八雲)))))))))))估唔到要為左你個撲.街而出post

• 八雲)))))))))

我知道哂咩事,你重有咩好講呢,我唔係再唔知咩事既人..

• 八雲 replied @ 2008-05-16 1:37 pm

你直頭是攪事啦, 唔知就亂話人同上次一樣, 上次無關連其他人我就同你玩. 今次是你識的朋友, 好心你咁大人, 乜嘢是啱, 乜嘢是錯, 做咗d事會唔會傷害人, 你自己諗清楚, 我只會講你繼續玩落去, 傷害的人不是我, 是邊個, 你自己知.

我唔想再覆了.

我一一回復番離既問題

你知咩啱,咩錯咩,而家係你個人對感情既問題,完全唔識點樣做,你以為自己係邊個呀,情聖呀,話離就離,話走就走........

• 八雲 replied @ 2008-05-16 1:31 pm

玩嘢的人, 咪由得他玩.

不知情的人, 請不要無中生有便可.

你呢句以經對我冇用,我知道咩事

• 八雲 replied @ 2008-05-16 1:30 pm

我真是"定"你唔順, 我就是見你同埋這裡玩嘢的人太白痴, 所以唔想回應.

之前話我的 post 我有回應, 因我當時得閒, 亦無關連其他人.

但這次有人玩嘢, 但關連到我識的人, 我回 post 只會中佢計, 佢想見到我地反面, 做傻仔俾佢睇, 另外也會傷害當事人. 所以我和當事人都不想回 post.

係我頂你唔順,你做左D咩野都有人知嫁,唔好以為大家都係白痴仔,你都會識得唔點樣唔傷害人嫁咩........

• 真係當初後悔比你個好成很既樣出買左,重以為你係好好仔,唔識玩人,對人認真,真係估唔到你係D咁既人>.<

• 睇黎又有新進展~

• jerome2008 replied @ 2008-05-16 7:44 pm

睇黎又有新進展~

冇咩新進展,我講完就會收聲啦

• 8雲,你係玩野都唔好搵D識得,佢份人咁好,你咁攪佢,你會安樂咩,你真係有冇想清楚自己做緊咩野嫁........

• 你咁樣做,你真係要睇住後尾個幾年呀......

• 你真係連陳x希都不如

• 其實係一段好恩緣.做咩搞成咁=.="""

• 愛情冇一條線係灰色嫁,只有鍾意同唔鍾意,你咁樣做當人係咩,你喜歡食西餐就西餐,中餐又中餐呀.......

• jerome2008 replied @ 2008-05-16 7:58 pm

其實係一段好恩緣.做咩搞成咁=.="""

我開頭都覺得係,聽到都會開心,唉)))))))

• 仲有你唔好再害人啦,希望以後都唔想見到你

• 邊個八雲呀..?咁嫁行為都做得出..

我都希望以後都唔想見到你..

• (大家輕鬆下) ....希望以後都唔想見到你 <---呢句句子結構有問題

應改成: "我以後都唔想見到你" 或 "希望以後都都唔會見到你" 較為恰當

• (大家輕鬆下) ....希望以後都唔想見到你 <---呢句句子結構有問題

應改成: "我以後都唔想見到你" 或 "希望以後都唔會見到你" 較為恰當

• 嘩~ 你好眼利呀..其實我都一早發覺..

不過我就係欣賞依種缺憾美..

