, 講咩大話喎

• 係呀係呀,
    <br>佢地入sex版就當入邊d女個個都攪得,掂得, 玩得, ready去攪.

• 又唔好咁偏激...唔係全部都係咁既....

• 試個有個男仔, 係我條 thread 度不停咁叫我 add 佢 msn 傾, 咁算啦, add 左佢傾囉, 點知我 add 左佢之後, 佢只係掛住食飯, 完全唔唔得閒理我, 真係比佢攪到咩 mood 都冇, 我個 thread 係果晚想搵人一齊出黎食飯架, 竟然佢自己原來係同屋企人食緊飯既話, 就唔好死都要人 add 佢啦! 好討厭囉!

• 你講果兩個例子又係衰D...佢地已經比我地插左一輪架喇

• mb replied @ 2008-11-11 2:53 pm
    <br>
    <br>又唔好咁偏激...唔係全部都係咁既....
    <br>
    <br><<我都唔係指個個都係,只係部份個d"港男"睇唔曬人地講既野,一開口就講"吊...又一條港女,乜個個女人又知書識禮,大方得體?

• 果兩條友真係影衰曬我地D男人...由其是高質素果班

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 2:53 pm
    <br>
    <br>試個有個男仔, 係我條 thread 度不停咁叫我 add 佢 msn 傾,
    <br><<<佢地係有女都唔放過.
    <br>
    <br>咁算啦, add 左佢傾囉, 點知我 add 左佢之後, 佢只係掛住食飯, 完全唔唔得閒理我, 真係比佢攪到咩 mood 都冇, 我個 thread 係果晚想搵人一齊出黎食飯架, 竟然佢自己原來係同屋企人食緊飯既話, 就唔好死都
    <br><<<好多sex版男人見女都岩架ma.

• 呢 d 人直情影衰我地男人, 所以我同意 d 女仔杯葛呢類人....離曬普...

• 十個有十個 add 左之後都令到我好唔開心, 以前我都會 add 人o係 msn 道傾計, 但發現, add 左佢地之後, 第一句係"hi"之後就問你攞相, 到你 send 左張相比佢之後, 佢就會講好多藉口唔比佢自己張相你, 一係就不停咁講 sex, 所有問題都係 sex, 你個胸大唔大? 你著緊條 under 係咩色? 你著唔著絲襪? 你而家濕唔濕? 玩唔玩 phone sex?
    <br>
    <br>or 不停咁叫你打比佢同佢傾電話, 根本佢地連打字都懶!!!

• Brad replied @ 2008-11-11 2:58 pm
    <br>
    <br>呢 d 人直情影衰我地男人, 所以我同意 d 女仔杯葛呢類人....離曬普...
    <br>
    <br><<唔係個個男人好似你咁明白是理,

• 我都睇唔過眼 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 3:01 pm
    <br>
    <br>十個有十個 add 左之後都令到我好唔開心, 以前我都會 add 人o係 msn 道傾計, 但發現, add 左佢地之後, 第一句係"hi"之後就問你攞相, 到你 send 左張相比佢之後, 佢就會講好多藉口唔比佢自己張相你, 一係就不停咁講 sex, 所有問題都係 sex, 你個胸大唔大? 你著緊條 under 係咩色? 你著唔著絲襪? 你而家濕唔濕? 玩唔玩 phone sex?
    <br>
    <br>or 不停咁叫你打比佢同佢傾電話, 根本佢地連打字都懶!!!
    <br>
    <br><<佢地隻手係用黎...做其他野,唔係打字

• <<佢地隻手係用黎...做其他野,唔係打字====
    <br>哈哈哈哈....都係打野姐.....哈哈哈哈

• mb replied @ 2008-11-11 3:05 pm
    <br>
    <br><<佢地隻手係用黎...做其他野,唔係打字====
    <br>哈哈哈哈....都係打野姐.....哈哈哈哈
    <br>
    <br><<haha, 字都唔識打多隻, 底佢一世打飛機囉...呵呵呵

• 講明約好出去只係見面同食飯, 點知出到去比人攬住狂鍚, 錫到我一面口水, 好嘔心, 又臭又盛, 真係唔洗止意可以下次再見

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 3:07 pm
    <br>
    <br>講明約好出去只係見面同食飯, 點知出到去比人攬住狂鍚, 錫到我一面口水, 好嘔心, 又臭又盛, 真係唔洗止意可以下次再見
    <br>
    <br><<好人都有既, 不過有D真係好講份,講左係食個飯識個朋友仔, 佢地就....好過份..你就慘D,我見過好多呢D人, 我覺得你唔識尊重我我就唔會尊重你, 我係你我會一把車過去,客咩氣.

• 佢地真係當 d 女係雞!

