其實SP到底係咩呢??

• 性奴? 性交機器?? 

我SP唔主動... 剩係想我服侍佢.... 自己就大字咁攤左響床上面
    有時食住煙叫我錫佢nipple...

究竟SP係咩呢?? 唔係相向既咩?

• 有d想放棄....之前試過一次做完俾佢趕落車,叫我自己搭車返去...

所以到之後再做,佢再渣車黎接我,我好驚俾佢做完趕落車...

不過唔知點解又冇,仲車我返屋企....

• hi cola!

• POOR EXPERIENCE

• cola,

sp係大家都想enjoy做o既過程, 大家可以係性交過程中得到歡愉

你頭先講係尊重問題......

• cola,,好心你搵過第2個sp啦....佢條粉腸咁樣對你....當你係咩呀?雞呀? 要就搵你...唔要就趕你走...真係不知所謂,完全不懂得尊重女性...太過份啦~~~

• 我都同意,過份得濟....

• you should give up the relationship!

there should have plenty of good one here, including me = )

• sl replied @ 2007-09-22 10:34 am

cola,

sp係大家都想enjoy做o既過程, 大家可以係性交過程中得到歡愉

你頭先講係尊重問題......

SP其實應唔應該尊重大家呢? 我覺得唔係做愛..根本冇愛,只係性交而已...

======================================================================

sexhunter replied @ 2007-09-22 10:35 am

cola,,好心你搵過第2個sp啦....佢條粉腸咁樣對你....當你係咩呀?雞呀? 要就搵你...唔要就趕你走...真係不知所謂,完全不懂得尊重女性...太過份啦~~~

好似大把出黎玩既男人都係咁..sp唔通講感情咩? =.="

===================================================================

KitchenDior replied @ 2007-09-22 10:37 am

我都同意,過份得濟....

我都唔知應該有咩感覺好.... 好似係佢玩具咁.....

• sorrowthesea, sorry post錯你個名...

• hi cola, can you add me? [email protected]

• 我都講咗你地係性交, 唔係做愛 ^^

但趕你落車, 食住煙叫你啜佢nipples, 呢d係尊重問題, 如果你無hardfeeling, 同佢一齊咪無所謂囉

• cola...add me..:

[email protected]

• cola,

有時間add我傾下

[email protected]

• cola

睇黎你個sp當你性奴多

都係相向囉

你係咪應該同佢傾下呢

• 妳冇事啦麻?

• 有d想放棄....之前試過一次做完俾佢趕落車,叫我自己搭車返去...

所以到之後再做,佢再渣車黎接我,我好驚俾佢做完趕落車...

不過唔知點解又冇,仲車我返屋企....

===============================

妳俾人咁樣羞辱法, 做完被趕落車, 妳都仲肯再見佢, 咁妳都好好容忍力喎, 係咪當中仲有d野妳無講架? 而家既香港人, 無理由被人咁樣糟質都仲頂得住架喎

• Cola, I do think it is a "2 way" thing that both should enjoy such sp relationship. Would u be interested in try a new partner?

• sl replied @ 2007-09-22 10:56 am

我都講咗你地係性交, 唔係做愛 ^^

但趕你落車, 食住煙叫你啜佢nipples, 呢d係尊重問題, 如果你無hardfeeling, 同佢一齊咪無所謂囉

我地係朋友開始既... 不過佢身邊有人... 佢知我鍾意佢.. 不過同佢發生關係之後...唔知點解我對佢感覺好似冇左以前既感覺..但仍然係鍾意佢...只係依家開始問...佢到底當我係咩...

======================================================================

poster replied @ 2007-09-22 10:59 am

cola

睇黎你個sp當你性奴多

都係相向囉

你係咪應該同佢傾下呢

佢好大男人架... 要我聽佢話多d... 如果我同佢既意願相反,佢就唔高興...

===================================================================

KitchenDior replied @ 2007-09-22 11:04 am

妳冇事啦麻?

點會冇事.... 因為一d事而同佢鬧交... 口講話冇野,但係我覺得佢心裡面唔係咁諗...

====================================================================

路人甲 replied @ 2007-09-22 11:05 am

妳俾人咁樣羞辱法, 做完被趕落車, 妳都仲肯再見佢, 咁妳都好好容忍力喎, 係咪當中仲有d野妳無講架? 而家既香港人, 無理由被人咁樣糟質都仲頂得住架喎

可能係鍾意佢吧...所以咁忍佢... 我好痴佢架一直.... 唉~~

• 咁即係一個願打, 一個願捱, 妳呻乜?

呻完佢會對妳好D?

不如諗下自己要點做仲好啦

• cola

咁點解你要e類型既sp呢

你鍾意比人控制既感覺呀

Log in to reply