針清係咪好痛架?

• 聽朋友講要好忍得痛先好整..真係好痛.
    但整完會靚!

• 係咩..真心..唔知咩feeling!!你又想c??

• 唔知..不如你c完再話我知!!

• 針清唔止係~好痛~ ><~ 仲會整差d皮膚,毛孔越整越鬆會變大,咁樣清潔皮膚真係唔係好方法。其實除左針清仲有好多方法可以整乾淨d皮膚嫁,搵D FOR清潔又保濕、又可以整靚皮膚既FACIAL先至係治標治本!

我自己原本都係好多暗粒0既皮膚黎嫁~以前都自己同自己針清,不過自從我係Dr Concept試做facial之後,覺得好好,之後就join左plan,一直交俾美容顧問幫我take care皮膚,好多朋友都讚我皮膚靚左好多!

所以做facial真係好重要! 我d皮膚靚左咁多,都係靠佢,好野真係想介紹俾更多人~值得推薦~你試搵下Doctor's Concept,佢地facebook做好多promotion又有遊戲送獎品! 即管試試

• ching replied at 2015-07-22 8:57 pm

---------------------------------------------------------------

係咩..真心..唔知咩feeling!!你又想c??

===============================================================

唔知..聽人講係好痛架...你明唔明?

• haahha replied at 2015-07-22 9:26 pm

---------------------------------------------------------------

唔知..不如你c完再話我知!!

===============================================================

好..一定..會..不過我覺得係好痛

• 丁丁 replied at 2015-07-23 10:34 am

針清唔止係~好痛~ ><~ 仲會整差d皮膚,毛孔越整越鬆會變大,咁樣清潔皮膚真係唔係好方法。其實除左針清仲有好多方法可以整乾淨d皮膚嫁,搵D FOR清潔又保濕、又可以整靚皮膚既FACIAL先至係治標治本!

我自己原本都係好多暗粒0既皮膚黎嫁~以前都自己同自己針清,不過自從我係Dr Concept試做facial之後,覺得好好,之後就join左plan,一直交俾美容顧問幫我take care皮膚,好多朋友都讚我皮膚靚左好多!

所以做facial真係好重要! 我d皮膚靚左咁多,都係靠佢,好野真係想介紹俾更多人~值得推薦~你試搵下Doctor's Concept,佢地facebook做好多promotion又有遊戲送獎品! 即管試試

我有睇過醫生..都唔好..仲要食埋d抗生素..攪到身子越來越差..好易病

• 樓主唔好成日食抗生藥...同埋標把藥..因為對身子唔好!

• haahha replied at 2015-07-24 8:39 pm

樓主唔好成日食抗生藥...同埋標把藥..因為對身子唔好!

咁我可以去邊度整好呀??

• LAM replied at 2015-07-25 11:26 am

haahha replied at 2015-07-24 8:39 pm

樓主唔好成日食抗生藥...同埋標把藥..因為對身子唔好!

咁我可以去邊度整好呀??

去MAGGIEBEAUTY做下佢地個草本滅虫的FACIAL..真心..有時HK天氣咁差..好影會滋生蟎虫..而之後會出暗瘡..真心...HK天氣好潮濕真係唔多好..出去做下FACIAL KEEP下啦..女人唔可以唔KEEP架!

Log in to reply