八雲)))))))))))估唔到要為左你個撲.街而出post

• <p><font color="#666666"></font></p>

• 八雲)))))))))
    <br>
    <br>我知道哂咩事,你重有咩好講呢,我唔係再唔知咩事既人..

• 八雲 replied @ 2008-05-16 1:37 pm
    <br>你直頭是攪事啦, 唔知就亂話人同上次一樣, 上次無關連其他人我就同你玩. 今次是你識的朋友, 好心你咁大人, 乜嘢是啱, 乜嘢是錯, 做咗d事會唔會傷害人, 你自己諗清楚, 我只會講你繼續玩落去, 傷害的人不是我, 是邊個, 你自己知.
    <br>我唔想再覆了.
    <br>
    <br>我一一回復番離既問題
    <br>你知咩啱,咩錯咩,而家係你個人對感情既問題,完全唔識點樣做,你以為自己係邊個呀,情聖呀,話離就離,話走就走........

• 八雲 replied @ 2008-05-16 1:31 pm
    <br>
    <br>玩嘢的人, 咪由得他玩.
    <br>不知情的人, 請不要無中生有便可.
    <br>
    <br>你呢句以經對我冇用,我知道咩事

• 八雲 replied @ 2008-05-16 1:30 pm
    <br>
    <br>我真是"定"你唔順, 我就是見你同埋這裡玩嘢的人太白痴, 所以唔想回應.
    <br>之前話我的 post 我有回應, 因我當時得閒, 亦無關連其他人.
    <br>但這次有人玩嘢, 但關連到我識的人, 我回 post 只會中佢計, 佢想見到我地反面, 做傻仔俾佢睇, 另外也會傷害當事人. 所以我和當事人都不想回 post.
    <br>
    <br>係我頂你唔順,你做左D咩野都有人知嫁,唔好以為大家都係白痴仔,你都會識得唔點樣唔傷害人嫁咩........

• 真係當初後悔比你個好成很既樣出買左,重以為你係好好仔,唔識玩人,對人認真,真係估唔到你係D咁既人>.<

• 睇黎又有新進展~

• jerome2008 replied @ 2008-05-16 7:44 pm
    <br>
    <br>睇黎又有新進展~
    <br>
    <br>冇咩新進展,我講完就會收聲啦

• 8雲,你係玩野都唔好搵D識得,佢份人咁好,你咁攪佢,你會安樂咩,你真係有冇想清楚自己做緊咩野嫁........

• 你咁樣做,你真係要睇住後尾個幾年呀......

• 你真係連陳x希都不如

• 其實係一段好恩緣.做咩搞成咁=.="""

• 愛情冇一條線係灰色嫁,只有鍾意同唔鍾意,你咁樣做當人係咩,你喜歡食西餐就西餐,中餐又中餐呀.......

• jerome2008 replied @ 2008-05-16 7:58 pm
    <br>
    <br>其實係一段好恩緣.做咩搞成咁=.="""
    <br>
    <br>我開頭都覺得係,聽到都會開心,唉)))))))

• 仲有你唔好再害人啦,希望以後都唔想見到你

• 邊個八雲呀..?咁嫁行為都做得出..
    <br>我都希望以後都唔想見到你..

• (大家輕鬆下) ....希望以後都唔想見到你 <---呢句句子結構有問題
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>應改成: "我以後都唔想見到你" 或 "希望以後都都唔會見到你" 較為恰當

• (大家輕鬆下) ....希望以後都唔想見到你 <---呢句句子結構有問題
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>應改成: "我以後都唔想見到你" 或 "希望以後都唔會見到你" 較為恰當

• 嘩~ 你好眼利呀..其實我都一早發覺..
    <br> 不過我就係欣賞依種缺憾美..
    <br>

• 我讀得書小,你地唔好呃我.....haha

• 唱下歌仔,請留意歌詞
    <br>
    <br>為了記不起我被誰尋開心
    <br>橫起心 唯有當等婚嫁極愚笨
    <br>為了有高職有自由值千金
    <br>為自尊心 唯有當不想受困
    <br>
    <br>絕未想被同情 就算輸給愛情
    <br>為何尚有半秒想放棄生命
    <br>活得成 那敢哭得盡興
    <br>手帕沒人遞 是更羞愧的罪名
    <br>
    <br>原來未到家 很怕被遺下
    <br>莫問真假 怕太早將一切看化
    <br>原來沒有啞 開口叫別人造福我一下
    <br>如浮花給飄到那雙手也服吧
    <br>
    <br>為了想通擁抱後能被松開
    <br>若被拋開 唯有當這手臂未存在
    <br>為了看穿倚靠別人是悲哀
    <br>實在不該 唯有永久的自愛
    <br>
    <br>自問非罪名 女人輸給愛情
    <br>為何頹喪到似失去了生命
    <br>但自吹自擂 更想哭得盡興
    <br>羞愧地承認 也想某君認領
    <br>
    <br>原來未到家 很怕被遺下
    <br>莫問真假 怕太早將一切看化
    <br>原來沒有啞 開口叫別人造福我一下
    <br>如浮花的心瓣碰得多也被軟化
    <br>
    <br>強人未到家 巴不得有人接下
    <br>劃下瘡疤 就以新傷醫舊患吧
    <br>明明沒有啞 恨不得呼救濕一濕嘴巴
    <br>何嘗不想把我似哭的笑臉垂下
    <br>如浮花給飄到那一位看造化

