講出你內心永遠不告訴另人的秘密.在最後三個月.....

• 在這裡請講出你埋在心裡的秘密啦.<br /><br />如果只得三個月的生命, 你將會做什麼事情呢?

• stay with family

• 都唔係咩秘密喎....
    <br>我會自己一個,走去好遠既地方等死

• 我想見返曬所有幼稚園至中學所有同學同朋友
    <br>仲有想drive一次法拉利, 多謝!

• 同屋企人一齊, 不停見所有既朋友, 揾返初戀情人一齊懷緬過去, 同對我好既人講感激, 同對我唔好既人講原諒

• 諗就緊係諗住開開心心咁過埋去
    <br>最好多有朋友都可以見一次
    <br>
    <br>但如果事實真係咁...我可能會自閉....自己收埋自己都唔定

• i think the thread owner is expecting something like - i will have sex until the day i die. or i will fxxk my neighbour's dog. :P

• hmhmmm ....我會係咁食野唔再理肥瘦

• 其實我有諗過喪去買名牌
    <br>唔理d卡數:p

• devil_gal replied @ 2008-07-04 2:19 pm
    <br>
    <br>其實我有諗過喪去買名牌
    <br>
    <br>←
    <br>萬般帶不走喎....一﹏一

• 我都有諗過, 不過問題係人死左 d 卡數銀行真係會唔會唔追, 當bad debt呢?

• karl replied @ 2008-07-04 2:20 pm
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-07-04 2:19 pm
    <br>
    <br>
    <br>←
    <br>
    <br>
    <br>咁如果我真係死左,又無遺產...咁會點咖

• devil_gal replied @ 2008-07-04 2:22 pm
    <br>
    <br>karl replied @ 2008-07-04 2:20 pm
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-07-04 2:19 pm
    <br>
    <br>
    <br>←
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>←我諗..將 d 遺物交俾屋企人,再一把火燒左你條屍囉
    <br>大把人無遺產啦,咁咪仲好,唔駛俾人爭....wakakaka
    <br>

• 同最愛講我愛你.
    <br>同屋企環遊世界.

• 我會用餘下既時間陪伴著一個一直好愛錫我既人
    <br>

• 相遇 replied @ 2008-07-04 2:26 pm
    <br>
    <br>我會用餘下既時間陪伴著一個一直好愛錫我既人
    <br>
    <br>
    <br>________________--
    <br>
    <br>
    <br>呢個當然會 ...我想如果我只有3個月命我bf 一定係我身邊, 所以我簡另一樣
    <br>平時佢成日話我亂食野
    <br>橫惦都要死, 一定食番自己喜歡食d野先

• 同屋企人一齊, 不停見所有既朋友。
    <br>再加一樣:破壞公物。

• doll518 replied @ 2008-07-04 2:30 pm
    <br>
    <br>相遇 replied @ 2008-07-04 2:26 pm
    <br>
    <br>我會用餘下既時間陪伴著一個一直好愛錫我既人
    <br>
    <br>
    <br>________________--
    <br>
    <br>
    <br>呢個當然會 ...我想如果我只有3個月命我bf 一定係我身邊, 所以我簡另一樣
    <br>
    <br>------------------------
    <br>呢個人平時不能經常係相遇身邊

• <br>karl
    <br>40 threads karl replied @ 2008-07-04 2:24 pm
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-07-04 2:22 pm
    <br>
    <br>karl replied @ 2008-07-04 2:20 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>←
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>←我諗..將 d 遺物交俾屋企人,再一把火燒左你條屍囉
    <br>大把人無遺產啦,咁咪仲好,唔駛俾人爭....wakakaka
    <br>
    <br>
    <br>我係想知會唔會要屋企人還$$$咖

• wintersover
    <br>臨死搞破壞....? -___-"

• visvim replied @ 2008-07-04 2:22 pm
    <br>
    <br>我都有諗過, 不過問題係人死左 d 卡數銀行真係會唔會唔追, 當bad debt呢?
    <br>
    <br>
    <br>我都想知:p
    <br>

• 我係想知會唔會要屋企人還$$$咖
    <br>←呢樣真係唔知喎....可能會?

