Oasis Island (繁忙生活中的一個綠州) - (比she勁食要出第二版)

• Oasis Island (繁忙生活中的一個綠州)

歡迎各界30+的新舊朋友放開任何壓力

入黎傾下講下, 吃喝玩樂, 分享開心事或不快事等 

歡迎大家入黎暢所欲言

我地會經常攪攪活動俾會員參加

***我地概機械人Ailly Lily會分析同核實新會員身份,

一經批核, 會員可參加本版所舉辦之活動.
    唔好問幾時會批, 請耐心等候, d入黎同大家交流,
    到時會有專人通知你
    .
    如同意的話請email新人名, 年齡及職業到: [email protected]

• 睇下邊個第一先.

• 哈哈, 你地班野重唔比我玩到你地

• 我第一!!!

• 返來囉!!!!

• 我有心靈感應, 聞到陣除~~~

• 我都黎啦

• 我都去換個新樣入黎

• 唔知佢地識唔識路呢? 新屋唔知會唔會食呢

• 再食打wok佢

• wa! 張新相好靚呀,個天好藍,d草好綠呀, i like it!

• 我隻pet起曬烏英呀

• 我有幫你隻baby k 沖涼架, 點知咁快又出曬烏英, 真係污漕呀

• dare-to-dream replied @ 2008-11-06 12:48 am

wa! 張新相好靚呀,個天好藍,d草好綠呀, i like it!

>>>>>>係呀, 真係睇到個人都好舒服呀

• dare-to-dream replied @ 2008-11-06 12:53 am

我有幫你隻baby k 沖涼架, 點知咁快又出曬烏英, 真係污漕呀

>>>>>>>點解間屋大到唔見左個門口概

• 大m, 我前日送左fashion doll全場最貴果樣野比你呀, 我係咪豪過大劉呢? haha

• dare-to-dream replied @ 2008-11-06 12:58 am

大m, 我前日送左fashion doll全場最貴果樣野比你呀, 我係咪豪過大劉呢? haha

>>>>>>>>係咩黎架, 我以家都有好多錢買野呀.

• 加倫子 replied @ 2008-11-06 12:57 am

dare-to-dream replied @ 2008-11-06 12:53 am

我有幫你隻baby k 沖涼架, 點知咁快又出曬烏英, 真係污漕呀

-------->而家改左做好多間房, 你要由頭執過曬d傢俬呀, 你升級就多一間, 有兩層, 最多我見到有6間, 仲有好多新傢俬買, 有浴缸, 洗手盤, 化妝枱 etc, 今個星期d衫仲好靚添呀

• 加倫子 replied @ 2008-11-06 12:59 am

dare-to-dream replied @ 2008-11-06 12:58 am

大m, 我前日送左fashion doll全場最貴果樣野比你呀, 我係咪豪過大劉呢? haha

-------->最貴咪個頭囉, 成千幾蚊架

• playfish入面又多左個新game 喇

• dare-to-dream replied @ 2008-11-06 1:03 am

加倫子 replied @ 2008-11-06 12:57 am

dare-to-dream replied @ 2008-11-06 12:53 am

-------->而家改左做好多間房, 你要由頭執過曬d傢俬呀, 你升級就多一間, 有兩層, 最多我見到有6間, 仲有好多新傢俬買, 有浴缸, 洗手盤, 化妝枱 etc, 今個星期d衫仲好靚添呀

>>>>>>>>>咁多野玩, 邊有咁多錢買野呀

• dare-to-dream replied @ 2008-11-06 1:04 am

加倫子 replied @ 2008-11-06 12:59 am

dare-to-dream replied @ 2008-11-06 12:58 am

>>>>>>>>>我睇過曬d頭都冇個靘, 重有想換個假髮一係就好貴, 一係就唔靘.

• 加倫子 replied @ 2008-11-06 1:09 am

playfish入面又多左個新game 喇

-------->係呀, 不過我覺得新個果唔好玩, 我唔識地理, 因為玩地圖同國旗

playfish d game真係好好玩, 版面又靚, 又成日update, 除左pet society, 仲有brain, bowling, word challenge 都好好玩架

• 加倫子 replied @ 2008-11-06 1:13 am

dare-to-dream replied @ 2008-11-06 1:03 am

加倫子 replied @ 2008-11-06 12:57 am

--------->係呀, pet society最難係賺錢, 所以佢咪整左個體育館比你地比賽賺錢囉, 不過我都無咩玩呀, 除非好等錢洗囉, visit人係最賺錢, 如果多人visit就唔洗出力都揾到錢

• 加倫子 replied @ 2008-11-06 1:14 am

dare-to-dream replied @ 2008-11-06 1:04 am

加倫子 replied @ 2008-11-06 12:59 am

>>>>>>>>>我睇過曬d頭都冇個靘, 重有想換個假髮一係就好貴, 一係就唔靘.

--------->你要邊個丫, 我買比你, 我儲儲埋埋大把錢

• what happened?

• new Oasis out of a sudden

• stand replied @ 2008-11-06 1:24 am

what happened?

-------->舊版係咁食post, 咪開新版囉

哎呀, 突然醒起我地唔記得攞番d行李過嚟新屋添

• Hairy crab dinner

Can book a private room. Abt $250 - 300. In TST

Pls mark down your preference date

Nov 8

1.Vivi (all dates)

2. Beanie Baby ( 8,15 only)

3. it (if i don't need to go china all days a ok for me)

4. 大M (01 & 08 only) >>> 依家8號都得喇

5. 大人物

6. dotdot (8 & 15 ok)

Btw, 20 ppl max ah

EIZO'S PENTHOUSE BBQ BIRTHDAY PARTY

===================================

DATE: 22 OR 29 NOV 08

人數: 10人 >>>>>>>>多一兩個人口得唔得架?

