熟男尋熟女拍拖, 有嗎?

• 唯一條件, 唔結婚

• 不能結婚kimchi男? LOL

• 中女 replied at 2013-04-26 11:09 am
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>不能結婚kimchi男? LOL
    <br>===============================================================
    <br>我係, 不想結婚香港男

• 我知, 婚姻恐懼症?

• 中女 replied at 2013-04-26 11:20 am
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>我知, 婚姻恐懼症?
    <br>===============================================================
    <br>一部份啦, 你見到幾多已婚男男女女, 係咁搵人玩, 就已經夠令人心寒啦

• 其實都係睇個人本身既品格, 唔係個個都會係咁. 不過現今社會風氣係咁, temption又多, 呢D都好難避免. 所以我唔會set死自己會唔會結婚, 一切隨緣!

• 我明妳講乜, 只係我呢D年過40, 如果同一個三十幾既女士拍拖, 好多時, 女方都會有結婚既打算, 我只係早D表明自己立場, 基本上我係唔想結婚, 當然世事係無絕對啦

• 咁你唔結婚, 係咪只想同居?

• 中女 replied at 2013-04-26 11:36 am
    <br>咁你唔結婚, 係咪只想同居?
    <br>我又問下妳, 如果係妳, 妳會唔會同一個人一直拍拖, 唔結婚, 但係又唔會同居呢? 只係妳會間中去佢屋企, 佢又會間中去妳屋企過夜, 大家仍然有自己既空間去生活?

• 其實我以前冇認真諗過呢個問題, 不過好老實講, 我對婚姻真係冇乜信心. 我好享受個人既自由, 就算以前拍拖, 我都唔係痴身嗰隻, 我會比好大自由度男友. 我對佢好大信任, 當然佢要比到呢個信心我先得. 我其實好希望有個好鍚我既男友, 佢會care 同關心我, 當然我都會咁對佢.

• 即係我剛才所講既情況, 妳係可以接受既, 只要大家係信任對方, 係咪?
    <br>
    <br>妳係少數會接受呢個情況既女仔, 多數第一句就會話, 咁如果幾年後, 佢同我散左, 我咪人又老, 人又無?

• 我只可以話, 我唔係一般既港女. LOL

• 老實講, 我己經抱住單身既打算鳥. 我對男人冇期望. 呵呵呵

• 中女 replied at 2013-04-26 12:18 pm
    <br>老實講, 我己經抱住單身既打算鳥. 我對男人冇期望. 呵呵呵
    <br>妳既無期望, 係對男人無晒期望? 定係無期望會識到岩既男人先?
    <br>兩者係相距甚遠

• 後者. 啱同好既男人

• 中女 replied at 2013-04-26 12:25 pm
    <br>後者. 啱同好既男人
    <br>如果係後者, 咁都應該係緣份未到啫

• 我相信總有人同自己想法相似乎又可以大家夾到, 只係我仲未有呢個緣份遇到佢

• 唔知仲有無熟女可以傾下呢?

• 咁我都唔排除呢個可能性, 不過緣份既野又真係好難講.

• 中女 replied at 2013-04-26 2:30 pm
    <br>咁我都唔排除呢個可能性, 不過緣份既野又真係好難講.
    <br>所以我咪上黎碰碰運氣囉, 希望可以遇到

• 咁你so far見過幾多熟女呀係度?

• 中女 replied at 2013-04-26 2:55 pm
    <br>咁你so far見過幾多熟女呀係度?
    <br>以前有見過三個, 只有一個仲係朋友, 另外兩個已經失蹤了

• 因為唔係心中杯茶, 所以即閃?

• 中女 replied at 2013-04-26 2:59 pm
    <br>因為唔係心中杯茶, 所以即閃?
    <br>我無問, 亦無諗過去問, 總之大家都感覺到合不來

• 咁妳又點呢? 有無試過網上識到人拍拖呢?

• 我同我前男友都在網上認識而拍拖的. 但在SHE就沒有了, 因為SHE的男人比我的感覺不太好, 大部份都在找SL. 所以對SHE的男人, 我印象麻麻地.

• 中女 replied at 2013-04-26 3:23 pm
    <br>我同我前男友都在網上認識而拍拖的. 但在SHE就沒有了, 因為SHE的男人比我的感覺不太好, 大部份都在找SL. 所以對SHE的男人, 我印象麻麻地.
    <br>咁我都明既

• 不過都實講, 我都係呢度識過唔少已婚女人, 同埋佢地都係想搵SL

• 所以SHE只是一個供閒聊的平台.

• 中女 replied at 2013-04-26 3:40 pm
    <br>所以SHE只是一個供閒聊的平台.
    <br>各取所需啦, 係咪可以識到合適人選, 真係好睇彩數

• AGREE! 不過我覺得係SHE浦得太耐, 本黎冇打算搵SL既, 最後都會搵. LOL

• 中女 replied at 2013-04-26 3:45 pm
    <br>AGREE! 不過我覺得係SHE浦得太耐, 本黎冇打算搵SL既, 最後都會搵. LOL
    <br>又或者好似我咁, 想試既, 都試過, 反而覺得正正常常咁拍拖先係最岩自己

• 咁如果真係有已婚靚太想搵你做佢SL, 你都唔會動心咩? LOL

• 中女 replied at 2013-04-26 4:07 pm
    <br>咁如果真係有已婚靚太想搵你做佢SL, 你都唔會動心咩? LOL
    <br>唔會, 原來果種偷偷摸摸既感覺, 我係好唔鍾意

• 睇黎你都好有經驗, 好似乜都試過咁. LOL

• 又唔係咩好有經驗, 只係初初上SHE時, 見咁多人都搵SL/SP, 咪又學下人搵囉

• 我都見到好多人搵SL/SP. 不過我就一次都未試過. 因為呢D野唔啱我.

• 一個男人當佢未試過, 就係好易會被女色所惑架啦
    <br>我曾經都因為女色而有所迷失

• 言下之意, 即係你衣家乜都試過, 所以唔會比女色所迷失?咁會唔會有缺失呢? LOL

• 我會覺得, 好多男人都經歷過下體控制大腦既階段
    <br>有一部分, 試過後就會早D變回大腦控制下體
    <br>有一部分就慢D, 有一部分就一直沉淪

• 咁你屬於邊部份? LOL

• 中女 replied at 2013-04-26 4:57 pm
    <br>咁你屬於邊部份? LOL
    <br>我覺得我已經變回大腦行先

• 咁你對上段關係係幾耐之前既事呢?

• 中女 replied at 2013-04-26 5:09 pm
    <br>咁你對上段關係係幾耐之前既事呢?
    <br>年半前咁上下
    <br>咁妳呢? 而家係單身?

• 我單身了好耐了.... 你認為你自己懂得怎樣去愛嗎?

• 懂唔懂, 在乎於有幾用心, 同埋, 對方有幾包容, 並唔係一個單向行為

• 這個當然. 只可惜有好多人都是自私的, 只懂愛自己, 不懂怎樣去愛別人.

• 我會覺得, 好多所謂不懂去愛, 其實係雙方都唔識點樣好好表達, 或者係用錯方式表達, 往往因而出現反效果

• 哈哈, 你好似這方面又好有經驗咁!

• 中女 replied at 2013-04-26 5:45 pm
    <br>哈哈, 你好似這方面又好有經驗咁!
    <br>我工作係成日接觸唔同既人, 所以我對於人既反應, 表現, 都真係好有領會

Log in to reply