• 我讀得書小,你地唔好呃我.....haha

• 唱下歌仔,請留意歌詞

為了記不起我被誰尋開心

橫起心 唯有當等婚嫁極愚笨

為了有高職有自由值千金

為自尊心 唯有當不想受困

絕未想被同情 就算輸給愛情

為何尚有半秒想放棄生命

活得成 那敢哭得盡興

手帕沒人遞 是更羞愧的罪名

原來未到家 很怕被遺下

莫問真假 怕太早將一切看化

原來沒有啞 開口叫別人造福我一下

如浮花給飄到那雙手也服吧

為了想通擁抱後能被松開

若被拋開 唯有當這手臂未存在

為了看穿倚靠別人是悲哀

實在不該 唯有永久的自愛

自問非罪名 女人輸給愛情

為何頹喪到似失去了生命

但自吹自擂 更想哭得盡興

羞愧地承認 也想某君認領

原來未到家 很怕被遺下

莫問真假 怕太早將一切看化

原來沒有啞 開口叫別人造福我一下

如浮花的心瓣碰得多也被軟化

強人未到家 巴不得有人接下

劃下瘡疤 就以新傷醫舊患吧

明明沒有啞 恨不得呼救濕一濕嘴巴

何嘗不想把我似哭的笑臉垂下

如浮花給飄到那一位看造化

• 叔叔好耐無聽新歌喇,有無d唔係以愛情為主o既粵語流行曲介紹下?

• fiona886

衛詩(Jill) - 小圈子

名稱:小圈子

歌手:衛詩

作曲:雷頌德

填詞:黃仲凱

編曲:雷頌德

監製:雷頌德

you and me

me and you

John and tom

x and Wrong

噢 給我一秒好嗎?我只要一秒 over

give me a second over

我只要一秒 over

oh ya~

這都市不算差 太多笑話 給耳朵聽到 (懊惱 VS 懊惱)

ya~ya~

這都市怎算好 太多廢話 逼腦袋爆煲 (懊惱 VS 懊惱)

停下抖抖 寸嘴巴很(支力)吧 惡心地玩厭吧 還要覺得很了得

停下好啦 噪音都一樣吧 時間都RAP斷啦 仲未夠皮

ME 一句BiLiBaLa YOU一句GiLiGuaLa

嘴巴�媢L足癮嗎 個個愛說話

John 一句BiLiBuLu 他一句GEELEE GOOLOO

將沒完沒了吧 yayaya

聽乜都興吧 get up ~get up~ get up~get up~

甩乜都興吧 get up ~get up~ get up~get up~

左邊聽一隻歌 右邊聽一隻歌

oh ya~

我失笑得太早 你這個joke 本世紀最好 (無腦VS無腦)

oh ya~

我失笑得太早 你這個point 講到天甘高 (無腦VS無腦)

停下抖抖 寸嘴巴很(支力)吧 惡心地玩厭吧 還要覺得很了得

停下好啦 噪音都一樣吧 時間都RAP斷啦 仲未夠皮

ME 一句BiLiBaLa YOU 一句GiLiGuaLa

Tom 一句BiLiBuLu 他一句GeeLee GooLoo

將沒完沒了吧 yayaya

ME 一句BiLiBaLa YOU 一句GiLiGuaLa

Mon 一句BiLiBuLu 他 一句GeeLee GooLoo

將沒完沒了 yayaya

聽乜都興吧

甩乜都興吧

呢手,我覺得幾好聽^.^

• 豬仔 依條八雲有冇出黎解釋過呀?

• 我會搵來聽下,真係有心,唔該哂

• 佢唔洗啦,係佢d朋友都知咩事啦,以經攪到咁大啦,呢個post可能可以睇多幾日

• 嘩~ replied @ 2008-05-16 9:52 pm

我會搵來聽下,真係有心,唔該哂

我搵左比你啦^.^

• 聽講依條八雲個樣好狗個wor..竟然可以吃咁多野..

真係冇天理啦..

• woo~~聽d節奏咁輕快o既歌叔叔感覺年輕左10年

• danielday replied @ 2008-05-16 9:58 pm

聽講依條八雲個樣好狗個wor..竟然可以吃咁多野..

真係冇天理啦..

其實我都唔知佢之前d野,不過佢今次攪到我朋友,我一定唔會放過佢>.<

• 嘩~ replied @ 2008-05-16 10:06 pm

woo~~聽d節奏咁輕快o既歌叔叔感覺年輕左10年

都係,記得10年前落d都幾開心下....hahaha

• 豬仔 ~ 你都 like 落 d ^o^ ?