• 叔叔好耐無聽新歌喇,有無d唔係以愛情為主o既粵語流行曲介紹下?

• fiona886
    <br>衛詩(Jill) - 小圈子
    <br>
    <br>名稱:小圈子
    <br>歌手:衛詩
    <br>作曲:雷頌德
    <br>填詞:黃仲凱
    <br>編曲:雷頌德
    <br>監製:雷頌德
    <br>
    <br>you and me
    <br>me and you
    <br>John and tom
    <br>x and Wrong
    <br>
    <br>噢 給我一秒好嗎?我只要一秒 over
    <br>give me a second over
    <br>我只要一秒 over
    <br>
    <br>oh ya~
    <br>這都市不算差 太多笑話 給耳朵聽到 (懊惱 VS 懊惱)
    <br>ya~ya~
    <br>這都市怎算好 太多廢話 逼腦袋爆煲 (懊惱 VS 懊惱)
    <br>
    <br>停下抖抖 寸嘴巴很(支力)吧 惡心地玩厭吧 還要覺得很了得
    <br>停下好啦 噪音都一樣吧 時間都RAP斷啦 仲未夠皮
    <br>
    <br>
    <br>ME 一句BiLiBaLa YOU一句GiLiGuaLa
    <br>嘴巴�媢L足癮嗎 個個愛說話
    <br>
    <br>John 一句BiLiBuLu 他一句GEELEE GOOLOO
    <br>將沒完沒了吧 yayaya
    <br>
    <br>聽乜都興吧 get up ~get up~ get up~get up~
    <br>甩乜都興吧 get up ~get up~ get up~get up~
    <br>
    <br>
    <br>左邊聽一隻歌 右邊聽一隻歌
    <br>
    <br>oh ya~
    <br>我失笑得太早 你這個joke 本世紀最好 (無腦VS無腦)
    <br>
    <br>oh ya~
    <br>我失笑得太早 你這個point 講到天甘高 (無腦VS無腦)
    <br>
    <br>停下抖抖 寸嘴巴很(支力)吧 惡心地玩厭吧 還要覺得很了得
    <br>停下好啦 噪音都一樣吧 時間都RAP斷啦 仲未夠皮
    <br>
    <br>
    <br>ME 一句BiLiBaLa YOU 一句GiLiGuaLa
    <br>
    <br>Tom 一句BiLiBuLu 他一句GeeLee GooLoo
    <br>將沒完沒了吧 yayaya
    <br>
    <br>
    <br>ME 一句BiLiBaLa YOU 一句GiLiGuaLa
    <br>
    <br>Mon 一句BiLiBuLu 他 一句GeeLee GooLoo
    <br>將沒完沒了 yayaya
    <br>聽乜都興吧
    <br>甩乜都興吧
    <br>
    <br>呢手,我覺得幾好聽^.^

• 豬仔 依條八雲有冇出黎解釋過呀?

• 我會搵來聽下,真係有心,唔該哂

• 佢唔洗啦,係佢d朋友都知咩事啦,以經攪到咁大啦,呢個post可能可以睇多幾日

• <br>
    <br>嘩~ replied @ 2008-05-16 9:52 pm
    <br>
    <br>我會搵來聽下,真係有心,唔該哂
    <br>
    <br>我搵左比你啦^.^

• 聽講依條八雲個樣好狗個wor..竟然可以吃咁多野..
    <br>真係冇天理啦..

• woo~~聽d節奏咁輕快o既歌叔叔感覺年輕左10年

• danielday replied @ 2008-05-16 9:58 pm
    <br>
    <br>聽講依條八雲個樣好狗個wor..竟然可以吃咁多野..
    <br>
    <br>其實我都唔知佢之前d野,不過佢今次攪到我朋友,我一定唔會放過佢>.<

• 嘩~ replied @ 2008-05-16 10:06 pm
    <br>
    <br>woo~~聽d節奏咁輕快o既歌叔叔感覺年輕左10年
    <br>
    <br>都係,記得10年前落d都幾開心下....hahaha

• 豬仔 ~ 你都 like 落 d ^o^ ?