• 十個有十個 add 左之後都令到我好唔開心, 以前我都會 add 人o係 msn 道傾計, 但發現, add 左佢地之後, 第一句係"hi"之後就問你�型�, 到你 send 左張相比佢之後, 佢就會講好多藉口唔比佢自己張相你, 一係就不停咁講 sex, 所有問題都係 sex, 你個胸大唔大? 你著緊條 under 係咩色? 你著唔著絲襪? 你而家濕唔濕? 玩唔玩 phone sex?
    <br>
    <br>
    <br>by 我都睇唔過眼
    <br>
    <br>--> 比�茷Y我遇到呢類人, 我二話不說就 block 啦....其實我一直唔鼓勵交朋友前要睇相, 朋友之嘛, 與個樣有乜關係? 最重要溝通到, 所以一定要 chat 耐 d 先好約見, 唔�痗伝N見都唔會見

• 咁不如你add我啦 今日我放假我都見有d悶..msn傾啦 [email protected]

• 係女都岩-.-衰過雞
    <br>雞都有錢收,唔會講爆房係AA制,哈哈哈

• 咁我又唔會出手打人,不過之後, 真係覺得自己好委屈囉, 出去見下面, 就變左比人攬住黎狂鍚

• 講明約好出去只係見面同食飯, 點知出到去比人攬住狂鍚, 錫到我一面口水, 好嘔心, 又臭又盛, 真係唔洗止意可以下次再見
    <br>
    <br>by 我都睇唔過眼
    <br>
    <br>嘩~ 咁都得? 你點會比佢咀到架? 起"爭"打佢嘛

• add下我啦好唔好呀 [email protected]

• walker_koichi replied @ 2008-11-11 3:12 pm
    <br>
    <br>咁不如你add我啦 今日我放假我都見有d悶..msn傾啦 [email protected]
    <br>
    <br><<..又黎.

• 其實你地都唔細喇....應該都見過唔小男人....呢D極品你都一D都feel唔到咩
    <br>重同佢地去街???學brad話齋....係msn度都block 左啦重出街採佢都傻喇

• 唔係呀, 唔打人都同佢講打999啦.

• .....我見到 d 咁既行為....我都覺得醜....我唔係扮好人, 我都溝女, 但最重要係「尊重」

• 我都睇唔過眼 : 咁我又唔會出手打人,不過之後, 真係覺得自己好委屈囉, 出
    <br> 去見下面, 就變左比人攬住黎狂鍚
    <br>
    <br>咁又狠左D, 點都要請人地食餐飯在傾下.慢慢來

• 咩又黎姐...咁唔add咪又叫過law

• SL,SP,ONS,朋友都係講尊重.
    <br>當人地係雞就請佢花小小金錢啦!
    <br>佢想點玩都無問題架~!

• 點傾耐 d 至見面呀? 如果唔係板主個 topic 都唔會話佢地 "自私自利無耐性"啦, 佢地想要, 但又唔肯花心思花時間, 一講到話花心思, 花時間, 佢地就會話, 要我用咁多時候溝你, 我做咩唔溝條女返黎做我女友, 就係唔想花咁多心思同時間之痳, 搵女友有要時間, 奚要心思, 但叫雞又要比錢, 佢地就係咩都唔想付出囉!

• 你都知道女人係咁x衰呢

• Brad, 佢高大過我, 一手比佢捉住未走唔到囉, 走到既話你估我唔走咩

• mb 當然係唔同人啦, 要 block 既尼道既男人都可以 block 去 lu

• 唔係呀, 唔打人都同佢講打999啦.
    <br>
    <br>by 睇唔過眼 - 11/11/08 15:16
    <br>
    <br>唉, 果刻邊諗到咁多野喎, 閃得就閃啦

• I'm male, have 2 SPs. One of them is an accountant and the other one is a lawyer. Most of the times, it's the woman gets into the hotel room and wait for me, so that happens to be they pay.
    <br>I don't see anything wrong.

• 你(我都睇唔過眼)真慘......我你都係一時黑仔姐.

• 我都睇唔過眼 : 咁我又唔會出手打人,不過之後, 真係覺得自己好委屈囉, 出
    <br>去見下面, 就變左比人攬住黎狂鍚
    <br>
    <br>咁又狠左D, 點都要請人地食餐飯在傾下.慢慢來
    <br>
    <br>by cyrus_chun - 11/11/08 15:18
    <br>
    <br>食完飯架喇!

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 3:20 pm
    <br>
    <br>點傾耐 d 至見面呀? 如果唔係板主個 topic 都唔會話佢地 "自私自利無耐性"啦, 佢地想要, 但又唔肯花心思花時間, 一講到話花心思, 花時間, 佢地就會話, 要我用咁多時候溝你, 我做咩唔溝條女返黎做我女友, 就係唔想花咁多心思同時間之痳, 搵女友有要時間, 奚要心思, 但叫雞又要比錢, 佢地就係咩都唔想付出囉!
    <br>
    <br><<sl sp對佢地黎講, 係sex行先,女人就唔同既要睇對方對自己好唔好先有sex, 搵女朋友唔係唔得呀,問題佢地唔會花心思,時間. 邊會有女仔同佢一齊, 佢地又想要sex,叫雞有病,sex版搵free lunch就至好.
    <br>
    <br>好多男人都講同佢老婆/gf 性生活有問題,但係佢又識平時錫下個女仔, 想黎就黎...唔體貼下佢對方, 對方又點會體貼返佢?

• 版主要學識say no同埋要識揀人.

Log in to reply