黑眼圈點解決??

• 細個讀書讀到三更半夜,,,黑眼圈就開始出黎,,,到左而家出黎做野仲要成日對住電腦,,,又要OT,,,搞到個黑眼圈就愈黎愈西利,,,以前敷下EYE MASK就已經可以解決到,,,而家連EYE MASK都幫我唔到,,,我唔想從此就"咩"住對熊貓眼渡日,,,

• 我都係敷下eye mask架咋, 平時用美肌之誌果隻紅色eye mask, 敷完會feel到個黑眼圈無咁深色。如果再無效既, 可能要食d supplement黎減黑眼圈都唔定。

• 我做開bg做facial聽佢地講有呢個discount.不如你去試下做啦.我自己都做開佢果d facial覺得幾正wor!

• 黑眼圈好似好難搞wor,我就算早瞓加敷eye mask,個黑眼圈都係淡左少少咋。

仲要講緊係keep住呢種早瞓既生活成年,都只係退到個少少,有時真係都幾激氣。

但一放縱自己夜瞓一兩晚個黑眼圈就現形到不得了,真係好想喊!

• 之前行開卓悅買野, 見到佢有隻法國MA眼療素, 係專去黑眼圏同眼紋. 上網見D Blogger話好用,同埋又有效果睇到, 於是買左黎試, 我而家都用左好幾日, 黑眼圈就未見到效果. 但我會Keep住早晚用, 等睇效果.

好用再同大家分享下.

• 嘩…真係咁好??幾$

等我去買嚟試下先,thx sis。

• WINDLAND MEDICAL 激光美白去班 (去黑眼圈)

之前去過唔錯,大家可去試下

http://www.windland.hk/reg-wl03.htm

• WuWu replied at 2013-07-02 2:51 pm

---------------------------------------------------------------

我都係敷下eye mask架咋, 平時用美肌之誌果隻紅色eye mask, 敷完會feel到個黑眼圈無咁深色。如果再無效既, 可能要食d supplement黎減黑眼圈都唔定。

===============================================================

我敷過囉,都係冇效呀!

都係勁深,個黑眼圈好似食左入去咁。

• Y002338 replied at 2013-07-04 10:25 pm

---------------------------------------------------------------

我做開bg做facial聽佢地講有呢個discount.不如你去試下做啦.我自己都做開佢果d facial覺得幾正wor!

===============================================================

做facial姐係要做機?

要做機就要bk時間,我做唔到

• cocowong809 replied at 2013-07-07 4:19 pm

黑眼圈好似好難搞wor,我就算早瞓加敷eye mask,個黑眼圈都係淡左少少咋。

仲要講緊係keep住呢種早瞓既生活成年,都只係退到個少少,有時真係都幾激氣。

但一放縱自己夜瞓一兩晚個黑眼圈就現形到不得了,真係好想喊!

唉,我地呢D黑眼圈已經食得好深, 深到都番唔到轉頭

• coko replied at 2013-07-07 11:10 pm

之前行開卓悅買野, 見到佢有隻法國MA眼療素, 係專去黑眼圏同眼紋. 上網見D Blogger話好用,同埋又有效果睇到, 於是買左黎試, 我而家都用左好幾日, 黑眼圈就未見到效果. 但我會Keep住早晚用, 等睇效果.

好用再同大家分享下.

===============================================================咁真係要去睇下wor!!

• replied at 2013-07-08 11:17 am

WINDLAND MEDICAL 激光美白去班 (去黑眼圈)

之前去過唔錯,大家可去試下

http://www.windland.hk/reg-wl03.htm

醫學美容就唔試na,因為都驚驚地

• 我通常都係出去BG做FACIAL嫁啦..呢D自己搞好難搞得掂嫁WOR..最好飲多D熱野啦..同問問美容師點做

Log in to reply