想了解男仕們一腳踏兩船既理由???

• <p>唔係主張男仕一腳踏幾船<br />只係想知道他們心理上..快樂嗎..痛苦嗎..天性嗎</p>

• 男仕一腳踏幾船,痛苦居多.....理由乃天性所然.....請賜教......

• i guess bcuz men are easy to fall into a relationship...and of coz bit 天性 la

• 無試過喎...一個已經想死, 仲兩件???????? 哈哈

• 天性。
    <br>
    <br>快樂--當各位女友唔知道對方存在。
    <br>
    <br>痛苦--當各位女友知道左對方存在。

• 我都好想知~都唔明點可以一拖幾~但係d戲又屎~總係俾人發現~

• 我覺得呢..多數都係
    <br>尋找戀愛的感覺..新鮮d..人都會開心d

• rosy_shadow replied @ 2008-03-29 4:32 pm
    <br>
    <br>天性。
    <br>
    <br>
    <br>痛苦--當各位女友知道左對方存在
    <br>我好同意你講法..快樂係付出代價既..哈哈
    <br>

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 4:34 pm
    <br>
    <br>我都好想知~都唔明點可以一拖幾~但係d戲又屎~總係俾人發現~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>其實一拖幾難度好高,多數都會被發現,但d女友發現之後就係男人痛苦既開始...

• 八卦 replied @ 2008-03-29 4:36 pm
    <br>
    <br>rosy_shadow replied @ 2008-03-29 4:32 pm
    <br>
    <br>天性。
    <br>
    <br>
    <br>痛苦--當各位女友知道左對方存在
    <br>我好同意你講法..快樂係付出代價既..哈哈
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哈哈...如果女友們知道左,可以唔閙分手,和平共處唔嘈,甘男人就唔會痛苦...但呢d係佢地發緊夢先有可能

• 我唔明點解d男人..明知道會痛苦
    <br>都係咁鍾個頭去..
    <br>最chaep既已婚男人就係
    <br>明知對方只係貪佢既錢
    <br>都甘願冒著離婚危險去送死
    <br>最終咩到冇..人又冇錢又老婆又走路..哈哈

• 哦..你唔知咩..男人成日都發夢既咩
    <br>以為自已好勁..又正..好多女lkie..

• rosy_shadow,
    <br>除非兩個都好鍾意啦~唔係都唔會痛苦既~
    <br>不過有d男人好賤~俾人發現左~都死口唔認~
    <br>其實點會唔知~女人天生直覺好準架嘛~

• 八卦 replied @ 2008-03-29 4:44 pm
    <br>
    <br>哦..你唔知咩..男人成日都發夢既咩
    <br>
    <br>
    <br>唔可以咁講, 女都係一樣既姐, 邊有針男/女?

• 八卦 replied @ 2008-03-29 4:44 pm
    <br>
    <br>哦..你唔知咩..男人成日都發夢既咩
    <br>
    <br>++++++++++++++++++++++++++
    <br>
    <br>係喎~最惡頂係果d以為自己好叻既男人,
    <br>佢真係以為自己好叻~其實我覺得佢好白癡~

• 我唔係針對男人..只係講開係姐
    <br>你都可以講女人既..歡迎
    <br>

• 最白痴既男人
    <br>就係..以為自已好叻
    <br>可以控制到對方唔知道
    <br>佢傻架..只係佢另一半講唔講出離姐

• 若果你已經有一個好深愛的女人,
    <br>因為發現你一腳踏兩船, 所以離開了你,
    <br>這不會你一生的遺憾嗎?
    <br>這樣地傷了她的心, 你不會也同樣心痛嗎?
    <br>她可是你心中的天使啊
    <br>你卻這樣狠狠地傷害了她
    <br>忍心嗎?
    <br>

• 你深愛的女人 replied @ 2008-03-29 4:59 pm
    <br>
    <br>若果你已經有一個好深愛的女人,
    <br>因為發現你一腳踏兩船, 所以離開了你,
    <br>這不會你一生的遺憾嗎?
    <br>這樣地傷了她的心, 你不會也同樣心痛嗎?
    <br>她可是你心中的天使啊
    <br>你卻這樣狠狠地傷害了她
    <br>忍心嗎?
    <br>=======================================
    <br>
    <br>從第一步開始, 有兩個女人/男人, 個男人/女人又幾愛呢個天使呢? 做得第一步已經有決心啦...點解唔可以忍心?

• 這樣的感情好悲哀啊!!!
    <br>根本就不是愛......
    <br>

• 你深愛的女人..
    <br>你唔好介意
    <br>我現實d同你講
    <br>不論男定女變心..以前既付出..佢只會有一點點內疚
    <br>當不愛你既時候..你再點好..都係唔會回頭
    <br>變心就係變心..不愛就係不愛
    <br>唔係對你忍心..係對你負心..

• 只是一種自我的情感滿足
    <br>沒有從對方的角度想他的心情

• 是不是愛, 你都要試, 唔試又唔會知是真是假, 只可以嘆一聲不夠運.

• 你深愛的女人 replied @ 2008-03-29 5:05 pm
    <br>
    <br>這樣的感情好悲哀啊!!!
    <br>根本就不是愛......
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>男人,自古以來都係多妻動物。同一時間可以愛幾個女人。

• 但自己做的, 自己總會知道,
    <br>明知自己不愛人, 傷害人都去做
    <br>這樣的一種所謂感情
    <br>真的這麼值得追求嗎?

• 大部份人都認同愛情係自私, 如果自私係成立的話, 那有不對?

