你地仲等咩?! 係時候要飛甩老土喇!!

• 坦白講~雖然我依家仲係處於拍拖階段~但就成日幻想住自己將來著婚紗個樣係點~得閒又會發下白日夢諗下第時同另一半影pre wedding+行禮+渡蜜月果陣既野喎~哈哈~真係恨嫁恨到癲!所以無聊果陣我都會上下網搵下d結婚野睇下~等自己可以過下癮咁-3- 就好似最近咁~就比我搵倒篇好野~~

https://www.checkha.com/news_detail.php?id=172

你地睇~~d pre wedding真係影得超正呀~!!好鍾意佢夠晒有特色~睇完令到我更加有結婚既衝動添><" 想即刻去影番輯呀我!!! 不過只可惜丫..睇d相個feel..都唔似香港既crew可以拍倒出黎既感覺..睇黎遲下真係到我結婚果陣~要飛去台灣影番轉先得喇 T^T

• wa!! 勁搞笑ar真係!!

第一幅個男仔扮跌低個樣真係好好笑XP

• 名乎其實嘅台灣風 @

講起又想去返轉台灣掃街 哈哈

好掛住果度D番石榴同牛肉麵呀 >
    _<

• 我就中2第3張 (個女仔拎住張相個張)

好想學化個女仔個妝哦=)

巧清純巧令令**

• 最後的那幅 構圖很美 很喜歡

而魚眼鏡頭的那幅亦很可愛唷

• 睇唔出原來哩個結婚網又幾多得意嘢嫁啵..

咩"Checkha吓擂台".."Bid吓"..連啲名都幾有創意丫..哈哈

• E個CHECKHA仲彈左個叫[拍賣平台]GE東東出泥。

你地又見唔見倒?

• suez replied at 2013-03-16 12:26 am

---------------------------------------------------------------

E個CHECKHA仲彈左個叫[拍賣平台]GE東東出泥。

你地又見唔見倒?

===============================================================

yup

一開條link就見倒

話可以將自己d結婚物資攞番出黎擺起佢地個平台賣嘛

• katychan45 replied at 2013-03-17 3:49 pm

---------------------------------------------------------------

suez replied at 2013-03-16 12:26 am

你地又見唔見倒?

===============================================================

yup

一開條link就見倒

對對對,

其實我覺得有個地方專俾人做結婚用品GE二手買賣又幾好,

結婚用完GE野可以循環再用番,堅抵讚!

• 我之前結婚都買落左吾少野

有得賣番出去又幾好

thx

• katychan45 replied at 2013-03-17 3:49 pm

suez replied at 2013-03-16 12:26 am

你地又見唔見倒?

yup

一開條link就見倒

可以為環保出一分力!GOOD!

Log in to reply