~~~希望識個女仔分享生活瑣事,可以互相陪伴,有心識朋友(清新認真識朋友)~~~有☆☆☆☆☆5粒星

• <p><strong>我的資料:</strong><br />Name: Leo           ☆☆<br />Sex: Male             ☆☆<br />Age: 25~30         ☆☆☆<br />High: 17xcm         ☆☆☆<br />Weight: 110~130lbs(唔肥)      ☆☆☆☆<br />Look/Face: 中上、黑短駛、無戴眼鏡(其實有d近視^^)      ☆☆☆☆<br />address: 九龍中(太子~觀塘)     ☆☆☆☆<br />Interest: 平時鍾意睇戲、打機、唱k、行山、睇書、MSN~     ☆☆☆☆☆<br />Education: 大專     ☆☆☆☆<br />Work: Sales因工作關係好難識到女仔~         ☆☆<br />(5☆為最多,得意d,俾大家參考~)  </p>
    <p><strong>想識:</strong><br />☆30以下,14以上的女仔。唔肥,樣子ok就可以~<br />☆好想找一個可以陪我既女性朋友/女朋友,就算只是一齊玩下or傾下計都好~ <br />☆我唔煙少酒,我都希望妳一樣。</p>
    <p><strong>聯絡及相:</strong><br />MSN: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></p>
    <p>如果妳想識一個比較用心既朋友,就add我或響度留個言啦!<br />好開心妳睇到我的介紹^^</p>

• 有無女仔鐘意睇星星呀~~~

• 有無人想識個伴呀~~~

• (5☆為最多,得意d,俾大家參考~)
    <br>====================================
    <br>首先唔明你d星係代表咩.
    <br>同埋一d 都唔覺得得意,
    <br>我只係覺得你無聊兼低能!

• hihi ,
    <br>
    <br>你究竟想點呀?
    <br>你懂得禮貌嗎?

• hihi ,
    <br>
    <br>我識朋友要俾你批准?
    <br>咁你咪要侮辱全she.com既人?
    <br>你唔抵得我認真???

• 希望係到可以識到d認真正常既女仔啦~~

• 如果d人睇得明, 就唔會冇人同你傾啦!

• hihi replied @ 2008-07-06 2:03 am
    <br>
    <br>如果d人睇得明, 就唔會冇人同你傾啦!
    <br>---------------------
    <br>咁好多人同你傾計嗎?
    <br>你咁高智商,係到做咩呀?
    <br>你究竟想點呀?
    <br>你咁做對你有咩好處呀?
    <br>好驚你囉.....

• 典解太子至觀塘係四粒星呢?

• 八妹 replied @ 2008-07-06 2:37 am
    <br>
    <br>典解太子至觀塘係四粒星呢?
    <br>--------------------------
    <br>因為交通方便~
    <br>靜中帶旺~
    <br>幾好ga~

• 八妹 replied @ 2008-07-06 2:37 am
    <br>
    <br>典解太子至觀塘係四粒星呢?
    <br>--------------
    <br>咁妳覺得妳住果到幾粒星呀?

• Are u here also?

• 乜以家女仔想識真心朋友都要咁多外在既條件架咩???
    <br>我只係覺得如果真係想識朋友既~重點係大家相處同溝通有冇問題~
    <br>而唔係外在因素為主囉~

• butterfly replied @ 2008-07-06 10:28 am
    <br>
    <br>Are u here also?
    <br>---------------------
    <br>妳好~ADD我做個朋友呀~
    <br>妳鍾意紫色嗎?

• 小肥^_* replied @ 2008-07-06 10:39 am
    <br>
    <br>乜以家女仔想識真心朋友都要咁多外在既條件架咩???
    <br>我只係覺得如果真係想識朋友既~重點係大家相處同溝通有冇問題~
    <br>而唔係外在因素為主囉~
    <br>----------------------------------
    <br>咁妳覺得係網上睇人打幾隻字,就可以了解到相處同溝通嗎?
    <br>妳講既野我好同意,亦有道理~
    <br>但妳會覺得不切實際嗎?
    <br>咁妳會add左我多d了解,而唔係在此說我個介紹唔好嗎?
    <br>唔係好明.....

• 大家黎add我做個朋友啦~

• 收水啦..扮豬食老虎, 當呢度係幼稚園咩

Log in to reply