• 做女人..千萬別覺得自已可憐
    <br>真正懂得愛你既男人
    <br>係會令你有幸福感覺
    <br>唔係好似依家咁
    <br>令你痛苦
    <br>
    <br>

• cool7002 replied @ 2008-03-29 5:11 pm
    <br>
    <br>大部份人都認同愛情係自私, 如果自私係成立的話, 那有不對?
    <br>
    <br>哦..你呢個問題..我要諗下先答你

• 但是他們的自私,
    <br>對於他們自己的益處其實並不多
    <br>最後他們仍然是空虛迷失的......

• 他們不知道, 或許他們忘記了,
    <br>他們的良心麻木了
    <br>他們享受的快樂可能是肉體的, 短暫的,
    <br>到最後, 他們仍是尋找不到愛

• 愛情根本就係空虛迷失, 當冷戰時又係空虛迷失? 當任何一方陪唔到對方時又係空虛迷失? 當一方唔信任一方時又係空虛迷失? 當意見不合時都係空虛迷失? 最後因解決不到問題/意見不合/思想不一/性格不夾/錢銀瓜葛...分手收埸時都係空虛迷失...請問有什麼分別?

• 睇下人地傾偈~又學到d野~
    <br>試過因為寂寞同一個唔多符合自己要求既人一齊
    <br>結果唔係唔開心~係激死~
    <br>同埋根本唔鍾意果個人~同佢一齊唔會有果種感覺~

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 5:20 pm
    <br>
    <br>睇下人地傾偈~又學到d野~
    <br>試過因為寂寞同一個唔多符合自己要求既人一齊
    <br>結果唔係唔開心~係激死~
    <br>同埋根本唔鍾意果個人~同佢一齊唔會有果種感覺~
    <br>
    <br>
    <br>唔鍾意都可以一齊???? 你自己羅黎激多d喎 r0.0'?

• 感情係自私既..對
    <br>但係如果有d良心既人
    <br>係咪應該顧下受傷既人感受
    <br>將傷害減到最低呢

• 我個人睇法
    <br>如果變心了..或多或少都係大家感情係有d問題
    <br>當然啦..唔係咁就有藉口偷食
    <br>但係..尤其男人..係天性貪心既動物
    <br>所以呢..女仕們..你地想keep住男人既心
    <br>都要有d發寶
    <br>就好似男人想得到你地歡心
    <br>都會錫下你逗下你開心買d野比你
    <br>

• <br>
    <br>
    <br>八卦 replied @ 2008-03-29 5:22 pm
    <br>
    <br>感情係自私既..對
    <br>但係如果有d良心既人
    <br>係咪應該顧下受傷既人感受
    <br>將傷害減到最低呢
    <br>
    <br>1)自私既心係無分正負, 只有分對自己利益多定小?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>2)係咪應該顧下受傷既人感受
    <br>將傷害減到最低呢 <<< 呢個係個人做法問題, 可以話係個人思想問題, 唔關良心事, 因為係無能力去做到減低傷亡既人, 佢既良心可能覺得, 唔拖你時間, 已經係最低, 佢都無錯架喎!
    <br>
    <br>

• cool7002
    <br>你講既都好岩..只可以講緣份盡了..無奈..受傷害
    <br>

• 八卦 replied @ 2008-03-29 5:34 pm
    <br>
    <br>cool7002
    <br>你講既都好岩..只可以講緣份盡了..無奈..受傷害
    <br>
    <br>
    <br>一早講左...只可以嘆一聲不夠運.

• 細過既時候貪玩感覺多女威
    <br>大過左想有唔同人陪自己,可以係唔同人身上搵到自己想要既野

• cool7002,
    <br>我話一齊既意思係指出黎玩呀~行街~睇戲呀果D呀~
    <br>就算佢掂到我隻手,我真係一D FEEL都冇~

• cool
    <br>係...倒霉.哈哈
    <br>
    <br>

• 空間 replied @ 2008-03-29 5:38 pm
    <br>
    <br>細過既時候貪玩感覺多女威
    <br>大過左想有唔同人陪自己,可以係唔同人身上搵到自己想要既野
    <br>
    <br>at the same time?

• 到而家發覺最大輸家係自己,得唔到自己鐘意既女人,同時失去曾經好愛你既女人

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 5:39 pm
    <br>
    <br>cool7002,
    <br>我話一齊既意思係指出黎玩呀~行街~睇戲呀果D呀~
    <br>就算佢掂到我隻手,我真係一D FEEL都冇~
    <br>
    <br>哦...講清楚d嗎 ^^
    <br>要掂先有feel? 唔係應該未掂已經要令他好想掂架咩?

• 八卦 replied @ 2008-03-29 5:39 pm
    <br>
    <br>cool
    <br>係...倒霉.哈哈
    <br>
    <br>
    <br>大家咁話 ^^

• 空間
    <br>咁..你係開心..痛多呢

• 空間 replied @ 2008-03-29 5:40 pm
    <br>
    <br>到而家發覺最大輸家係自己,得唔到自己鐘意既女人,同時失去曾經好愛你既女人
    <br>
    <br>
    <br>因果.

• 八卦
    <br>
    <br>以前開心,到明白道理就痛,而家就只有無奈,身邊唔會有人知道,有人明白,自己既感受,只會感覺你要既大把,只係你唔要........

• cool7002
    <br>
    <br>可能,

• cool
    <br>
    <br>好多負心既男人為左自已既快樂
    <br>係咩都可以做出來
    <br>老婆要生要死=====唔關佢事
    <br>仔女有冇飯食====唔關佢事
    <br>
    <br>

Log in to reply