去日本旅行最緊要係咩?

• 呢排同fd係度傾, 究竟去日本旅行有咩係最重要?
    住宿? 機票? Shopping? 定係食野?
    有個好古怪既現象就係個個都係寧願用哂所有錢係食野同買野方面,
    反而預最少既錢係酒店同機票!

• 去日本要酒店咁靚把鬼咩? 最緊要係企理我就覺得ok架啦!

我暫時去過日本咁多次, 我住既酒店都係唔錯既!

• Winnie replied at 2015-09-24 7:27 pm

---------------------------------------------------------------

去日本要酒店咁靚把鬼咩? 最緊要係企理我就覺得ok架啦!

===============================================================

你都講得岩呀! 我都好似無聽過有人去日本鬧d酒店唔好呀!xd

我有fd去旅行前做過research, 佢話旅行社買package反而仲抵過自己訂!

• 睇下去邊啦! 如果去日本, 我spend最多應該都係食野!

• jojo replied at 2015-09-25 6:34 pm

---------------------------------------------------------------

Winnie replied at 2015-09-24 7:27 pm

===============================================================

你都講得岩呀! 我都好似無聽過有人去日本鬧d酒店唔好呀!xd

我有fd去旅行前做過research, 佢話旅行社買package反而仲抵過自己訂!

當然啦! 佢地一log咁買一批房, 果邊酒店一定再計平d啦!

我果陣去都係去新怡旅遊 Skywards Travel買架!

仲要間酒店都好近JR, 可以shopping到好夜都唔怕無車返, 好方便

• $$$$

haha~~

• K replied at 2015-09-25 10:00 pm

jojo replied at 2015-09-25 6:34 pm

Winnie replied at 2015-09-24 7:27 pm

當然啦! 佢地一log咁買一批房, 果邊酒店一定再計平d啦!

我果陣去都係去新怡旅遊 Skywards Travel買架!

仲要間酒店都好近JR, 可以shopping到好夜都唔怕無車返, 好方便

我見網上有d人都鬧Skywards, 但係我自己買過覺得無咩野呀!

Log in to reply