我想識d思想成熟d既男仔,26歲以上~

• 我25歲~不過思想比較成熟,<br />同年紀差唔多果d, 都唔太明白我~<br />所以想識d成熟d既男仔,最好有30歲以上啦!

• hi 要點熟先叫熟呢?

• hi

• is 40+ better, then?

• cool7002,
    <br>呢d野要溝通過先知架~
    <br>
    <br>Mature man,
    <br>=.=唔係年紀越大就叫成熟架~

• 成熟由年齡去釐定?

• cool7002,
    <br>梗係唔係啦~咪睇到我咁膚淺先得架~
    <br>我識得有d成三十幾歲人~仲成個十拎歲咁~

• 要點溝通先知呢...出個題傾下好喎 呵呵~

• hi...同年紀差唔多果d不明白?你既思想係點??有冇example?

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 4:43 pm
    <br>
    <br>cool7002,
    <br>梗係唔係啦~咪睇到我咁膚淺先得架~
    <br>我識得有d成三十幾歲人~仲成個十拎歲咁~
    <br>
    <br>無經歷...你想佢點樣可以學到成熟?

• 阿田,
    <br>唔...點講~我自己思想比較成熟,
    <br>同自己年紀差唔多既人相處,聽佢地日常生活,
    <br>同待人處事,覺得佢地仲係好小朋友囉~
    <br>
    <br>當我遇到問題既時候,同佢地講,佢地唔會提供到d意見之餘,
    <br>仲好似唔明我諗咩咁~

• cool7002,
    <br>所以咪就係要識d有經歷過既人囉~
    <br>要睇下經歷過d咩~有d以為自己經歷過好多事~
    <br>當正自己係大長今咁~但實情又唔係咁~
    <br>對住果d就真係死得~

• 嗯...明白...

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 4:51 pm
    <br>
    <br>所以咪就係要識d有經歷過既人囉~
    <br>要睇下經歷過d咩~有d以為自己經歷過好多事~
    <br>當正自己係大長今咁~但實情又唔係咁~
    <br>對住果d就真係死得~
    <br>
    <br>好難講架喎...平步青雲個d, 你同佢講乜都無用, 因為佢地一定最後係美好完結, 遇得大鑊野個d又好多你都未聽過未見過, 你又未必信? 其實好睇自己個思維羅.

• 小肥...你介唔介意留個msn傾下?

• 而...版主你又走左去訓覺呀?

• 阿田,點解要我留呢?
    <br>
    <br>所以我咪話要溝通過先知~
    <br>有d真係同佢講野講到�ロr~講極都唔明~
    <br>=.=唔係訓左~係去左傾電話者~

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 5:18 pm
    <br>
    <br>阿田,點解要我留呢?
    <br>
    <br>所以我咪話要溝通過先知~
    <br>有d真係同佢講野講到�ロr~講極都唔明~
    <br>=.=唔係訓左~係去左傾電話者~
    <br>
    <br>
    <br>呵呵~ 哦...餓...鵝 ^^

• 版主...你遇過幾多個唔成熟既男朋友呀?

• cool7002,
    <br>兩個~兩個都係同我同年~
    <br>其他果D都係大我五年或以上既~

• 小肥:
    <br>~有d以為自己經歷過好多事~
    <br>當正自己係大長今咁
    <br>
    <br><---這一句認同至極...
    <br>很多男生會跟我說:『我經歷左好多(或是有不愉快童年/或是有過很多不快樂...等等)...你唔明架喇....』
    <br>怎樣?這樣說會否真的添一點成熟味?
    <br>可惜的只會令我覺得他們更幼稚而已....
    <br>

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 5:40 pm
    <br>
    <br>
    <br>哦....佢地好有錢架?

• 阿九 replied @ 2008-03-29 5:41 pm
    <br>
    <br>很多男生會跟我說:『我經歷左好多(或是有不愉快童年/或是有過很多不快樂...等等)...你唔明架喇....』
    <br>怎樣?這樣說會否真的添一點成熟味?
    <br>可惜的只會令我覺得他們更幼稚而已....
    <br>
    <br>係喎~講真~人人都有經歷架啦~唔講就梗係唔明架~
    <br>最賤係問佢~咁你經歷過D咩先會變成以家咁?
    <br>佢地會說:咩事我唔想講,總之就係因為呢件事令我長大。
    <br>可以令一個人長大既事~就唔會唔想講啦!多餘~

• cool7002 replied @ 2008-03-29 5:45 pm
    <br>
    <br>小肥^_* replied @ 2008-03-29 5:40 pm
    <br>
    <br>
    <br>哦....佢地好有錢架?<--唔係呀~做咩咁問呢?

• 小肥^* replied @ 2008-03-29 5:51 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2008-03-29 5:45 pm
    <br>
    <br>小肥^
    * replied @ 2008-03-29 5:40 pm
    <br>
    <br>
    <br>哦....佢地好有錢架?<--唔係呀~做咩咁問呢? <<< 無呀...8卦羅 ^^
    <br>咁佢地係米professional黎架?

