死啦, 好似有雙下爬!

• 我琴日照鏡發現好似有雙下爬, 有雙下爬望落好老架,點算呀?
    都唔知係咪因為我成日做低頭族掛住望電話…

• 唔好成日玩電話呀, 真係會有雙下巴ga!

得閒就按摩下塊面啦

• 你試下做下4D埋線或者去做下RF射頻收緊 我做過300幾蚊有得做

• 我見D人成日都Dup低頭玩電話

會夾左個雙下既出黎

可能就係咁D肉咪鬆晒囉

• 你要小心啲喇,唔係嚇你!

我有個朋友又係成日拎住部電話煲劇,搞到又有雙下爬,又有頸紋。

而家咪要好勤力做瘦面操同瘦面精華補救囉!

• babyyb replied at 2015-10-24 12:46 pm

---------------------------------------------------------------

你試下做下4D埋線或者去做下RF射頻收緊 我做過300幾蚊有得做

===============================================================

下..安唔安全架..

• jessiee replied at 2015-10-24 4:34 pm

---------------------------------------------------------------

我見D人成日都Dup低頭玩電話

會夾左個雙下既出黎

可能就係咁D肉咪鬆晒囉

===============================================================

咁我係咪冇得救?

雙下爬會唔會慢慢消失架?

• mamamary replied at 2015-10-24 6:03 pm

你要小心啲喇,唔係嚇你!

我有個朋友又係成日拎住部電話煲劇,搞到又有雙下爬,又有頸紋。

我唔想好似你朋友咁呀, 你知唔知朋友用緊咩瘦面精華呀, 幾時用?

我唔想d肉dum晒, 變到阿婆咁

• siufiona replied at 2015-10-24 6:49 pm

mamamary replied at 2015-10-24 6:03 pm

你要小心啲喇,唔係嚇你!

我唔想好似你朋友咁呀, 你知唔知朋友用緊咩瘦面精華呀, 幾時用?

我唔想d肉dum晒, 變到阿婆咁

我都想知係邊隻瘦面精華!

• 我朋友用緊2B for face,好似平時夜晚搽skincare咁就ok,

不過佢想瘦得快啲,就按埋淋巴位去水腫!

但係最好都係改下成日玩電話呢個習慣啦!

• 我都係=[ 點好?

Log in to reply