日本除左溫泉之外仲有咩好去處?

• 咁大個人都未試過去日本,只係知有溫泉可以浸,我仲可以有咩節目加上去?

• SHOPPING,浸溫泉都OK,又或者去主題公園.其實買野都買左你兩三日.

• 去迪迪尼/一係去環球影城囉,呢排好HIT呀.鍾意動漫的朋友必到之處,我見朋友去D相都影得好靚,佢地仲話遲D要再去多次.

• bonnie yuen replied at 2015-02-27 1:18 pm

---------------------------------------------------------------

去迪迪尼/一係去環球影城囉,呢排好HIT呀.鍾意動漫的朋友必到之處,我見朋友去D相都影得好靚,佢地仲話遲D要再去多次.

===============================================================

好似唔錯,等我加埋上去先.

仲有冇其他可以玩,飲飲食食我都唔知邊到正

• 我之前就試過去奈良若草山影夜境好正!好似螢火蟲咁,都試過鐵路遊,唔錯架.較岩時間可能睇到櫻花.

• yuenlailee replied at 2015-02-27 10:22 am

---------------------------------------------------------------

SHOPPING,浸溫泉都OK,又或者去主題公園.其實買野都買左你兩三日.

===============================================================

其實我都同意你的講法,如果你去4日5夜的話,主題公園+買野+溫泉都差不多.

• 其實旅行來來去去都係咁上下, 關鍵係邊個同你去啫.

• 雨聲 replied at 2015-02-28 9:25 pm

其實旅行來來去去都係咁上下, 關鍵係邊個同你去啫.

我覺得行程都好重要.所以想搵好D.

• pollykoo replied at 2015-02-28 10:26 am

bonnie yuen replied at 2015-02-27 1:18 pm

去迪迪尼/一係去環球影城囉,呢排好HIT呀.鍾意動漫的朋友必到之處,我見朋友去D相都影得好靚,佢地仲話遲D要再去多次.

好似唔錯,等我加埋上去先.

仲有冇其他可以玩,飲飲食食我都唔知邊到正

可以試下SKYWARDS TRAVEL,入面有日本鐵路遊的PACKAGE,你未去過的話一定要試下.

http://www.skywards.com.hk/chi/package.php?channel_id=391

Log in to reply