• cool7002
    <br>
    <br>你不是在測看小肥是不是港女吧?哈哈哈
    <br>
    <br>小肥
    <br>我想說香港這種男生特多!
    <br>每個都身懷驚人過去,慘過所有韓劇慘情男主角!
    <br>
    <br>我真的不敢交往之,我怕變成悲劇女主角,因為多數最後會死的!哈哈哈
    <br>

• cool7002,
    <br>唔係咁~個個都係�隅栩祗僧[~呵呵~

• 阿九 replied @ 2008-03-29 5:58 pm
    <br>
    <br>你不是在測看小肥是不是港女吧?哈哈哈 <--哈我覺得我一定唔係囉~
    <br>
    <br>小肥
    <br>我想說香港這種男生特多!
    <br>每個都身懷驚人過去,慘過所有韓劇慘情男主角! <--係喎~集集都感情到喊~但實情想笑多D囉~仲有就係唔知點解佢地好鍾意講大話~
    <br>
    <br>我真的不敢交往之,我怕變成悲劇女主角,因為多數最後會死的!哈哈哈 <--我仲後生~好多野都未做~唔想死~就要走喇~哈
    <br>

• 雖然我係, but 有gf...妳唔會諗 :P

• 港女一定不會要成熟男~因為成熟男不會給錢她們亂花~買名牌的啦!哈哈哈

• 我好天真..好傻..仲未長大tim~"~

• 小肥^_*
    <br>
    <br>
    <br>I'm call Jack 34 year-old I want to know you more. Pls call me 96476883 I want talk to you by phone

• 老實說,
    <br>我覺得未長大是福氣來的,表示大家都疼你~因為成長都是痛苦的,你未長大=你未苦過,真不知令多少人羨慕。
    <br>
    <br>但最怕是小朋友扮大人,見到自己大腿有傷痕以為自己斷了腳.....真是....不知可以給予什麼回應....

• 但最怕是小朋友扮大人,見到自己大腿有傷痕以為自己斷了腳.....真是....不知可以給予什麼回應....
    <br>
    <br>=====>幾有pt wor 衰鬼~~~~

• 阿九 replied @ 2008-03-29 5:58 pm
    <br>
    <br>cool7002
    <br>
    <br>你不是在測看小肥是不是港女吧?哈哈哈
    <br>
    <br>其實我唔係好明港女點解 >.< 可唔可以解決一下...thx ^^

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 4:39 pm
    <br>
    <br>--------
    <br>i know, but, will 40+ be too mature for you?

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 5:59 pm
    <br>
    <br>唔係咁~個個都係�隅栩祗僧[~呵呵~
    <br>
    <br>icic

• Den_Nis
    <br>我見不少....之後還是裝起個忍痛滄桑樣...
    <br>令人真係一刀斬下他雙腿!
    <br>(又一證明電視劇毒害時下小朋友)
    <br>
    <br>其實我也是一知半解,大約是看錢不看人,被人寵壞了又不知世間疾苦,自私自利的女生吧!!
    <br>

• Dr.YellowGreen,
    <br>有冇女朋友都無關係既~做朋友者~相睇咩?
    <br>
    <br>阿九 replied @ 2008-03-29 6:06 pm
    <br>
    <br>港女一定不會要成熟男~因為成熟男不會給錢她們亂花~買名牌的啦!<--話時話~我一件名牌都無...同埋男人送野俾我都係多餘~因為我想要既野都無缺少~請我食餐飯,帶我去多d地方玩下好過~

• 阿九 replied @ 2008-03-29 6:30 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>其實我也是一知半解,大約是看錢不看人,被人寵壞了又不知世間疾苦,自私自利的女生吧!!
    <br>
    <br>哦....原來係咁樣, thx ^^
    <br>

• Den_Nis replied @ 2008-03-29 6:07 pm
    <br>
    <br>我好天真..好傻..仲未長大tim~"~ <--咪扮傻=.=唔該!
    <br>
    <br>阿九 replied @ 2008-03-29 6:12 pm
    <br>
    <br>但最怕是小朋友扮大人,見到自己大腿有傷痕以為自己斷了腳.....真是....不知可以給予什麼回應....<--係喎~當你同佢討論佢既問題~明明處事係小朋友架喇~但死都唔認,仲話自己做得岩~同呢d人講野會好�ユ真正成熟既人,唔係駛用把口講自己點成熟,相處落人地就睇到架喇~

• 小肥
    <br>
    <br>我最討厭一句:『算了!講你都唔明架啦!』
    <br>
    <br>嘩..真係火起.....

• 阿九 replied @ 2008-03-29 6:38 pm
    <br>
    <br>小肥
    <br>
    <br>我最討厭一句:『算了!講你都唔明架啦!』 <--=.=呢句真係成日聽...真係激到火噴噴~唔講點會明?不過有時我都會咁同d男仔講~因為我真係知道,我講左俾佢知~佢地都唔明白~所以廢時講~因為就算佢地聽完之後,都係俾d不知所謂既廢話反應。
    <br>

• 呢度真係冇成熟既男人???????????????????

• 但男人總是貪心的

• 有幾貪?

• 小肥^* replied @ 2008-03-29 7:48 pm
    <br>
    <br>呢度真係冇成熟既男人???????????????????
    <br>----
    <br>Mature man replied @ 2008-03-29 6:23 pm
    <br>
    <br>小肥^
    * replied @ 2008-03-29 4:39 pm
    <br>
    <br>--------
    <br>i know, but, will 40+ be too mature for you?
    <br>====
    <br>r u kidding?

• 永遠都想多一個伴

• hi~
    <br>

Log in to reply