係咪有D hurt親老公

• 拍拖時都有話過佢D鬚好勁
    依家結左婚,親密行為自然多
    但佢D鬚生好快大半日就出哂黎
    有時佢想錫,如果佢有剃鬚吾乾淨,有鬚根
    我一定會縮, 吾理咩場合~
    我覺得佢有少少介意但係又冇出聲
    唉…都吾知點安撫佢好

• 真係好吉的…

有冇叫佢剃鬚呀?

• Flowerz replied at 2013-11-30 12:16 pm

---------------------------------------------------------------

真係好吉的…

有冇叫佢剃鬚呀?

===============================================================

有呀

不過好多時放工出去食飯要打錫錫打招乎架麻, 咁好快時都吉襯

仲有好多時夜晚佢冇剃,一攬埋黎又會吉襯

• 男人係咁架喇, 叫佢剃得密D.. 送隻靚D既剃刀比佢用

• Keith_Ho replied at 2013-11-30 1:07 pm

---------------------------------------------------------------

男人係咁架喇, 叫佢剃得密D.. 送隻靚D既剃刀比佢用

===============================================================

我仲送埋鬚刨比佢添啦

不過佢D鬚鬚實在生得太快

• 其實呢個真係其中一個男人之苦

我男友都係咁,不過佢早排去左dandy house 到做男士脫毛

做左3個月,效果我都幾滿意,吾使比佢D鬚根吉親

• dollmanic replied at 2013-12-02 12:46 pm

其實呢個真係其中一個男人之苦

我男友都係咁,不過佢早排去左dandy house 到做男士脫毛

脫完有冇印? 我睇新聞,做得吾好會有疤

• bluesquare replied at 2013-12-05 5:14 pm

dollmanic replied at 2013-12-02 12:46 pm

其實呢個真係其中一個男人之苦

脫完有冇印? 我睇新聞,做得吾好會有疤

dandy house 手勢幾好

冇印痕,又乾淨

Log in to reply