• 豬仔 replied @ 2008-05-16 10:07 pm

danielday replied @ 2008-05-16 9:58 pm

聽講依條八雲個樣好狗個wor..竟然可以吃咁多野..

真係冇天理啦..

其實溝女嫁野本來就好平常,但係扮認真,其實就想騙色就真係好狗,

係有本事就講到明大家玩下..唔好扮老正

• 如果有本事...唔駛講到明係咪重英d呢 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• 『淑』你入黎做咩..係咪佢地叫你入黎做無間道呀?

你講..唔洗驚嫁..

• 10年前我淨係識唱k落吧飲酒ja,幾年前跟人去過下間d見識下,跳到條車軑dun下dun幾有形ha

• 『淑』 replied @ 2008-05-16 10:11 pm

豬仔 ~ 你都 like 落 d ^o^ ?

果時,落d可以跳下舞玩下,而家落d只係為左fing頭>.<

• 『淑』 replied @ 2008-05-16 10:14 pm

如果有本事...唔駛講到明係咪重英d呢 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

連我咁英偉都要講到明..我相信佢都幾難做到啦..

• danielday replied @ 2008-05-16 10:15 pm

『淑』你入黎做咩..係咪佢地叫你入黎做無間道呀?

你講..唔洗驚嫁..

我有咩要驚!!!!!!!!!

• 豬仔 replied @ 2008-05-16 10:16 pm

『淑』 replied @ 2008-05-16 10:11 pm

豬仔 ~ 你都 like 落 d ^o^ ?

果時,落d可以跳下舞玩下,而家落d只係為左fing頭>.<

哈哈 ~ d 都無乜啦 ~ fing 唔到 ^^

• 豬仔開 post,點都要留返個腳步先.

都知你好慶... 但有 d 事始終都發生左. 不如睇下有咩可以幫到事主吧﹗

• danielday replied @ 2008-05-16 10:17 pm

『淑』 replied @ 2008-05-16 10:14 pm

如果有本事...唔駛講到明係咪重英d呢 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

連我咁英偉都要講到明..我相信佢都幾難做到啦..

你英偉....點解我咁英都唔覺 @@

• danielday replied @ 2008-05-16 10:12 pm

其實溝女嫁野本來就好平常,但係扮認真,其實就想騙色就真係好狗,

冇錯,玩野未玩野o羅,陳x希都係咁啦,佢重衰過陳x希,做左又唔認>.<

• 淑』 replied @ 2008-05-16 10:19 pm

大陸有好多,妳想o既,我搵人幫下妳.....^.^

• 豬仔 replied @ 2008-05-16 10:20 pm

danielday replied @ 2008-05-16 10:12 pm

冇錯,玩野未玩野o羅,陳x希都係咁啦,佢重衰過陳x希,做左又唔認>.<

算啦,唔好 expect 人地有 edison d 英文咁好先得架﹗hahaha ~~~

• 精靈Wing replied @ 2008-05-16 10:19 pm

豬仔開 post,點都要留返個腳步先.

都知你好慶... 但有 d 事始終都發生左. 不如睇下有咩可以幫到事主吧﹗

wing,我未係最慶果個,最慶果個係大隻>.<

• 豬仔 我走先..不過我支持你嫁..

打倒'乳暈'..

• 果兩個女當事人, 係咪好應該出黎講番句公道說話呢! 誰是誰非, 只有你地三個當事人知, 其他不知實情者, 係咪唔應該出 post 出口傷人呢?! 大家都係成年人, 你情我願, 邊個做錯都好, 都唔應該係由第三者把口講啦! 有何資格可言!!!

• 豬仔 replied @ 2008-05-16 10:22 pm

淑』 replied @ 2008-05-16 10:19 pm

大陸有好多,妳想o既,我搵人幫下妳.....^.^

吓...唔駛客氣....少玩少玩 ^o^

Log in to reply