[點解]香港大部份男人自私自利無耐性,唔識體貼,急功近利,小家唔識大體, 斤斤計較 ,小事化大成個女人咁樣?

• 想得到最好,又不願付出

• 同個女人去開房, 都話要 AA 比房租既, 尼度既男人真唔掂!

• 個女人冇比到自己果半房租就走左, 個男人仲大大聲出 post 唱人, 真係世界變!

• 吊...又一條港女,乜個個女人又知書識禮,大方得體?

睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 2:32 pm

想得到最好,又不願付出

• 有個仲利害, 攪左個女人 10 分鐘自己出左之後, 就走左去? 點解唔去叫雞呀?

• 人夾人既姐依d野...

• 傾多一陣都唔想, 只係不停咁留自己個 msn 係 d thread 道, 你想同佢傾多句都好難, add 左佢地, 佢地又唔 online, 一 online 就問你 sex 唔 sex, 連自己留左個 msn o係邊條 thread 都唔知!

• 男子想出去玩又怕有病有痛就入黎搵,之後又話人地唔好樣,等等..佢就唔會轉頭去諗自己既問題

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 2:45 pm

傾多一陣都唔想, 只係不停咁留自己個 msn 係 d thread 道, 你想同佢傾多句都好難, add 左佢地, 佢地又唔 online, 一 online 就問你 sex 唔 sex, 連自己留左個 msn o係邊條

<<< 一開口就問係唔係要sex, 3圍, 相/cam, 叫雞咩, 係就出去比錢啦,

• 有 d add 左想同佢地傾, 問佢地幾大又唔答, 仲要問返你轉頭,你搵幾大? 你話搵 30 以下既, 佢就 29, 你話搵 30 以上既佢就話自己 35, 搵朋友, 搵 SP 姐, 岩就岩, 唔岩就唔岩, 講咩大話喎

• 係呀係呀,

佢地入sex版就當入邊d女個個都攪得,掂得, 玩得, ready去攪.

• 又唔好咁偏激...唔係全部都係咁既....

• 試個有個男仔, 係我條 thread 度不停咁叫我 add 佢 msn 傾, 咁算啦, add 左佢傾囉, 點知我 add 左佢之後, 佢只係掛住食飯, 完全唔唔得閒理我, 真係比佢攪到咩 mood 都冇, 我個 thread 係果晚想搵人一齊出黎食飯架, 竟然佢自己原來係同屋企人食緊飯既話, 就唔好死都要人 add 佢啦! 好討厭囉!

• 你講果兩個例子又係衰D...佢地已經比我地插左一輪架喇

• mb replied @ 2008-11-11 2:53 pm

又唔好咁偏激...唔係全部都係咁既....

<<我都唔係指個個都係,只係部份個d"港男"睇唔曬人地講既野,一開口就講"吊...又一條港女,乜個個女人又知書識禮,大方得體?

• 果兩條友真係影衰曬我地D男人...由其是高質素果班

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 2:53 pm

試個有個男仔, 係我條 thread 度不停咁叫我 add 佢 msn 傾,

<<<佢地係有女都唔放過.

咁算啦, add 左佢傾囉, 點知我 add 左佢之後, 佢只係掛住食飯, 完全唔唔得閒理我, 真係比佢攪到咩 mood 都冇, 我個 thread 係果晚想搵人一齊出黎食飯架, 竟然佢自己原來係同屋企人食緊飯既話, 就唔好死都

<<<好多sex版男人見女都岩架ma.

• 呢 d 人直情影衰我地男人, 所以我同意 d 女仔杯葛呢類人....離曬普...

• 十個有十個 add 左之後都令到我好唔開心, 以前我都會 add 人o係 msn 道傾計, 但發現, add 左佢地之後, 第一句係"hi"之後就問你攞相, 到你 send 左張相比佢之後, 佢就會講好多藉口唔比佢自己張相你, 一係就不停咁講 sex, 所有問題都係 sex, 你個胸大唔大? 你著緊條 under 係咩色? 你著唔著絲襪? 你而家濕唔濕? 玩唔玩 phone sex?

or 不停咁叫你打比佢同佢傾電話, 根本佢地連打字都懶!!!

• Brad replied @ 2008-11-11 2:58 pm

呢 d 人直情影衰我地男人, 所以我同意 d 女仔杯葛呢類人....離曬普...

<<唔係個個男人好似你咁明白是理,

• 我都睇唔過眼 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 3:01 pm

十個有十個 add 左之後都令到我好唔開心, 以前我都會 add 人o係 msn 道傾計, 但發現, add 左佢地之後, 第一句係"hi"之後就問你攞相, 到你 send 左張相比佢之後, 佢就會講好多藉口唔比佢自己張相你, 一係就不停咁講 sex, 所有問題都係 sex, 你個胸大唔大? 你著緊條 under 係咩色? 你著唔著絲襪? 你而家濕唔濕? 玩唔玩 phone sex?

or 不停咁叫你打比佢同佢傾電話, 根本佢地連打字都懶!!!

<<佢地隻手係用黎...做其他野,唔係打字

• <<佢地隻手係用黎...做其他野,唔係打字====

哈哈哈哈....都係打野姐.....哈哈哈哈

• mb replied @ 2008-11-11 3:05 pm

<<佢地隻手係用黎...做其他野,唔係打字====

哈哈哈哈....都係打野姐.....哈哈哈哈

<<haha, 字都唔識打多隻, 底佢一世打飛機囉...呵呵呵

• 講明約好出去只係見面同食飯, 點知出到去比人攬住狂鍚, 錫到我一面口水, 好嘔心, 又臭又盛, 真係唔洗止意可以下次再見

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 3:07 pm

講明約好出去只係見面同食飯, 點知出到去比人攬住狂鍚, 錫到我一面口水, 好嘔心, 又臭又盛, 真係唔洗止意可以下次再見

<<好人都有既, 不過有D真係好講份,講左係食個飯識個朋友仔, 佢地就....好過份..你就慘D,我見過好多呢D人, 我覺得你唔識尊重我我就唔會尊重你, 我係你我會一把車過去,客咩氣.

