有冇人住過Banyan Tree??

• 諗住下個月同bf去澳門玩2日,
    見到Banyan Tree好似好靚
    但都應該幾貴..
    有冇人住過???

• 梗貴LA~~~~~~

但真係好靚咖!

我Daddy媽咪上個月去左住佢個Pool Villa,

影番黎D相真係好誇張,

好relax, 好有privacy, 隔離就係個泳池…

• Banyan我只係住過Thailand果度~

真係好靚,但Macau就真係唔知...

• 咁貴點住得起.. :(

• Photog Search而家有個Game wor

贏左可以唔駛錢住一晚Banyan Tree gar~~

去博下都好丫~

起碼易中過六合彩!!

http://www.photogsearch.com.hk/

• tristcheng replied at 2013-12-20 5:57 pm

---------------------------------------------------------------

Photog Search而家有個Game wor

贏左可以唔駛錢住一晚Banyan Tree gar~~

去博下都好丫~

起碼易中過六合彩!!

http://www.photogsearch.com.hk/

===============================================================

我睇左lu,

好似唔係太難,

但最難係佢一定要張相係佢地入面有既photog影咖囉...

唉等我問下上次個FD wedding係搵邊個photog,

睇下中唔中啦~

• 我都上去睇左~

個世界咁細...可能有機會中既~

我都睇睇表姐wedding果個攝影師係唔係係入面有既先~

• 我岩岩去左Macau間Banyan Tree la~ (hehe曬命先)

好靚呀真係,d service好好~同埋d野都好好食!!

• 我都哂下命先!我上年卜左大倉行政套房,点知執唔切房,成四点都冇房比,終於開左間帝皇套房比我,成二千幾呎,有厨房、書房、客廳,飯廰,桑拿房同私人空中花園 成世人係呢次住得咁豪咋 哈哈!

• A君 replied at 2013-12-21 9:00 pm

---------------------------------------------------------------

我都哂下命先!我上年卜左大倉行政套房,点知執唔切房,成四点都冇房比,終於開左間帝皇套房比我,成二千幾呎,有厨房、書房、客廳,飯廰,桑拿房同私人空中花園 成世人係呢次住得咁豪咋 哈哈!

===============================================================

喂咁樣唔夠你玩喎!!!

勁正囉你.... 如果我都可以住一次就好喇....

你上次住得咁正,住左幾多日先?!

• Fiona Yung replied at 2013-12-23 4:29 pm

A君 replied at 2013-12-21 9:00 pm

我都哂下命先!我上年卜左大倉行政套房,点知執唔切房,成四点都冇房比,終於開左間帝皇套房比我,成二千幾呎,有厨房、書房、客廳,飯廰,桑拿房同私人空中花園 成世人係呢次住得咁豪咋 哈哈!

喂咁樣唔夠你玩喎!!!

嘻嘻,住左一晚咋。但係全日冇離開酒店,因為大倉行政套房package包左行政樓層lounge自助早餐,自助下午茶,黄昏雞尾酒同小食,同果間西餐廳晚餐三道菜,由晏就食到晚,第二朝訓醒又食,又要影下間靚房,沉下泡泡浴同桑拿咁,好忙呢!

個package仲好平咋

• A君 replied at 2013-12-23 10:43 pm

Fiona Yung replied at 2013-12-23 4:29 pm

A君 replied at 2013-12-21 9:00 pm

喂咁樣唔夠你玩喎!!!

嘻嘻,住左一晚咋。但係全日冇離開酒店,因為大倉行政套房package包左行政樓層lounge自助早餐,自助下午茶,黄昏雞尾酒同小食,同果間西餐廳晚餐三道菜,由晏就食到晚,第二朝訓醒又食,又要影下間靚房,沉下泡泡浴同桑拿咁,好忙呢!

個package仲好平咋

===========================================================

我想問你原本自己買果個package同房要幾多錢一晚??

• 舊年價大约係$2388(2人價錢),經旅行動物園買package,今年都有做價錢貴左廿百。你去睇返過往紀錄就知包d乜啦!

• A君 replied at 2013-12-24 11:36 pm

舊年價大约係$2388(2人價錢),經旅行動物園買package,今年都有做價錢貴左廿百。你去睇返過往紀錄就知包d乜啦!

Thanks!!

但點解有人同我講話雙人房都要2700既??

• HappyE replied at 2013-12-27 12:13 pm

A君 replied at 2013-12-24 11:36 pm

舊年價大约係$2388(2人價錢),經旅行動物園買package,今年都有做價錢貴左廿百。你去睇返過往紀錄就知包d乜啦!

Thanks!!

但點解有人同我講話雙人房都要2700既??

係咪去銀河個網站上網訂呢?我訂之前都有上網比較過 好似係二千幾一晚,始終都係團購平好多。

Log in to reply