傻COOL廚房....食左先講 (PART 2)

• 我自己都整返個廚房玩下先, 歡迎喜歡吃喝玩樂之任何人士 ^^ 仲有更係我班新歡老友記得入黎搵我吹水啦 ^^

傻cool廚房開張啦 哈哈 ^^

• 食POST勁得濟, 開個新既 哈哈

WELCOME ALL ^^

• 我擔登仔霸頭位

• 又係勁喎 ~

咁快既你 哈哈

• hahahaha....得左!

• 佢地仲未識入黎呀?

• hi

• 出怪字既 >.<

佢地仲未識入黎呀?

• 因為我打定字在舊版...copy...見new post...即出!

• snoopygarfield hi ^^

• 伙計 table for 2 pls

• +ggg replied @ 2008-10-27 9:48 pm

因為我打定字在舊版...copy...見new post...即出!

===============

舊居既然無食你post 哈哈 ~

• 嘩嘩嘩為~~~~~~~~~~

• VIP room for 20 pls

• snoopygarfield replied @ 2008-10-27 9:48 pm

伙計 table for 2 pls

================

follow me 哈哈 ^^

• 空間

唔知識唔識路返黎呢?

• snoopygarfield replied @ 2008-10-27 9:49 pm

VIP room for 20 pls

嘩嘩嘩~~~拱我一個人咪要開間200幾人既vip room????

XDDDDD

• 答_案_就_是_你 replied @ 2008-10-27 9:49 pm

嘩嘩嘩為~~~~~~~~~~

哈哈 hihihihi ^^

• snoopygarfield replied @ 2008-10-27 9:49 pm

VIP room for 20 pls

=====================

應該唔至坐二十人咁小呀 哈哈 ~

• 答姐要化衡裝....又買手信...才入來

空間可能捱夜個肚又餓

行得慢少少

• 呢次真係要離坐準備去街街byebye你哋條尾,如果下午你哋仲響度就繼續

• 貼呢條link入去舊thread~~

然後出多個post ===close thread===

拱咪得囉~~~~

• the VIP room is for us.we are the VIP membership hahaha

• bye bye la~~ snoopygarfield~~~

take care ar ))))))))))))

• 舊居既然無食你post 哈哈 ~

=================

我只打字...冇出...copy/paste到new post

• +ggg replied @ 2008-10-27 9:51 pm

答姐要化衡裝....又買手信...才入來

空間可能捱夜個肚又餓

行得慢少少

nonono~~~~

我係要落好個�菳~~~

set哂d舊款髮倦同個髮網至入黎~~~~

:P

• 答_案_就_是_你 replied @ 2008-10-27 9:51 pm

貼呢條link入去舊thread~~

拱咪得囉~~~~

叻女....

版主出喇...

• part II 點可以少左我, 哈哈

cool

"呂仔記"當然有去過啦, 我老婆至like, 我就一般啦

我最鐘意間"新東泰茶餐廳",可惜而家冇左lu

• snoopygarfield 886 ^^

我一陣放工, 要到聽日早上先出現啦, 呢個星期我要返早 >.<

• batmanhongkong replied @ 2008-10-27 9:55 pm

part II 點可以少左我, 哈哈

cool

"呂仔記"當然有去過啦, 我老婆至like, 我就一般啦

我最鐘意間"新東泰茶餐廳",可惜而家冇左lu

=========================

welcome batman ^^

係呀....新東泰亞威哥唔做啦, 現在變左做東南 ~

• +ggg replied @ 2008-10-27 9:54 pm

答_案_就_是_你 replied @ 2008-10-27 9:51 pm

貼呢條link入去舊thread~~

拱咪得囉~~~~

叻女....

版主出喇...

===============

我出左新thread 條link係舊居啦 ~

• 空間 replied @ 2008-10-27 9:56 pm

我有個朋友係幾個月前,我同佢講過呢一番話,但一星期後佢打黎問我果邊叠馬仔係點計,就問佢咩事,佢講完之後我都有小小嬲同佢講,話同你講左咩人同你傾計你都唔好理,你仲比人由金沙帶去第二間睹,佢話佢地話佢win左萬幾蚊,下次過去比番佢,我鬧佢你今次執身彩,仲諗住過去羅,你唔好呀,過去實夾你,點知過左兩個星期到,人地打比佢,叫佢過去,佢打比我,我話你諗住真過去,佢跟住同我講亞邊個話搵幾條靚仔陪我過去收,我就問佢同你過去去又點呀,收左又點先,茶錢,車錢都要比番出黎,咁你過去做咩,我叫佢呢排唔好過去住,跟住我問班fd,班fd話信你廿萬都起番你低喎,跟住我即打比佢同佢講,叫佢唔好過去,如果過去有咩事就即打比我,我搵人同你攪,點知,今日問佢點解你會輸股票,你唔係一早冇玩,佢先至講出黎,早排過去玩,撞到,比人夾佢玩,仲夾左返黎香港,塭單廿萬

