小寶請教周秀娜收身秘技

• 【明報專訊】周秀娜近日為收身產品拍廣告,以性感低胸露臍裝示人,與陳嘉佳(小寶)的身形相當極端,她們拍攝時相處愉快高興,小寶更主動向她請教收身秘技。小寶說:「沒想到周秀娜和我一樣喜歡吃零食,廣告的道具不能吃,幸好廣告商準備好其他食物給我。」
    文:娛樂組

其實要長期KEEP到好身型, 真係小D耐力都唔得....

• 其實好多瘦人都中意食零食, 但問題係有D瘦底既人食極都唔肥JA

• applehohoeat replied at 2013-05-22 11:53 pm

---------------------------------------------------------------

其實好多瘦人都中意食零食, 但問題係有D瘦底既人食極都唔肥JA

===============================================================

其實瘦底既人成日話減肥係因為冬天肥左某D部份, 唔減夏天著唔到短褲短裙

• applehohoeat replied at 2013-05-22 11:53 pm

---------------------------------------------------------------

其實好多瘦人都中意食零食, 但問題係有D瘦底既人食極都唔肥JA

===============================================================

我就係肥底囉...食DD都肥...

• 食減肥產品有咩用? 可以減走咩野`?

• tracylaulau replied at 2013-05-24 9:57 pm

applehohoeat replied at 2013-05-22 11:53 pm

我就係肥底囉...食DD都肥...

絕對認同><

• 所以本人其實十分羨慕周小姐

• jayping6485 replied at 2013-05-24 10:05 pm

食減肥產品有咩用? 可以減走咩野`?

可以減到卡路里, 肥胖因子 同脂肪

詳情你可以睇下

• 我都成日忍唔到口食零食

搞到越黎越肥

• 我前幾日睇完陳嘉恒媽媽既減肥分享, 真係瘦左又年輕左呀

• 我都想瘦...都想食極5肥><

Log in to reply