1. EIZO

2. DOT DOT (22ok, 29ok)

3. BEANIE (22, 29 BOTH OK)

4. 小樹

5. dd (22, 29 ok)

6. it

7. nana

8. vivi (nov 22 ok, 29 may not)

9. 菲菲 (我來也)

10. o_☉ (29 ok)

11. 大M (29-Nov only)

12. mabel

13. red (22, 29都ok)

** 特別通告 **

羽毛球同樂日

日期:11月17日(星期一)

時間:7-9pm

地點:大角咀體育館

主辦人:Eizo

歡迎各位好友參加!!!

人數: 8人

1/ Eizo

2/ 呀婆加倫

3/ it>>希望可以早放

4/ 大人物

5/ 小樹

** 特別通告 **

羽毛球同樂日

日期:11月26日(星期三)

時間:8-10pm

地點:界限街一號體育館 - 主場

主辦人:Eizo

歡迎各位好友參加!!!

人數: 8人

1/ Eizo

2/ Beanie (eizo good job)

3/ 小樹

4/ red

5/ 菲菲

6/ 李敬聯

>>>>>>>>>>>>>(一次個post曬出黎唔洗續個搵呀)<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

• dare-to-dream replied @ 2008-11-06 1:16 am

加倫子 replied @ 2008-11-06 1:09 am

playfish入面又多左個新game 喇

-------->係呀, 不過我覺得新個果唔好玩, 我唔識地理, 因為玩地圖同國旗

playfish d game真係好好玩, 版面又靚, 又成日update, 除左pet society, 仲有brain, bowling, word challenge 都好好玩架

>>>>>>>>玩多幾次唔識都變識啦.

• dare-to-dream replied @ 2008-11-06 1:20 am

加倫子 replied @ 2008-11-06 1:13 am

dare-to-dream replied @ 2008-11-06 1:03 am

--------->係呀, pet society最難係賺錢, 所以佢咪整左個體育館比你地比賽賺錢囉, 不過我都無咩玩呀, 除非好等錢洗囉, visit人係最賺錢, 如果多人visit就唔洗出力都揾到錢

>>>>>>>>我入過去體育館玩呀, 好難玩呀.

• dare-to-dream replied @ 2008-11-06 1:21 am

加倫子 replied @ 2008-11-06 1:14 am

dare-to-dream replied @ 2008-11-06 1:04 am

--------->你要邊個丫, 我買比你, 我儲儲埋埋大把錢

>>>>>>>>>hhahah你變左忍影大富婆喎

• 我有幫你隻baby k 沖涼架, 點知咁快又出曬烏英, 真係污漕呀

>>>>>>>>我入過去體育館玩呀, 好難玩呀.

------->唔難玩架, 識玩之後係唔會輸架, 跳欄果陣, 你見塊面啱啱惦到地面果條鐡, 你就即刻跳, 實過到。仲有你去比賽之前要食野, 你食飽去會跳得快過人地好多架, 你試下啦

• 我去訓喇, 你都唔好反咁夜喇, 唔係一陣又比人及呀.

• 大m, 我前日送左fashion doll全場最貴果樣野比你呀, 我係咪豪過大劉呢? haha

>>>>>>>>>hhahah你變左忍影大富婆喎

--------->咁你即係要邊個啫?

都唔難玩, 每日登入一次就有錢, 跟住send同一樣野比另外個a/c又有錢, 仲有我無買過野, 因為佢成日都short我無耐性, 所以咪咁多錢淨囉

• 我都訓喇, 嗱嗱, 唔好昅我呀

• Good Morning ALL!!!

aiya...原來搬咗新屋,好彩都識返屋企!

• 早呀! mabel 你好叻呀.

• ee..................早晨!!

又開新版喎~~

• 早晨!!

入黎報到先 !! 哈哈

• 各位早晨)))))))))

搬左新屋,入黎搵番間房先!

• dare-to-dream replied @ 2008-11-06 12:58 am

>>> 收到喇!真係巧開先呀,要 333 你。我要買條靚裙襯先得。大瘤無送野比我好耐喇,佢呢排掛住金俾同佢個女呀!

• tree1201 replied @ 2008-11-06 9:40 am

ee..................早晨!!

又開新版喎~~

>>>>>>>係呀, 勁食米開囉, 歡迎你得閒入黎坐喎

• 細S replied @ 2008-11-06 9:43 am

早晨!!

入黎報到先 !! 哈哈

>>>>>>>醒目!

• Margarita replied @ 2008-11-06 10:19 am

各位早晨)))))))))

>>>>>>>大把位唔洗爭喎

• Margarita replied @ 2008-11-06 10:23 am

>>> 收到喇!真係巧開先呀,要 333 你。我要買條靚裙襯先得。大瘤無送野比我好耐喇,佢呢排掛住金俾同佢個女呀!

>>>>>>>>>報導唔係話個女唔係佢概咩.

• 加倫子 replied @ 2008-11-06 10:35 am

Margarita replied @ 2008-11-06 10:23 am

>>>>>>>>>報導唔係話個女唔係佢概咩.

>>> 呢d係佢d女人爭寵攪出黎,事實係點要當事人先知喇!

• 加倫子 replied @ 2008-11-06 10:34 am

Margarita replied @ 2008-11-06 10:19 am

各位早晨)))))))))

>>> 我果間要向南,仲要有對流窗架

• 各位早晨)))))))))

>>> 我果間要向南,仲要有對流窗架

by Margarita

咁我要你隔離房呀......:p

• 新屋幾好風水喎~

Log in to reply