• 豬仔 replied @ 2008-05-16 10:07 pm
    <br>
    <br>danielday replied @ 2008-05-16 9:58 pm
    <br>
    <br>聽講依條八雲個樣好狗個wor..竟然可以吃咁多野..
    <br>
    <br>其實溝女嫁野本來就好平常,但係扮認真,其實就想騙色就真係好狗,
    <br>係有本事就講到明大家玩下..唔好扮老正

• 如果有本事...唔駛講到明係咪重英d呢 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• 『淑』你入黎做咩..係咪佢地叫你入黎做無間道呀?
    <br> 你講..唔洗驚嫁..

• 10年前我淨係識唱k落吧飲酒ja,幾年前跟人去過下間d見識下,跳到條車軑dun下dun幾有形ha

• 『淑』 replied @ 2008-05-16 10:11 pm
    <br>
    <br>豬仔 ~ 你都 like 落 d ^o^ ?
    <br>
    <br>果時,落d可以跳下舞玩下,而家落d只係為左fing頭>.<

• 『淑』 replied @ 2008-05-16 10:14 pm
    <br>
    <br>如果有本事...唔駛講到明係咪重英d呢 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    <br>連我咁英偉都要講到明..我相信佢都幾難做到啦..

• danielday replied @ 2008-05-16 10:15 pm
    <br>
    <br>『淑』你入黎做咩..係咪佢地叫你入黎做無間道呀?
    <br>你講..唔洗驚嫁..
    <br>
    <br>
    <br>我有咩要驚!!!!!!!!!

• 豬仔 replied @ 2008-05-16 10:16 pm
    <br>
    <br>『淑』 replied @ 2008-05-16 10:11 pm
    <br>
    <br>豬仔 ~ 你都 like 落 d ^o^ ?
    <br>
    <br>果時,落d可以跳下舞玩下,而家落d只係為左fing頭>.<
    <br>
    <br>哈哈 ~ d 都無乜啦 ~ fing 唔到 ^^

• 豬仔開 post,點都要留返個腳步先.
    <br>
    <br>都知你好慶... 但有 d 事始終都發生左. 不如睇下有咩可以幫到事主吧﹗

• danielday replied @ 2008-05-16 10:17 pm
    <br>
    <br>『淑』 replied @ 2008-05-16 10:14 pm
    <br>
    <br>如果有本事...唔駛講到明係咪重英d呢 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    <br>連我咁英偉都要講到明..我相信佢都幾難做到啦..
    <br>
    <br>
    <br>你英偉....點解我咁英都唔覺 @@

• danielday replied @ 2008-05-16 10:12 pm
    <br>其實溝女嫁野本來就好平常,但係扮認真,其實就想騙色就真係好狗,
    <br>
    <br>冇錯,玩野未玩野o羅,陳x希都係咁啦,佢重衰過陳x希,做左又唔認>.<

• 淑』 replied @ 2008-05-16 10:19 pm
    <br>
    <br>大陸有好多,妳想o既,我搵人幫下妳.....^.^

• 豬仔 replied @ 2008-05-16 10:20 pm
    <br>
    <br>danielday replied @ 2008-05-16 10:12 pm
    <br>
    <br>冇錯,玩野未玩野o羅,陳x希都係咁啦,佢重衰過陳x希,做左又唔認>.<
    <br>
    <br>算啦,唔好 expect 人地有 edison d 英文咁好先得架﹗hahaha ~~~

• 精靈Wing replied @ 2008-05-16 10:19 pm
    <br>
    <br>豬仔開 post,點都要留返個腳步先.
    <br>
    <br>都知你好慶... 但有 d 事始終都發生左. 不如睇下有咩可以幫到事主吧﹗
    <br>
    <br>wing,我未係最慶果個,最慶果個係大隻>.<

• 豬仔 我走先..不過我支持你嫁..
    <br> 打倒'乳暈'..

• 果兩個女當事人, 係咪好應該出黎講番句公道說話呢! 誰是誰非, 只有你地三個當事人知, 其他不知實情者, 係咪唔應該出 post 出口傷人呢?! 大家都係成年人, 你情我願, 邊個做錯都好, 都唔應該係由第三者把口講啦! 有何資格可言!!!

• 豬仔 replied @ 2008-05-16 10:22 pm
    <br>
    <br>淑』 replied @ 2008-05-16 10:19 pm
    <br>
    <br>大陸有好多,妳想o既,我搵人幫下妳.....^.^
    <br>
    <br>
    <br>吓...唔駛客氣....少玩少玩 ^o^

Log in to reply