• wintersover replied @ 2008-07-04 2:31 pm
    <br>
    <br>同屋企人一齊, 不停見所有既朋友。
    <br>再加一樣:破壞公物。<∼∼∼∼∼∼∼∼點解要咁做,咁攪笑

• 我會食得就食

• devil_gal replied @ 2008-07-04 2:33 pm
    <br>
    <br>
    <br>karl
    <br>40 threads karl replied @ 2008-07-04 2:24 pm
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-07-04 2:22 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>←
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我係想知會唔會要屋企人還$$$咖 <---去律師樓搞關係斷絕.一於斷六親^^

• jerome2008 replied @ 2008-07-04 2:37 pm
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-07-04 2:33 pm
    <br>
    <br>
    <br>karl
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>←
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我係想知會唔會要屋企人還$$$咖 <---去律師樓搞關係斷絕.一於斷六親^^
    <br>
    <br>
    <br>haha,仲可以提早拎返d mpf
    <br>一於喪fing $$$$$

• devil gal:
    <br>
    <br>純粹想做一D平時唔敢做既事者.
    <br>係唔傷害到人既情況下挑戰社會。
    <br>haha.

• 駛唔駛做到咁絕.....一﹏一

• wintersover replied @ 2008-07-04 2:39 pm
    <br>
    <br>devil gal:
    <br>
    <br>純粹想做一D平時唔敢做既事者.
    <br>係唔傷害到人既情況下挑戰社會。
    <br>haha.
    <br>
    <br>←咁你不如去同布殊仔同歸於盡....呢個世界會好多人感激你....wakakakaka

• 申請幾張信用卡.取回所有存款,喪去買名牌.家人每人一份礼物.毆洲旅行.約會英俊猛署男.
    <br>.
    <br>

• karl:
    <br>
    <br>咁呢D咪傷害到人囉.
    <br>
    <br>再講條友都就黎落台,做佢無乜用。:P

• 咁唔爭在申請曬所有私人貸款, 一大舊錢用黎洗, 買樓都得, yes
    <br>

• eeeeeeeeeee睇你地講講吓又係bo
    <br>橫掂自己都死, 不如益吓屋企人啦~
    <br>

• wintersover
    <br>有 d 人...死一個,可以救好多個架嘛.....hahahhaa

• 當發現身邊有人係咁既時候, 係咩都諗唔到!!

• 就係身邊人唔知點, 如果自己就死至要幫吓佢地...
    <br>

• 開一個Party, 約曬所有生命中愛我, 我愛的人陪我過最後的二十四小時!!

• 仲有一樣我突然想去做......
    <br>我想走去做變性手術 :P
    <br>試下做女人3個月

• visvim replied @ 2008-07-04 2:10 pm
    <br>
    <br>我想見返曬所有幼稚園至中學所有同學同朋友
    <br>仲有想drive一次法拉利, 多謝!
    <br>
    <br><-----------我都想揸一次法拉利.....哈哈哈哈哈

• visvim replied @ 2008-07-04 2:59 pm
    <br>
    <br>仲有一樣我突然想去做......
    <br>
    <br>_______________
    <br>
    <br>哈哈哈 .......呢個夠特別 ...

• 仲有一樣我突然想去做......
    <br>←駛唔駛試埋同男人上床...? 一﹏一
    <br>
    <br>
    <br>我都想揸一次法拉利.....哈哈哈哈哈
    <br>←我想揸 747 多 d....F-14 都好
    <br>wakakakaka

• babepigpig:
    <br>我死左都要親人燒架比我架

• 如果死前24小時, 我會去沙灘住...唔著衫咁玩1日....
    <br>仲有安排好多海鮮, 酒
    <br>搵bf 陪我過埋最後24小時

• 好似唔可以即做變性手術架喎。
    <br>要食一排荷爾蒙先得。

• 都係唔好...最好揸 RX-78...或者 VF-1S...或者.....(傻左)

• visvim replied @ 2008-07-04 3:03 pm
    <br>
    <br>babepigpig:
    <br>我死左都要親人燒架比我架
    <br>
    <br>__________
    <br>
    <br>呀 ...你提醒左我...
    <br>我會安排定自己想要d乜野紙紮用品
    <br>等自己一死叫d親人燒比我

• karl:
    <br>橫死掂死, 試下又無妨架 :P

• wintersover replied @ 2008-07-04 3:04 pm
    <br>
    <br>好似唔可以即做變性手術架喎。
    <br>要食一排荷爾蒙先得。
    <br>
    <br>________
    <br>
    <br>都就死lor ...唔係長期, 唔食...切左 jj, 隆埋胸, 用激光脫左d毛就ok 啦

• 不過要自己所愛既人睇住自己走,
    <br>好似好殘忍!!

• babepigpig replied @ 2008-07-04 3:06 pm
    <br>
    <br>不過要自己所愛既人睇住自己走,
    <br>好似好殘忍!!
    <br>
    <br>__________
    <br>
    <br>一向都係架啦
    <br>死先果個不知幾開心
    <br>所以我成日想死先

Log in to reply