• 佢地真係當 d 女係雞!

• 十個有十個 add 左之後都令到我好唔開心, 以前我都會 add 人o係 msn 道傾計, 但發現, add 左佢地之後, 第一句係"hi"之後就問你�型�, 到你 send 左張相比佢之後, 佢就會講好多藉口唔比佢自己張相你, 一係就不停咁講 sex, 所有問題都係 sex, 你個胸大唔大? 你著緊條 under 係咩色? 你著唔著絲襪? 你而家濕唔濕? 玩唔玩 phone sex?

by 我都睇唔過眼

--> 比�茷Y我遇到呢類人, 我二話不說就 block 啦....其實我一直唔鼓勵交朋友前要睇相, 朋友之嘛, 與個樣有乜關係? 最重要溝通到, 所以一定要 chat 耐 d 先好約見, 唔�痗伝N見都唔會見

• 咁不如你add我啦 今日我放假我都見有d悶..msn傾啦 [email protected]

• 係女都岩-.-衰過雞

雞都有錢收,唔會講爆房係AA制,哈哈哈

• 咁我又唔會出手打人,不過之後, 真係覺得自己好委屈囉, 出去見下面, 就變左比人攬住黎狂鍚

• 講明約好出去只係見面同食飯, 點知出到去比人攬住狂鍚, 錫到我一面口水, 好嘔心, 又臭又盛, 真係唔洗止意可以下次再見

by 我都睇唔過眼

嘩~ 咁都得? 你點會比佢咀到架? 起"爭"打佢嘛

• add下我啦好唔好呀 [email protected]

• walker_koichi replied @ 2008-11-11 3:12 pm

咁不如你add我啦 今日我放假我都見有d悶..msn傾啦 [email protected]

<<..又黎.

• 其實你地都唔細喇....應該都見過唔小男人....呢D極品你都一D都feel唔到咩

重同佢地去街???學brad話齋....係msn度都block 左啦重出街採佢都傻喇

• 唔係呀, 唔打人都同佢講打999啦.

• .....我見到 d 咁既行為....我都覺得醜....我唔係扮好人, 我都溝女, 但最重要係「尊重」

• 我都睇唔過眼 : 咁我又唔會出手打人,不過之後, 真係覺得自己好委屈囉, 出

去見下面, 就變左比人攬住黎狂鍚

咁又狠左D, 點都要請人地食餐飯在傾下.慢慢來

• 咩又黎姐...咁唔add咪又叫過law

• SL,SP,ONS,朋友都係講尊重.

當人地係雞就請佢花小小金錢啦!

佢想點玩都無問題架~!

• 點傾耐 d 至見面呀? 如果唔係板主個 topic 都唔會話佢地 "自私自利無耐性"啦, 佢地想要, 但又唔肯花心思花時間, 一講到話花心思, 花時間, 佢地就會話, 要我用咁多時候溝你, 我做咩唔溝條女返黎做我女友, 就係唔想花咁多心思同時間之痳, 搵女友有要時間, 奚要心思, 但叫雞又要比錢, 佢地就係咩都唔想付出囉!

• 你都知道女人係咁x衰呢

• Brad, 佢高大過我, 一手比佢捉住未走唔到囉, 走到既話你估我唔走咩

• mb 當然係唔同人啦, 要 block 既尼道既男人都可以 block 去 lu

• 唔係呀, 唔打人都同佢講打999啦.

by 睇唔過眼 - 11/11/08 15:16

唉, 果刻邊諗到咁多野喎, 閃得就閃啦

• I'm male, have 2 SPs. One of them is an accountant and the other one is a lawyer. Most of the times, it's the woman gets into the hotel room and wait for me, so that happens to be they pay.

I don't see anything wrong.

• 你(我都睇唔過眼)真慘......我你都係一時黑仔姐.

• 我都睇唔過眼 : 咁我又唔會出手打人,不過之後, 真係覺得自己好委屈囉, 出

去見下面, 就變左比人攬住黎狂鍚

咁又狠左D, 點都要請人地食餐飯在傾下.慢慢來

by cyrus_chun - 11/11/08 15:18

食完飯架喇!

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 3:20 pm

點傾耐 d 至見面呀? 如果唔係板主個 topic 都唔會話佢地 "自私自利無耐性"啦, 佢地想要, 但又唔肯花心思花時間, 一講到話花心思, 花時間, 佢地就會話, 要我用咁多時候溝你, 我做咩唔溝條女返黎做我女友, 就係唔想花咁多心思同時間之痳, 搵女友有要時間, 奚要心思, 但叫雞又要比錢, 佢地就係咩都唔想付出囉!

<<sl sp對佢地黎講, 係sex行先,女人就唔同既要睇對方對自己好唔好先有sex, 搵女朋友唔係唔得呀,問題佢地唔會花心思,時間. 邊會有女仔同佢一齊, 佢地又想要sex,叫雞有病,sex版搵free lunch就至好.

好多男人都講同佢老婆/gf 性生活有問題,但係佢又識平時錫下個女仔, 想黎就黎...唔體貼下佢對方, 對方又點會體貼返佢?

• 版主要學識say no同埋要識揀人.

Log in to reply