預測你2008年的愛情,很準哦!

• 預測你2008年的愛情,很準哦!

下面一組簡單的問題,請你認真做完,答案就在你心中
    1)寫下一個異性的名字
    2)你最喜歡的顏色是紅色,黑色,藍色,綠色,還是黃色?
    3)你英文名字的第一個字母?
    4)你的生日是幾月?
    5)黑色和白色,你更喜歡哪個?
    6)寫下一個同性的名字
    7) 你最喜歡的數字?
    8)你喜歡美國的加利福尼亞州(california) 還是福羅�媢F州(florida)?
    9)你最喜歡湖還是海洋?
    10)許個願望(一個實際的願望)

解析
    1)你深深的愛?這個人
    2)如果你選擇:
    紅色:你是很警戒的人,你的一生中充滿了愛
    黑色:你很保守,但很自負
    綠色:你的靈魂很散懶,而且你是個比較放松的人
    藍色:你是個八爪魚,同時愛很多人,而且你喜歡你的愛人的吻和愛
    黃色:你是個快樂人,而且你給失落的人很好的建議
    3)如果你的你英文名字的第一個字母是:
    a-k 你有的一生中會很多愛和友情
    l-r 你總是想歡享你的生命,你的愛情生活馬上就要開放
    s-z 你喜歡幫助他人,而且你的未來的愛情生活充滿希望
    4)一月到三月:今年你會很走運,而且你會發現你會以外的愛上一個人
    四月到六月:你會有個很強的愛情,這段感情不會很長,但那美好的回憶會讓你永生不忘
    七月到九月:你會有個很快樂的一年且會經曆一個在你一生中好的,很大的改變
    十月到十二月:你的愛情不會很好,但最終你會找到你一生的伴侶
    5)黑色:你的生命將會改變方向,當時看起來似乎很難,但之後你會覺得這個改變是你一生中最好的東西
    白色:你有個朋友很信任你,願意為你做任何事情,但你可能不知道這一點
    6)他是你最好的朋友
    7)這是你一生中會有的貼心朋友的數目
    8)加利福尼亞州 :你喜歡冒險
    福羅�媢F州:你是個懶散的人

9)湖:你對你的朋友和愛人很忠誠,且你是個保守的人
    海洋:你是個八爪魚,同時愛很多人,且你想讓你愛的人快樂
    10)如果你一個小時內重新在另一個地方發表這個測驗,你的願望會在你的下個生日之前實現;如果你看了此貼回複的話,你的願望會在你十天之內有一個小小的驚喜

• really

• good test , heehee!!

• great~

• 如果是真的就好了~

• 依依~

晚安呀~~~~

• iceiceice replied @ 2008-08-26 11:46 pm

晚安呀~~~~

你好呀我失眠了不能入睡~~

• 我想問天平最襯邊幾個星座?

hi依依

• 街坊

你好~~

• 依依 replied @ 2008-08-27 12:02 am

iceiceice replied @ 2008-08-26 11:46 pm

晚安呀~~~~

你好呀我失眠了不能入睡~~

為咩事失眠呀~有為左個衰人嗎?

• 你有心事呀?....失棉?

• 為咩事失眠呀~有為左個衰人嗎?

嗯,琴晚已經冇訓,今朝要返學,已經好辛苦,唔想返,不過一定要返,後來回到家,訓左兩個鐘,不停發惡夢,訓下醒下,然後又訓唔著~~

• 街坊兄~

你要安慰下依依喇~

• 個衰人好似害得佢幾慘喎...咩事呀

• 佢個衰人係個水平男呀~

• 我只係好想好想忘記佢~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 依依 replied @ 2008-08-27 12:11 am

為咩事失眠呀~有為左個衰人嗎?

嗯,琴晚已經冇訓,今朝要返學,已經好辛苦,唔想返,不過一定要返,後來回到家,訓左兩個鐘,不停發惡夢,訓下醒下,然後又訓唔著~~

咁個衰人仲有冇打比你?

唔好為左呢d無謂人食唔安訓唔樂啦~

唔值得呀~

• 係咪牛斷絲連呀水平男?

• iceiceice replied @ 2008-08-27 12:17 am

咁個衰人仲有冇打比你?

唔好為左呢d無謂人食唔安訓唔樂啦~

唔值得呀~

冇呀我地冇再聯絡,佢應該又唔係香港~今次又唔知同邊個女仔去邊度啦上次我同你傾的時候,佢就去左英國

• 街坊 replied @ 2008-08-27 12:18 am

係咪牛斷絲連呀水平男?

其實唔關星座事,只係佢衰而已~~~

• 雖然唔知咩事...但係睇開d...放鬆..一雞死一雞鳴

• 街坊 replied @ 2008-08-27 12:23 am

雖然唔知咩事...但係睇開d...放鬆..一雞死一雞鳴

我明架~~但係做唔做到又係另一回事~

• 真係要自己自救...

• 我訓喇...依依...唔好唔開心啦...笑番...

第時有機會再傾

• 個衰公乜成日要周遊列國~

你話唔知去左邊個女仔度~

理鬼得佢啦d咁既cheap人~

• 係呀~每一樣事情都是這樣的,地球不會為我而停下,就算我有幾傷心,他仍會繼續風花雪月,不會理我感受

• 街坊兄

早抖喇~聽日北上呀~haha

• 再見~

• 早抖早抖...震作..依

• iceiceice replied @ 2008-08-27 12:26 am

個衰公乜成日要周遊列國~

你話唔知去左邊個女仔度~

理鬼得佢啦d咁既cheap人~

我好想可以好討厭他我知道我表面做到是這樣,也強迫自己去這樣做,但有時有些事始終不能呃自己我知道我同冇可能再走在一起,而我真的死心,但我對他的感情還在,傷心是無可避免的,我只有接受,我知道總有一天我會過得好過佢~~

• 依依 replied @ 2008-08-27 12:27 am

係呀~每一樣事情都是這樣的,地球不會為我而停下,就算我有幾傷心,他仍會繼續風花雪月,不會理我感受

你明知佢係咁~仲更加唔值得為呢d人而唔開心~

街坊兄講得啱架~一雞死一雞鳴~不如重新震作識果個好男仔啦~

• 冇錯,我係應該咁做,我而家去試下再訓下次再傾!!!

• 依依 replied @ 2008-08-27 12:32 am

我好想可以好討厭他我知道我表面做到是這樣,也強迫自己去這樣做,但有時有些事始終不能呃自己我知道我同冇可能再走在一起,而我真的死心,但我對他的感情還在,傷心是無可避免的,我只有接受,我知道總有一天我會過得好過�

無錯~好彩你會諗到有一天你實會活得好過佢~加上你同佢都係斷斷續續拍左2年拖?(我記憶中)2年時間話長一定就唔長~短又唔叫太短~所以你難免對佢仲有感情~

其實我唔知佢係咪你初戀男友?

• 依依 replied @ 2008-08-27 12:42 am

冇錯,我係應該咁做,我而家去試下再訓下次再傾!!!

好既~訓唔著聽下歌放鬆下啦再訓~

have a nice sleep ar 88^_^

Log in to reply