轉貼~~~~

• 我出左新thread 條link係舊居啦 ~

你做漏野喇~~~~

你刀無sic燈關門落閘~~~~

XDDDDD

不過我落左閘喇~~

• 死去温習先

你地慢慢傾

• 空間 replied @ 2008-10-27 9:56 pm

我有個朋友係幾個月前,我同佢講過呢一番話,但一星期後佢打黎問我果邊叠馬仔係點計,就問佢咩事,佢講完之後我都有小小嬲同佢講,話同你講左咩人同你傾計你都唔好理,你仲比人由金沙帶去第二間睹,佢話佢地話佢win左萬幾蚊,下次過去比番佢,我鬧佢你今次執身彩,仲諗住過去羅,你唔好呀,過去實夾你,點知過左兩個星期到,人地打比佢,叫佢過去,佢打比我,我話你諗住真過去,佢跟住同我講亞邊個話搵幾條靚仔陪我過去收,我就問佢同你過去去又點呀,收左又點先,茶錢,車錢都要比番出黎,咁你過去做咩,我叫佢呢排唔好過去住,跟住我問班fd,班fd話信你廿萬都起番你低喎,跟住我即打比佢同佢講,叫佢唔好過去,如果過去有咩事就即打比我,我搵人同你攪,點知,今日問佢點解你會輸股票,你唔係一早冇玩,佢先至講出黎,早排過去玩,撞到,比人夾佢玩,仲夾左返黎香港,塭單廿萬

而最新案例係一支煙攪掂你

=================================

加上經濟唔好,更多無良事件會發生....我唔鍾意賭,我驚輸...又冇膽去呢d地方

• 嘩...乜咁大單 >.<

過澳門真係去食下野好啦, 唔係真係唔知點死 ~

• 加油 batman ~

• 我loook去睇書then sleep喇~~~~

bibi~~ all~~~

goodnite~~~~~

• 答_案_就_是_你 replied @ 2008-10-27 9:59 pm

我出左新thread 條link係舊居啦 ~

你做漏野喇~~~~

你刀無sic燈關門落閘~~~~

XDDDDD

不過我落左閘喇~~

===================

係係係...唔該曬 ^^

• 早抖 答案 hehehehe ~

• 因為我有班fd以前都係個邊做叠馬,撈得掂個d都係果邊做曬大哥,淨番個d都返曬黎香港,佢地同我講過叫千萬唔好理,因為佢地實有方法令到你唔好意思睹

• +ggg replied @ 2008-10-27 10:00 pm

空間 replied @ 2008-10-27 9:56 pm

而最新案例係一支煙攪掂你

=================================

加上經濟唔好,更多無良事件會發生....我唔鍾意賭,我驚輸...又冇膽去呢d地方

我最多都係去玩老虎機, 食先係我過去澳門既主要行程 hehehehehehe ~

• 唔好意思唔睹先岩

• 空間 replied @ 2008-10-27 10:03 pm

因為我有班fd以前都係個邊做叠馬,撈得掂個d都係果邊做曬大哥,淨番個d都返曬黎香港,佢地同我講過叫千萬唔好理,因為佢地實有方法令到你唔好意思睹

======================

最驚係推佢時都被佢打鑊勁渣 ~

• 請到 cool 仔新居...好食、好住...cool仔請客.....萬歲!!!!

• +ggg

呢d一直都有,而家個朋友攪到爭銀行錢,攪唔掂又唔敢同老婆講,

• +ggg replied @ 2008-10-27 10:05 pm

請到 cool 仔新居...好食、好住...cool仔請客.....萬歲!!!!

========================

你返黎香港, 我一定煮過你食, 不過煮得唔好食唔準鬧架 哈哈 ^^

• 空間 replied @ 2008-10-27 10:05 pm

+ggg

呢d一直都有,而家個朋友攪到爭銀行錢,攪唔掂又唔敢同老婆講,

==================

唉.....臨年尾先攪d咁野 @.@

咁你朋友現在仲有無搵你呀?

• 空間 replied @ 2008-10-27 10:05 pm

+ggg

========================

唔惦都要提出來商量....以後醒醒定定做人

• 亂食左一個星期,又要清淡番...10日..8日..hahaha...

Log in to reply