~~~希望識個女仔分享生活瑣事,可以互相陪伴,有心識朋友(清新認真識朋友)~~~有☆☆☆☆☆5粒星

• 我的資料:
    Name: Leo           ☆☆
    Sex: Male             ☆☆
    High: 17xcm         ☆☆☆
    Weight: 110~130lbs(唔肥)      ☆☆☆☆
    Look/Face: 中上、黑短駛、無戴眼鏡(其實有d近視^^)      ☆☆☆☆
    address: 九龍中(太子~觀塘)     ☆☆☆☆
    Interest: 平時鍾意睇戲、打機、唱k、行山、睇書、MSN~     ☆☆☆☆☆
    Education: 大專     ☆☆☆☆
    Work: Sales因工作關係好難識到女仔~         ☆☆
    (5☆為最多,得意d,俾大家參考~) 

想識:
    ☆30以下,14以上的女仔。唔肥,樣子ok就可以~
    ☆好想找一個可以陪我既女性朋友/女朋友,就算只是一齊玩下or傾下計都好~
    ☆我唔煙少酒,我都希望妳一樣。

聯絡及相:
    MSN: [email protected]

如果妳想識一個比較用心既朋友,就add我或響度留個言啦!
    好開心妳睇到我的介紹^^

• 有無女仔鐘意睇星星呀~~~

• 有無人想識個伴呀~~~

• (5☆為最多,得意d,俾大家參考~)

====================================

首先唔明你d星係代表咩.

同埋一d 都唔覺得得意,

我只係覺得你無聊兼低能!

• hihi ,

你究竟想點呀?

你懂得禮貌嗎?

• hihi ,

我識朋友要俾你批准?

咁你咪要侮辱全she.com既人?

你唔抵得我認真???

• 希望係到可以識到d認真正常既女仔啦~~

• 如果d人睇得明, 就唔會冇人同你傾啦!

• hihi replied @ 2008-07-06 2:03 am

如果d人睇得明, 就唔會冇人同你傾啦!

---------------------

咁好多人同你傾計嗎?

你咁高智商,係到做咩呀?

你究竟想點呀?

你咁做對你有咩好處呀?

好驚你囉.....

• 典解太子至觀塘係四粒星呢?

• 八妹 replied @ 2008-07-06 2:37 am

典解太子至觀塘係四粒星呢?

--------------------------

因為交通方便~

靜中帶旺~

幾好ga~

• 八妹 replied @ 2008-07-06 2:37 am

典解太子至觀塘係四粒星呢?

--------------

咁妳覺得妳住果到幾粒星呀?

• Are u here also?

• 乜以家女仔想識真心朋友都要咁多外在既條件架咩???

我只係覺得如果真係想識朋友既~重點係大家相處同溝通有冇問題~

而唔係外在因素為主囉~

• butterfly replied @ 2008-07-06 10:28 am

Are u here also?

---------------------

妳好~ADD我做個朋友呀~

妳鍾意紫色嗎?

• 小肥^_* replied @ 2008-07-06 10:39 am

乜以家女仔想識真心朋友都要咁多外在既條件架咩???

我只係覺得如果真係想識朋友既~重點係大家相處同溝通有冇問題~

而唔係外在因素為主囉~

----------------------------------

咁妳覺得係網上睇人打幾隻字,就可以了解到相處同溝通嗎?

妳講既野我好同意,亦有道理~

但妳會覺得不切實際嗎?

咁妳會add左我多d了解,而唔係在此說我個介紹唔好嗎?

唔係好明.....

• 大家黎add我做個朋友啦~

• 收水啦..扮豬食老虎, 當呢度係幼稚園咩

Log in to reply