你地夏天會用美白定係保濕?

• 我鍾意用美白多d,但好多時美白product都比較乾,搞到成日對住冷氣會唔夠保濕..好麻煩

• 我用美白,不過會揀隻夠保濕既美白囉

• annie replied at 2012-09-10 1:00 pm

---------------------------------------------------------------

我用美白,不過會揀隻夠保濕既美白囉

===============================================================

咁你依家用緊邊隻呀?我試左幾隻都麻麻地咁

• 我用緊prodigy高效美肌透白面霜, 呢隻夠保濕呀, 又真係白到

• 可能你用個隻嘛嘛地囉,保濕最緊要

• annie replied at 2012-09-10 1:06 pm

---------------------------------------------------------------

我用緊prodigy高效美肌透白面霜, 呢隻夠保濕呀, 又真係白到

===============================================================

未聽過喎~呢隻咩牌子黎架??

• cc903 replied at 2012-09-10 1:08 pm

可能你用個隻嘛嘛地囉,保濕最緊要

但係夏天又好易曬黑...太陽日日都咁猛, 有時都驚防曬唔夠頂

• 我兩樣都會用,唔用美白驚曬用

• 呢隻牌子其實係外國都好出名, 不過可能黎左香港無耐你無聽過掛, 係一隻醫學美容品牌黎, 由瑞士皮膚科醫生研發

• annie replied at 2012-09-10 1:12 pm

呢隻牌子其實係外國都好出名, 不過可能黎左香港無耐你無聽過掛, 係一隻醫學美容品牌黎, 由瑞士皮膚科醫生研發

我真係孤陋寡聞,haha

咁邊到有得買??

• 上glamashop有得買啦, 同埋依家有買一送一優惠, 你想買就襯有優惠買喇, 抵好多架

• annie replied at 2012-09-10 1:13 pm

上glamashop有得買啦, 同埋依家有買一送一優惠, 你想買就襯有優惠買喇, 抵好多架

thx!咁我諗下先, 岩岩search過都幾多人讚呢隻牌子

• 保濕就一年四季都會用

• 我都鐘意美白多D~~

Log in to reply